Oğlumun kolu kırıldı 😭😭

Bizimde aynı ama diğer ince kemik önemsizmis önemli olan ana kalın kemiğin oturmasiymis bizde o kalın olan kemik oturmamisti oyuzden bu çocuğu böyle birakmayacam dedi benim için yeterli değil bu şekil kaynaması dedi ..peki kaç ay veya kaç sene spor falan yapamicak ne kadar süre eski hayatına donemicek offf Allah'ım şifa versin tüm annelerin hasta kuzularina
Bizimki döndü hic kırılmamıs gibi herseyi yapiyor insallah sizinkide iyilesir biran önce

Bizimki döndü hic kırılmamıs gibi herseyi yapiyor insallah sizinkide iyilesir biran önce
İnşallah dua edin lütfen inşallah tel falan kaymamistir 😥yarın acilde cektireyim bir film diyorum geri korkuyorum Dr um da yok bayram sonuna kadar olumsuz birsey çıkarsa naparim Allah'ım diyorum vazgeçiyorum tekrardan en iyisi Dr umu beklemek onun dediği gün pansuman a gitmek galibA

Allah şifa versin.
Evladın başına gelmesi insanın canını daha çok yakıyor 😔

Allah şifa versin.
Evladın başına gelmesi insanın canını daha çok yakıyor 😔
Çünkü çaresizce benden yardım istiyordu elimden birşey gelmiyordu hala her gece kabus görünüyor anne elimi çekiyordu sallıyordu Dr lar diye agliyo yine çekeceklermi elimi diyor çok zor gerçekten evlat

İnşallah dua edin lütfen inşallah tel falan kaymamistir 😥yarın acilde cektireyim bir film diyorum geri korkuyorum Dr um da yok bayram sonuna kadar olumsuz birsey çıkarsa naparim Allah'ım diyorum vazgeçiyorum tekrardan en iyisi Dr umu beklemek onun dediği gün pansuman a gitmek galibA
Hangi sehirde yasiyorsunuz acaba

Çok geçmiş olsun. Yavrum benim daha minicik çok canı acımış kıyamam..Rabbım şifa versin inşallah .
Dr a guvenmiyorsaniz başka bir hastane de baktirabilirsiniz. Annelik çok zor ya . Ayaklarına taş değmesin yavrularımizin.
Mecburen şehir hastanesi ne gittik fakat. Ameliyat tan öncede ,sonra her gelen hemşire çok şanslısınız bu hastanede daha iyisi yok diyorlardı . Nasıl oldu nasıl düştü olmayacak birşey okadar üstüne titrerim çok isterdim o günü geri getirebilmeyi sürekli wc gidiyoruz korku kaldı. kapalı ortamda duramiyo, cam aç anne diyo ,sürekli söz ver elimi cekmicek degilmi bir daha Dr diyor ,aynı şeyler sürekli tekrar tekrar soyler oldu

çok geçmiş olsun. O kadar korkmayın tel kaymamıştır. Boşuna tel takıp alçılamadılar. Çocuklar hareketlidir. Doktorlar düşünmüştür onu, en ufak şeyde tel kayıp dağılacak değil kolu. Zaten öyle bir şeye ihtimal verseydi doktor film çekerdi, içinizi ferah tutun. Kontrolleri ihmal etmeyin.
İnşallah dediğiniz gibidir oğlumun kolu ameliyat öncesi açıldı el oturtulmaya çalışıldı, hamur gibiydi sallanıyordu .çok kötü birşey gerçekten kaç gün oldu hala ağlıyorum kendime gelemiyorum .kırıldığı gün eli sallanarak gittik çok acı bir şeydi o an ,o anı yasamam rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin bu kadarı bile çok ağır gerçekten çok zor

Dr hiç birşey söylemedi fakat ben süt ve süt ürünleri iyi gelir diye yediriyorum tavuk vs. Ama Dr beslenme listesi falan soylemedi
Kolajen içeriği yüksek şeyler yemeli, yani özellikle ilikli kemik suyu ve yumurta akı. Kemiklerin ve kemik içi dokuların onarımını hızlandırır tedavi süreciniz ciddi anlamda kısalır lütfen dikkat edin buna. Belki bu süreçte bıkacak çocuk ama boool bool yemeli bunları. İlaç gibi düşünün.

Ayrıca turunçgiller de kolajen üretimini destekler bilginiz olsun. C vitamini yani, kivi çilek falan da olur

Kolajen içeriği yüksek şeyler yemeli, yani özellikle ilikli kemik suyu ve yumurta akı. Kemiklerin ve kemik içi dokuların onarımını hızlandırır tedavi süreciniz ciddi anlamda kısalır lütfen dikkat edin buna. Belki bu süreçte bıkacak çocuk ama boool bool yemeli bunları. İlaç gibi düşünün.

Ayrıca turunçgiller de kolajen üretimini destekler bilginiz olsun. C vitamini yani, kivi çilek falan da olur
Çok teşekkür ederim

Hepinizden Allah razı olsun bu saatte msj atıp cvp yazıp zaman ayırıp, bı nebze içime su serptiniz Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm... 5 Mayıs Perşembe günü kontrol var ...oğlum hiperaktif sıkıntısız atlatırız inşallah sizinde dualarinizla

Allah sifa versin. Cocugunuz cok kücük o yüzden iyileşme süreci de hızlı olacaktır 🥰 siz sadece fazla hareket etmemesi ters hareket yapmaması için telkinde bulunun kafi. Sağlıkla sıhhatle bu günleri atlatmanız dilegiyle ❤️

Bilek değil bileğin biraz üstü Dr bilek daha zor dedi
Benimde sağ kol bileke üstü kolumda parcali kırık oldu ameliyat oldum.platin kondu alçı çıktı ve iyileşme süreci başladı.su an çok şükür iyiyim.her işimi yapiyorum .kolumda ameliyat izi kaldı sadece bakılınca belli oluyor bir ona çare bulamadım malesef.ona çok üzülüyorum 😔onun dışında iyiyim herşey aynı.iyilesme 6 ayı buluyor.dikkat edin bu süreçte.ama size şunu diyeyim üzmek değil asla niyetim ama herkese herzaman yaşadığım için diyorum kırık kadar kötü bişey yok çok dikkat edin diyorum çocuklarıma etraftakilere herkese hicbir zaman eski kolum gibi olmuyor amleiyatli kolum kırık çok zor acı bu ama gerçekte bu malesef.keske yasamasaydik olmasaydı.gozunuz gibi kemiklerinizi bakın.

Benimde sağ kol bileke üstü kolumda parcali kırık oldu ameliyat oldum.platin kondu alçı çıktı ve iyileşme süreci başladı.su an çok şükür iyiyim.her işimi yapiyorum .kolumda ameliyat izi kaldı sadece bakılınca belli oluyor bir ona çare bulamadım malesef.ona çok üzülüyorum 😔onun dışında iyiyim herşey aynı.iyilesme 6 ayı buluyor.dikkat edin bu süreçte.ama size şunu diyeyim üzmek değil asla niyetim ama herkese herzaman yaşadığım için diyorum kırık kadar kötü bişey yok çok dikkat edin diyorum çocuklarıma etraftakilere herkese hicbir zaman eski kolum gibi olmuyor amleiyatli kolum kırık çok zor acı bu ama gerçekte bu malesef.keske yasamasaydik olmasaydı.gozunuz gibi kemiklerinizi bakın.
Çok geçmiş olsun bize Dr umuz 5 yaşında olduğu için kemiklesmenin eskisi gibi olacağını söyledi mrk etmeyin dedi 11 yaşından sonraki kırıklar tabiki eskisi gibi olamıyor ama bu çocuk co küçük olduğu için çok çabuk toplar ve büyüme cahi olmadığı için tıpkı eskisi gibi olur dedi belki beni rahatlatmak için dedi bilmiyorum.ama gerçekten kırık berbat birşeymis çok zor şeyler yaşadık oğlumla beraber gerçekten yaşayan bilir rabbim kimseye yaşatmasın hala üstüne dönmesin yatmadin diye uyumuyorum uyrsam yatağın kenarında yerlerde sırtıma battaniye sarıp oturur vaziyette uyuyorum inşallah sıkıntısız eski sağlığına döner oğlum sizzede tekrar geçmiş olsun

Çok üzüldüm evladınıza. Bol bol kolajen icerikli gıdalarla besleyin. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da Migros bile artık tertemiz sığır iliği satıyor. Çorbaların içine koyulursa cok güzel olur. Bunun dışında iyi haber, kırılan yer eskisinden sağlam olacak👍

Çok üzüldüm evladınıza. Bol bol kolajen icerikli gıdalarla besleyin. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da Migros bile artık tertemiz sığır iliği satıyor. Çorbaların içine koyulursa cok güzel olur. Bunun dışında iyi haber, kırılan yer eskisinden sağlam olacak👍
Gerçekten eskisi gibi sağlam olurmu... tek endişem bu. ya kolu alçı açılınca yine hamur gibi çıkarsa,ya tel kaydıysa, yanlış kaynamış olursa diye diye korkudan panik atak geçiriyorum resmen rabbim şifa verir inşallah sizlerin duasıyla da

Arkadaşlar iyi geceler, 5 yaşındaki oğlum 14 Nisan da top oynarken topun üstüne yanlışlıkla basıp düşüyor. sağ kol bilek üstündeki iki uzun kemik ikiside kırılmis.cok aci çektik ikimizde. Dr acilde çok denedi kırığı oturtamadi alçı yapıp 19 nisana gel tekrar denicem elle oturtmayı dedi çok bagirttilar çok yıprandık mahvolduk .19 Nisan gittik yine el ile oturtma denendi filme bakılırsa daha berbat oldu gibi 3 defa daha bagirtarak, resmen benim derim yüzüldu evladım bağırırken ,sonra olmuyor dedi ameliyat hazırlığı yapıldı kan tahlili, anestezi falan derken 20 Nisan sabahı ameliyat edildi güzel yavrum,tel takmış Dr umuz bileğine alçıda var. şuan 9 gün oldu fakat ufak kazalar oluyor evde de haliyle uyurken dönüyor falan arada dirsegim acıdı diyor Dr umuz 15 gün sonra gel dedi fakat ben dayanamadım gittim film cekin lütfen tel kaydımi bakın dedim çekmedi gerek yok 15. Gün gel pansuman ve dikiş Alaçam dedi fakat ben çok üzgünüm acaba kaydımi tel veya kol kaynayacak mi ,eskisi gibi sağlığına kavuşacak mi gibi kafamda deli sorular.. bilen bilgisi olan yakınından duyan böyle bı durumu olan var mı güzel sonuç duymaya çok ihtiyacım var.gercekten rabbim evlat ile kimseyi ufak dahi imtihan etmesin çok zor gerçekten ...
Öncelikle sakin olun, çok geçmiş olsun. O tel düşündüğünüz gibi kolay hareket etmez i.

X