Çocuk Hastalıkları Oğlumun kolu çıktı.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sasiba

Bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe…
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
1.146
1.027
83
Kızlar bilenler bilir ufak bir oğluşum var. 2 yaşına girecek 2ay sonra. Geçen sene kolu çıkmıştı Dr düzeltti, bir daha olmamasına dikkat edin demişti.3 defa çıkarsa ameliyat olur diye. Dün gece yarısı çığlıklarla uyandı kolunu tutarak anladım yine çıktı diye. Zaten en ufak bir şeyde kolunu tutar. Etkisi kalmıştı. Dr gittik evet çıkmış dedi düzeltti. Film çekildi eklem yerinde mesafe var. Ortopedi ye gitmen lazım dedi. Gece hemen randevu aldım salı gününe ama ameliyat olur diye korkuyorum. Dr askı takar dedi ama oğlum sıkıntıya gelmez nasıl yaparım bilmiyorum. Bilgisi olan var mı? Sürekli araştırıyorum ama kafamda soru işaretleri çok.

Geçmiş olsun ters bı hareket mı yaptı nasıl çıktı kol
Geçen sene havuzda oynarken çıktı. Ama bu sefer nasıl oldu anlamadım. Akşam hastaneye babamı ziyarete gittim esin ve annem aşağıda bakıyordu bahçede oynadı koştu. Eve geldik yatırdım bir anda gece çığlıklarla uyandı. Dr kolu uyurken altında kaldıysa o hızla da çekmiştir öyle olur dedi. Zaten bir kere çıktığı zaman kolay çıkıyormus sonrası. Şimdi tutmaya korkuyoruz en ufak harekette çıkar dedi Dr.

Ooo benim küçükken kaç kere çıktı hepsinde de rahmetli babam geri yerine takardı. Hele benim yeğenimin artık alışkanlık olmuştu kendisi gelip anne kolum çıktı diyordu. Annem yapıyordu. 3 yaşlarında özellikle çok çıkıyordu onun. Şimdi 15 yaşında maşallah hiçbir şeyi yok. 6 yaşından sonra çıkmamaya başladı.
Ama yatarken birden çıkması tuhaf?

Benim kolum küçükken iki kere çıkmış artık annemi de uyarmışlar tekrarlarsa yer yapar diye bir şey olmamış dikkat etmişiz,ikiden bir şey olmadı bir daha olmamasına bakın demeye geldim :))

Eklem yerlerinde mesafe varmış en ufak harekette çıkarmış. Diyorum ya dokunmaya korkuyorum artık. Şimdi de maşallah mutfak tezgahına çıktı tutup indirdim kolunu yine askıya bıraktı sanki tutmuyormusum gibi. Elimizi tutarken sinirlenince kendini yere atıyor ondan dolayı olabilir esneme diye düşünüyorum

Benim kolum küçükken iki kere çıkmış artık annemi de uyarmışlar tekrarlarsa yer yapar diye bir şey olmamış dikkat etmişiz,ikiden bir şey olmadı bir daha olmamasına bakın demeye geldim :))
Bende ondan korkuyorum kollarını çok uzatıyor.

Benim kolum okadar çıkıyormuş ki en son kulaç atıyordum bi baktım çıktı :) korkmayın,ameliyata gerek olmaz inşallah.

Bu kadar kolay mı çıkıyor kol ya
Ben kızımı kolundan tutup havada ucuruyorum donduruyorum halka çevirir gibi
Dikkat edeyim bari

Benim kolum okadar çıkıyormuş ki en son kulaç atıyordum bi baktım çıktı :) korkmayın,ameliyata gerek olmaz inşallah.
Ay inşaallah aklım çıkıyor ameliyat olur diye

Ayy icim fena oldu valla. Bi kere cikinca hep cikar diyorlar ama benim kucukken bi kere kolum çıktı uzun eşek oynarken bidahada tekrarlamadi. Gecmis olsun.

Bence 2-3 çıkıştan sonra ameliyat demesi doktorun saçma
Baksana milletin tak çıkar olmuş ameliyat olmamışlar
Başka bir doktora daha görünüm bence

Canım küçük biliyorum ama anlatmayı dene sana zarar veriyor diye
Çok aksi öyle böyle değil. Birde inatçı ki hiç sorma. Ben ki herkesle baş edebilen biriyim iki tane afacana baş edemiyorum. İnatcilar hadi abisi yine anlıyor 7 yaşında ufaklık temelli inat.

Bu kadar kolay mı çıkıyor kol ya
Ben kızımı kolundan tutup havada ucuruyorum donduruyorum halka çevirir gibi
Dikkat edeyim bari
Aynen küçük çocukların kolları yetişkinlere göre çok esnekmis ve kolay çıkıyormus 1 5 yaş arası çok dikkat edilmesi gerekiyormuş

Aslında sabun falan koyuyorlar ama ben bilmem tabiki inşallah bir daha çıkmaz

Bence 2-3 çıkıştan sonra ameliyat demesi doktorun saçma
Baksana milletin tak çıkar olmuş ameliyat olmamışlar
Başka bir doktora daha görünüm bence
Canım zaten 2 Dr gördü ayrı hastanelerde İlkin de zaten yine babamı ziyaret ettiğim sırada o fark etti. Çocuğun kolu çıkmış ondan durmuyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…