Oğlumun kolu kırıldı 😭😭

Merak etmeyin kırıkların birleşim yeri eskisinden sağlam olacak. İnsan vücudu çok akıllıdır. Pim konusunda da içiniz rahat olsun. Yani yerinden oynaması imkansızdır demiyorum ama gerçekten çok çok düşük bir ihtimal ki öyle yatakta dönerek falan olmaz.Sabitleniyorlar çünkü Aklınıza öyle incecik bir malzeme gelmesin çok dayanıklı olurlar.

Kız iyileşir niye ıyılesmesın canı nasıl yanmıştır benım kardesımın de kırılmıştı kucukken cok aglamıstı ben de aglamıstım iyılestı gıttı.benım de topugum kırılmıstı valla ınsanın canı cok yanıyor cok kotu bırsey anılarım depreşti 1ay sonra bende yurudum.ev yapımı yogurt kelle paça kemık corbaları yap annesı .Buyuk gecmıs olsun.Benım oglanda sitede topla oynuyor ustune bassa duser diye korkuyorum bak tehlıkelı Allah korusun.Rabbım beterinden korusun evlatlarımızı canım.

Çok geçmiş olsun kuzuya. Belki zor olacak ama telaşlanmamaya çalışın.Tel kaymamıştır öyle olsa Doktorunuz mutlaka anlardi, kolda yoğun bir ağrı olabilirdi mutlaka kendini belli ederdi.

9 yaşlarımda aynı şekilde kolum kırılmıştı. Benimkini doktorlar yerine oturtarak alçıya almışlardı. Uzun süre kolumu duvardaki askıda tutmuştuk. Şükür iyileşti. Tabi alçınız çıktıktan sonra çocuğunuzun koluna gün aşırı ılık sabunlu suyla masaj yaparsanız uyuşukluğu, sertliği geçer.

Dr hiç birşey söylemedi fakat ben süt ve süt ürünleri iyi gelir diye yediriyorum tavuk vs. Ama Dr beslenme listesi falan soylemedi
Kuzu kemiği kaynatın sevdiği çorbalara yemeklere koyun iyi gelecektir. Beslenme bu süreçte çok önemli.

Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun. Ben çocukken komşumuzun oğlu kolunu kırdı. Yanlis kaynama diyerek ameliyata almışlardı. Şimdi evlendi, baba oldu. Sizin evladinizda sağlıkla atlatır inşallah.

Oyy kuzum kiyamam
Rabbim sifa versin umarim bi an önce kaynar
Arkadasiminda kızının kolu kirilmisti yanlış kaynamış doktor annesine dayanabilirsen tekrar kirayim demis
Kırmış keniden kaynamış cok üzülmüştüm keske hasta narkozlu iken bu işlem yapilsa idi
O zamanlar kizi sizin yavrunuzla yasitti

Çok dikkat edin evde güvenli ortam oluşturun ve kemikli çorbalar falan yapın içsin İnşaAllah bir daha olmaz geçmiş olsun

Cok gecmis olsun.
Büyük insan bile dayanamiyor agrisina.
5hafta once bilegimi kirdim. Bir 30dk cekmisti doktor,sonra alci. Agri esigim yuksek . O an degilde ,vurduklari Agri kesici etkisini kayip edince Agri cok oluyor.
Onemli olan sakin tutmasi,carpmamasi. Fakat kucuk yasi,zor olacak.
Merak etmeyin iyi oluyor. Vakit alabiliyor tam iyilesmesi

Dr hiç birşey söylemedi fakat ben süt ve süt ürünleri iyi gelir diye yediriyorum tavuk vs. Ama Dr beslenme listesi falan soylemedi
Kuzu kol paca kaynatip icirin dogrudan. Icemezse corba olarak yapip verin her gun. Kemiklere en iyi gelen sey. İlik yedirin. Ev yapimi yogurtta yesin

İlk resim evden gittiğimiz gün ilk gun
Ya ben yazdım sandim 5 yaşında ki oglum 29 martta kolunu kırdı 2 yerden acil de yumuşak alçı yaptırdı doktor 10 gün sonra ki kontrolde kemiğin yamuldugunu gördü alçıyı çıkardı eliyle düzeltti,sert alciya aldı ta omuzdan 11 nisan 'da film çektiler düzelmiş eger yine kemik 30 milimden fazla yamulursa ince bir tel takılcak dedi.duzelttikten sonra kolu havada gezdirdi 24 saat sert alcili olarak..26 sında yeniden film çekildi düzelmiş 2 hafta sonra alçı çıkacak insallah size de geçmiş olsun.ilk kırıldığı günün filmini yukleyeyim

Eklentiler

• 20220429_085930.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 341
Kızlar ben günlerdir başından ayrılıyorum tel kaymasin ,yanlış kaynamasin , tekrar ameliyat olmasın diye sabahlara kadar uyumuyorum beyefendi sabah kalkmış benden habersiz yanından sessizce kalkmış ve ayağa kalktığı an kolun üstüne düştü kafayı yicem öldüm ağlamaktan nefes alamıyorum artık rabbim yardım et ben tekrar ameliyat olmasın diye korurken oğlum niye bu hareketliliğini azaltmiyor kesin kaydı bu tel Allah'ım nolur kaymamis olsun ,ben sakindikca daha fazlası geliyor başımıza ya artık kafayı yicem .zombi gibi uykusuz geziyorum 16 gündür ruh gibiydim buraya dün gece konu açma fırsatı buldum yani ben niye koruyamiyorum çocuğumu ya niye ya niye

Çok geçmiş olsun sizinki kemik kırılmış ama yerinde çok şükür.hizasında. bizimki getiremediler aynı hizaya maalesef okadar 7 denemeye rağmen eski hizaya gelmedi mecbur ameliyat olduk ama hala durmuyor geceleri kabus görüyor bağırıyor elimi cekmesinler diye sabah tekrar eski hale dönüyoruz

5 yaşında çok fazla hareketli çok .yerinde duramaz hala durmuyor napacagimizi şaşırdık yanında öyle yatıyorum lavabo gittiğim an bı sıkıntı oluyor hemen inşallah kaymamistir tel yamuk kaynar sonra tekrar aynı şeyler istemiyorum çok zor gerçekten evlat çok zor gözümde yaş kalmadı isyan etmiyorum ama çok yoruldum oğlumun ağlamadı beni çok yıpratıyor

Durumunuz varsa lutfen alaninda uzman iyi bir ortopedi doktoruna goturun. Sehrinizde ortopedi hastanesi varsa oraya goturun. Siz bagirttilar yazdikca benim kanim cekildi burada. Cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun kıyamam ne acılar çekmiş minik allah daha fazlasıni göstermesin.Tel kaydı diye korkmayın bu kadar benim arkadaşımda ayağını kırmıştı oda çok hareketlidir ve sakardır sorunsuz iyileşti ve benimde çocukken ayak bileğim kırılmıştı şimdi hiçbir problem yok.Bu kadar niye hareketli diye kızmayın kendinizi bunaltmayin şuan yapabileceğiniz şey beslenmesine dikkat ederek iyileşme sürecini hızlandirmak.Tekrardan Allahtan acil şifalar diliyorum.

Cok geçmiş olsun. Ben kendi inancima gore boyle kazalarda hep sadaka veririm ekstra. Normalde maaşimiz yatar yatmaz her ay bir miktar hayir yapıyoruz ama hastalik/kaza durumunda ekstra hemen bir sadaka veriyorum. Allah daha beterinden saklasin diye. Dua edip sadaka vermekten baska bir cozum bulamadim bu tarz gorunmez kazalarda. Allah tez vakitte şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…