Oğlumun kolu kırıldı 😭😭

Yasi kucuk oldugi icin cabuk kaynar .bol bol kemik suyuna çorba yapin

Arkadaşlar iyi geceler, 5 yaşındaki oğlum 14 Nisan da top oynarken topun üstüne yanlışlıkla basıp düşüyor. sağ kol bilek üstündeki iki uzun kemik ikiside kırılmis.cok aci çektik ikimizde. Dr acilde çok denedi kırığı oturtamadi alçı yapıp 19 nisana gel tekrar denicem elle oturtmayı dedi çok bagirttilar çok yıprandık mahvolduk .19 Nisan gittik yine el ile oturtma denendi filme bakılırsa daha berbat oldu gibi 3 defa daha bagirtarak, resmen benim derim yüzüldu evladım bağırırken ,sonra olmuyor dedi ameliyat hazırlığı yapıldı kan tahlili, anestezi falan derken 20 Nisan sabahı ameliyat edildi güzel yavrum,tel takmış Dr umuz bileğine alçıda var. şuan 9 gün oldu fakat ufak kazalar oluyor evde de haliyle uyurken dönüyor falan arada dirsegim acıdı diyor Dr umuz 15 gün sonra gel dedi fakat ben dayanamadım gittim film cekin lütfen tel kaydımi bakın dedim çekmedi gerek yok 15. Gün gel pansuman ve dikiş Alaçam dedi fakat ben çok üzgünüm acaba kaydımi tel veya kol kaynayacak mi ,eskisi gibi sağlığına kavuşacak mi gibi kafamda deli sorular.. bilen bilgisi olan yakınından duyan böyle bı durumu olan var mı güzel sonuç duymaya çok ihtiyacım var.gercekten rabbim evlat ile kimseyi ufak dahi imtihan etmesin çok zor gerçekten ...
Çok geçmiş olsun annesi. O çok küçükmüş. Çabuk iyileşir inşallaha. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin

Gönlünüz rahat etmiyorsa, özel bir hastaneye gidip röntgen çektirin. En son 100 tl gibi bir fiyattı sanırım.Hiç değilse rahatlarsınız. Yaşı çok küçük, hem çabuk iyileşir hem de eskisi gibi olur kolu merak etmeyin, 8 yaşındayken oğlumun kolu çatlamıştı, onbeş günde iyileşti. Hadi sizinki de bir ay olsun.Kıyamam ben küçüğe. Siz anlattıkça içim parçalandı.

Gerçekten eskisi gibi sağlam olurmu... tek endişem bu. ya kolu alçı açılınca yine hamur gibi çıkarsa,ya tel kaydıysa, yanlış kaynamış olursa diye diye korkudan panik atak geçiriyorum resmen rabbim şifa verir inşallah sizlerin duasıyla da
Merak etmeyin olmaz öyle şey.Allah dermansız hastalık vermesin. Top oynarken kol bacak kıran çok çocuk gördüm çok yaygın merak etmeyin :)

Çok gecmis olsun korkmayın cocukların cabuk kaynar kırikları ☹️ bende ilk okul 2ye giderken koprücuk kemiğim kırılmiştı orasıda cok zor yer oynak omuzumdan aşağı alçiya alindı kolum sonra alçiyı açtirmaya giderken parcalanmısti resmen benim hareketliligimden ama kemigim kaynamisti genede 😁

Çok geçmiş olsun korkmayın düzelir. Kolojen içeren gıdalar tükettirin bol bol, ilikli çorba, paça çorbası birde elma yedirin bolca.

Cok geçmiş olsun. Ben kendi inancima gore boyle kazalarda hep sadaka veririm ekstra. Normalde maaşimiz yatar yatmaz her ay bir miktar hayir yapıyoruz ama hastalik/kaza durumunda ekstra hemen bir sadaka veriyorum. Allah daha beterinden saklasin diye. Dua edip sadaka vermekten baska bir cozum bulamadim bu tarz gorunmez kazalarda. Allah tez vakitte şifa versin
Kırılmadan bir gün önce kuran kursuna vermiştim belki beterinden korudu rabbim ertesi gün kırıldı ogun bugün hergun sadaka veriyorum dua ediyorum Rabbime emanet evladım.

Bugün poliklinik e gittik bakmadılar kendi Dr umuz yok diye acile girdik acil durum değil dedi ne yapacağımı şaşırdım rabbim kimseyi darda koymasın.acilde sesimi yükselttim n'olacak bu çocuğun hali peki dedim kimse bakmicakmi dedim zorla yalvar yakar film çektiler acildeki ortopedist gönüllü gönülsüz baktı geri, tekrar ameliyat dedi tel kaymış dedi.kahroldum o an oğlum bağırıyor kaymış ameliyat diye elimi çekecekler diye yok oğlum dedim hemen çıktım poliklinige tekrar. En son rica ettim büyük oğlumun çocukken götürdüğüm Dr u oradaydı kaşe kağıt verdi sağolsun filme baktı ameliyat olacak kadar kaymamış milimlik dedi ama yetişkin birinin filmi olsa hemen ameliyat derdim bu daha çocuk dedi kemiklerin ucu değse ,temas etse dahi kaynıyor küçük oldukları için dedi ama yinede kendi Dr unuza Perşembe günü gelin onun düşüncesi önemli dedi .bana göre ameliyatlik değil dedi acildeki Dr abartmış dedi yok öyle hemen tekrar ameliyat dedi gayet iyi durumda dedi bana göre her Dr görüşü farklı sizin Dr ne diyecek önemli olan o dedi içimi rahatlattı en azından rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi

Çok geçmiş olsun bize Dr umuz 5 yaşında olduğu için kemiklesmenin eskisi gibi olacağını söyledi mrk etmeyin dedi 11 yaşından sonraki kırıklar tabiki eskisi gibi olamıyor ama bu çocuk co küçük olduğu için çok çabuk toplar ve büyüme cahi olmadığı için tıpkı eskisi gibi olur dedi belki beni rahatlatmak için dedi bilmiyorum.ama gerçekten kırık berbat birşeymis çok zor şeyler yaşadık oğlumla beraber gerçekten yaşayan bilir rabbim kimseye yaşatmasın hala üstüne dönmesin yatmadin diye uyumuyorum uyrsam yatağın kenarında yerlerde sırtıma battaniye sarıp oturur vaziyette uyuyorum inşallah sıkıntısız eski sağlığına döner oğlum sizzede tekrar geçmiş olsun
Sizede Allah sağlık versin .
Kimse istemez kırığı ama malesef kader oluyir işte.fakat sizin işte setiniz doktorun dediği gibi küçük olması ve doğal kaynaması bende böyle düşünüyorum daha sağlıklı olur merak etmeyin insallh hemen geçer o günleri hatırlamak dahi istemiyorum bende ameliyatın 3 saat sürmüştü 😢

Geçen ay da 2 buçuk yaşındaki oğlumun bacağı kırıldı. Biz de gece fark ettik, tüm gün kırık bacakla gezdi. Naz yapıyor sandık:KK43: bir aya yakın alçıda kaldı,epey düştü, koşmaya çabaladı vs. Ben de çok korktum kesin bişey oldu yine, yanlis kaynadı vs diye. Doktora sordum sorun olmaz dedi. Aliskinlar tabi onlar, biliyorlar. Ona göre sarıyorlar. Ama ana yüreği işte:) çok geçmiş olsun inşallah. Küçük kuzuya sağlık diliyorum

Bugün poliklinik e gittik bakmadılar kendi Dr umuz yok diye acile girdik acil durum değil dedi ne yapacağımı şaşırdım rabbim kimseyi darda koymasın.acilde sesimi yükselttim n'olacak bu çocuğun hali peki dedim kimse bakmicakmi dedim zorla yalvar yakar film çektiler acildeki ortopedist gönüllü gönülsüz baktı geri, tekrar ameliyat dedi tel kaymış dedi.kahroldum o an oğlum bağırıyor kaymış ameliyat diye elimi çekecekler diye yok oğlum dedim hemen çıktım poliklinige tekrar. En son rica ettim büyük oğlumun çocukken götürdüğüm Dr u oradaydı kaşe kağıt verdi sağolsun filme baktı ameliyat olacak kadar kaymamış milimlik dedi ama yetişkin birinin filmi olsa hemen ameliyat derdim bu daha çocuk dedi kemiklerin ucu değse ,temas etse dahi kaynıyor küçük oldukları için dedi ama yinede kendi Dr unuza Perşembe günü gelin onun düşüncesi önemli dedi .bana göre ameliyatlik değil dedi acildeki Dr abartmış dedi yok öyle hemen tekrar ameliyat dedi gayet iyi durumda dedi bana göre her Dr görüşü farklı sizin Dr ne diyecek önemli olan o dedi içimi rahatlattı en azından rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi
Merhaba yazınızın üzerinden uzun zaman geçmiş ama benimde kızım yanlış kaynama sonucu ameliyat olacak on kol kemiğini teki kirildi şimdi çocuğunuzun durumu nasıl kalıcı bir hasar kaldı mı acaba

X