- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.796
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok masumlar çokk :) keşke hep çocuk kalsak Dediğin gibi.Ölünce tansiyon ölçerler ha :) kıyamam ona ben ya masum bebeğim :) Bazen diyorum ki hep o yaşlarda kalsak ne güzel olurdu yahu.Pedagog için iyi düşünmüşsün,yine en sağlıklı bilgiyi onlar verir.
pedogogla gorustugunuzde burdan paylasırsanız cok sevınırım :) gercekten cok ınce ve onemlı bı ayrıntı bende bu konuda bılgı almak ısterım
Selam kızlar. Bugün pedagog ile görüştüm. Ölüm için bizim bile bilmediğimiz bir şey çocuğa derinlemesine anlatmayın dedi. Sadece sınırlı gerçekleri anlatmalıyız. Yani ölen gökyüzüne gitti,geri gelecek,uyuyor gibi yalanlar Söylemek yerine Doğada herşey doğar büyür yaşlanır Ölür gibi anlatmalıymışız. Çocuğunuz sizi kaybetmekten korktuğundan bahsederse; merak etme ben de baban da gayet sağlıklıyız diyip konuyu değiştirmek lazımmış.aynı seyı bende yasıyorum canım
Ege ölümlü dünyada yasadıgımızı bılmıyor
bana sureklı sen yaslanmayacaksın ölmeyeceksin , ben baba oluncada sen yasayacaksın dımı dıyor?
ne gercegı acıklayabılıyorum ne de evet canım ölmeyeceğim diyebiliyorum.
Napcaz bilmem
Benim yavru da 4e yaklaştı, ben de endişelendim şimdi. Pedagog'un anlattıklarını az çok tahmin ettim ama çok net olmamış sanki, sizin sorularınıza tam cevap değil gibi. Daha detaylı konuşalım bence bu forumda bu konuyu.Selam kızlar. Bugün pedagog ile görüştüm. Ölüm için bizim bile bilmediğimiz bir şey çocuğa derinlemesine anlatmayın dedi. Sadece sınırlı gerçekleri anlatmalıyız. Yani ölen gökyüzüne gitti,geri gelecek,uyuyor gibi yalanlar Söylemek yerine Doğada herşey doğar büyür yaşlanır Ölür gibi anlatmalıymışız. Çocuğunuz sizi kaybetmekten korktuğundan bahsederse; merak etme ben de baban da gayet sağlıklıyız diyip konuyu değiştirmek lazımmış.
Yani işin özü soru sorduğunda kısa ve net cevaplar verip (doğru cevaplar) ilgisini başka yöne kaydırıyoruz.
Aslında o çok Detaylı Anlattı ama ben çok anlatamadım. Her anne kendi çocuğunun dilini,kavrama becerisini,kaldıracağı şeyleri bilir dedi. Ona göre konuşmalıymışız. Sürekli ölüm düşüncesini kafamızda taşırsak Hayatın Tadı kalmaz gibi Şeyler söyleyebilirsiniz dedi. O daha profesyonel Konuşuyor tabi. Zaten şu aralar azalttı sormayı ama yine her an Çıkabilir karşımıza bu sorular. Bilmekte fayda var.Benim yavru da 4e yaklaştı, ben de endişelendim şimdi. Pedagog'un anlattıklarını az çok tahmin ettim ama çok net olmamış sanki, sizin sorularınıza tam cevap değil gibi. Daha detaylı konuşalım bence bu forumda bu konuyu.
bilgi ıcın cok tesekkur ederım, kesınlıkle bu konu cok onemlıydı en azından uzman bılgısı aldımSelam kızlar. Bugün pedagog ile görüştüm. Ölüm için bizim bile bilmediğimiz bir şey çocuğa derinlemesine anlatmayın dedi. Sadece sınırlı gerçekleri anlatmalıyız. Yani ölen gökyüzüne gitti,geri gelecek,uyuyor gibi yalanlar Söylemek yerine Doğada herşey doğar büyür yaşlanır Ölür gibi anlatmalıymışız. Çocuğunuz sizi kaybetmekten korktuğundan bahsederse; merak etme ben de baban da gayet sağlıklıyız diyip konuyu değiştirmek lazımmış.
Yani işin özü soru sorduğunda kısa ve net cevaplar verip (doğru cevaplar) ilgisini başka yöne kaydırıyoruz.