Çok Geçmiş. olsun Canım Rabbim. Śifa versinArkadaşlar iyi geceler, 5 yaşındaki oğlum 14 Nisan da top oynarken topun üstüne yanlışlıkla basıp düşüyor. sağ kol bilek üstündeki iki uzun kemik ikiside kırılmis.cok aci çektik ikimizde. Dr acilde çok denedi kırığı oturtamadi alçı yapıp 19 nisana gel tekrar denicem elle oturtmayı dedi çok bagirttilar çok yıprandık mahvolduk .19 Nisan gittik yine el ile oturtma denendi filme bakılırsa daha berbat oldu gibi 3 defa daha bagirtarak, resmen benim derim yüzüldu evladım bağırırken ,sonra olmuyor dedi ameliyat hazırlığı yapıldı kan tahlili, anestezi falan derken 20 Nisan sabahı ameliyat edildi güzel yavrum,tel takmış Dr umuz bileğine alçıda var. şuan 9 gün oldu fakat ufak kazalar oluyor evde de haliyle uyurken dönüyor falan arada dirsegim acıdı diyor Dr umuz 15 gün sonra gel dedi fakat ben dayanamadım gittim film cekin lütfen tel kaydımi bakın dedim çekmedi gerek yok 15. Gün gel pansuman ve dikiş Alaçam dedi fakat ben çok üzgünüm acaba kaydımi tel veya kol kaynayacak mi ,eskisi gibi sağlığına kavuşacak mi gibi kafamda deli sorular.. bilen bilgisi olan yakınından duyan böyle bı durumu olan var mı güzel sonuç duymaya çok ihtiyacım var.gercekten rabbim evlat ile kimseyi ufak dahi imtihan etmesin çok zor gerçekten ...
Arkadaşlar iyi geceler, 5 yaşındaki oğlum 14 Nisan da top oynarken topun üstüne yanlışlıkla basıp düşüyor. sağ kol bilek üstündeki iki uzun kemik ikiside kırılmis.cok aci çektik ikimizde. Dr acilde çok denedi kırığı oturtamadi alçı yapıp 19 nisana gel tekrar denicem elle oturtmayı dedi çok bagirttilar çok yıprandık mahvolduk .19 Nisan gittik yine el ile oturtma denendi filme bakılırsa daha berbat oldu gibi 3 defa daha bagirtarak, resmen benim derim yüzüldu evladım bağırırken ,sonra olmuyor dedi ameliyat hazırlığı yapıldı kan tahlili, anestezi falan derken 20 Nisan sabahı ameliyat edildi güzel yavrum,tel takmış Dr umuz bileğine alçıda var. şuan 9 gün oldu fakat ufak kazalar oluyor evde de haliyle uyurken dönüyor falan arada dirsegim acıdı diyor Dr umuz 15 gün sonra gel dedi fakat ben dayanamadım gittim film cekin lütfen tel kaydımi bakın dedim çekmedi gerek yok 15. Gün gel pansuman ve dikiş Alaçam dedi fakat ben çok üzgünüm acaba kaydımi tel veya kol kaynayacak mi ,eskisi gibi sağlığına kavuşacak mi gibi kafamda deli sorular.. bilen bilgisi olan yakınından duyan böyle bı durumu olan var mı güzel sonuç duymaya çok ihtiyacım var.gercekten rabbim evlat ile kimseyi ufak dahi imtihan etmesin çok zor gerçekten ...
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolundadir tekrar ameliyat olması beni çok üzer ama yinede çok şükür tabiki oğlum yanımda bin şükürÇok Geçmiş. olsun Canım Rabbim. Śifa versin
Amin inşallah tek istediğim bu RabbimdenÇok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz iyileşir oğlunuz. Allah şifa versin.
Dualarım güzel oglusunla kuzum stres yapma herşey çok güzel olacakAmin inşallah dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolundadir tekrar ameliyat olması beni çok üzer ama yinede çok şükür tabiki oğlum yanımda bin şükür
Bilek değil bileğin biraz üstü Dr bilek daha zor dediBilek cok zor iyileşiyor en az 1 sene dikkat etmelisiniz
Sorunsuz iyileşsin inşallah, yediğine içtiğine dikkat ediyorsunuzdur değil mi? İyileşme sürecini doğrudan etkiliyor malumArkadaşlar iyi geceler, 5 yaşındaki oğlum 14 Nisan da top oynarken topun üstüne yanlışlıkla basıp düşüyor. sağ kol bilek üstündeki iki uzun kemik ikiside kırılmis.cok aci çektik ikimizde. Dr acilde çok denedi kırığı oturtamadi alçı yapıp 19 nisana gel tekrar denicem elle oturtmayı dedi çok bagirttilar çok yıprandık mahvolduk .19 Nisan gittik yine el ile oturtma denendi filme bakılırsa daha berbat oldu gibi 3 defa daha bagirtarak, resmen benim derim yüzüldu evladım bağırırken ,sonra olmuyor dedi ameliyat hazırlığı yapıldı kan tahlili, anestezi falan derken 20 Nisan sabahı ameliyat edildi güzel yavrum,tel takmış Dr umuz bileğine alçıda var. şuan 9 gün oldu fakat ufak kazalar oluyor evde de haliyle uyurken dönüyor falan arada dirsegim acıdı diyor Dr umuz 15 gün sonra gel dedi fakat ben dayanamadım gittim film cekin lütfen tel kaydımi bakın dedim çekmedi gerek yok 15. Gün gel pansuman ve dikiş Alaçam dedi fakat ben çok üzgünüm acaba kaydımi tel veya kol kaynayacak mi ,eskisi gibi sağlığına kavuşacak mi gibi kafamda deli sorular.. bilen bilgisi olan yakınından duyan böyle bı durumu olan var mı güzel sonuç duymaya çok ihtiyacım var.gercekten rabbim evlat ile kimseyi ufak dahi imtihan etmesin çok zor gerçekten ...
Kırık oturmusmuydu yerine bizimki bı türlü olması gereken yere oturmadı kemikBenim oglumunda kırılmıstı kolu bizede hemen ameliyat olmasi gerekir kolu cap kalir falan dediler. Tel takacaz dediler kayseride baska bi doktora gittik hic gerek yok tele dedi tellik kadar degil dedi alciya aldi l. Ve suan kirik falan kalmadi caplik falanda yok kolunda
Onu ilk gittigimiz doktor bkrini oturtmustu biri kalmistiKırık oturmusmuydu yerine bizimki bı türlü olması gereken yere oturmadı kemik
Dr hiç birşey söylemedi fakat ben süt ve süt ürünleri iyi gelir diye yediriyorum tavuk vs. Ama Dr beslenme listesi falan soylemediSorunsuz iyileşsin inşallah, yediğine içtiğine dikkat ediyorsunuzdur değil mi? İyileşme sürecini doğrudan etkiliyor malum
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tüm yavrularimizaArkadaşlar iyi geceler, 5 yaşındaki oğlum 14 Nisan da top oynarken topun üstüne yanlışlıkla basıp düşüyor. sağ kol bilek üstündeki iki uzun kemik ikiside kırılmis.cok aci çektik ikimizde. Dr acilde çok denedi kırığı oturtamadi alçı yapıp 19 nisana gel tekrar denicem elle oturtmayı dedi çok bagirttilar çok yıprandık mahvolduk .19 Nisan gittik yine el ile oturtma denendi filme bakılırsa daha berbat oldu gibi 3 defa daha bagirtarak, resmen benim derim yüzüldu evladım bağırırken ,sonra olmuyor dedi ameliyat hazırlığı yapıldı kan tahlili, anestezi falan derken 20 Nisan sabahı ameliyat edildi güzel yavrum,tel takmış Dr umuz bileğine alçıda var. şuan 9 gün oldu fakat ufak kazalar oluyor evde de haliyle uyurken dönüyor falan arada dirsegim acıdı diyor Dr umuz 15 gün sonra gel dedi fakat ben dayanamadım gittim film cekin lütfen tel kaydımi bakın dedim çekmedi gerek yok 15. Gün gel pansuman ve dikiş Alaçam dedi fakat ben çok üzgünüm acaba kaydımi tel veya kol kaynayacak mi ,eskisi gibi sağlığına kavuşacak mi gibi kafamda deli sorular.. bilen bilgisi olan yakınından duyan böyle bı durumu olan var mı güzel sonuç duymaya çok ihtiyacım var.gercekten rabbim evlat ile kimseyi ufak dahi imtihan etmesin çok zor gerçekten ...
Bizimde aynı ama diğer ince kemik önemsizmis önemli olan ana kalın kemiğin oturmasiymis bizde o kalın olan kemik oturmamisti oyuzden bu çocuğu böyle birakmayacam dedi benim için yeterli değil bu şekil kaynaması dedi ..peki kaç ay veya kaç sene spor falan yapamicak ne kadar süre eski hayatına donemicek offf Allah'ım şifa versin tüm annelerin hasta kuzularinaOnu ilk gittigimiz doktor bkrini oturtmustu biri kalmisti