Geçen sene havuzda oynarken çıktı. Ama bu sefer nasıl oldu anlamadım. Akşam hastaneye babamı ziyarete gittim esin ve annem aşağıda bakıyordu bahçede oynadı koştu. Eve geldik yatırdım bir anda gece çığlıklarla uyandı. Dr kolu uyurken altında kaldıysa o hızla da çekmiştir öyle olur dedi. Zaten bir kere çıktığı zaman kolay çıkıyormus sonrası. Şimdi tutmaya korkuyoruz en ufak harekette çıkar dedi Dr.Geçmiş olsun ters bı hareket mı yaptı nasıl çıktı kol
Eklem yerlerinde mesafe varmış en ufak harekette çıkarmış. Diyorum ya dokunmaya korkuyorum artık. Şimdi de maşallah mutfak tezgahına çıktı tutup indirdim kolunu yine askıya bıraktı sanki tutmuyormusum gibi. Elimizi tutarken sinirlenince kendini yere atıyor ondan dolayı olabilir esneme diye düşünüyorumOoo benim küçükken kaç kere çıktı hepsinde de rahmetli babam geri yerine takardı. Hele benim yeğenimin artık alışkanlık olmuştu kendisi gelip anne kolum çıktı diyordu. Annem yapıyordu. 3 yaşlarında özellikle çok çıkıyordu onun. Şimdi 15 yaşında maşallah hiçbir şeyi yok. 6 yaşından sonra çıkmamaya başladı.
Ama yatarken birden çıkması tuhaf?
Bende ondan korkuyorum kollarını çok uzatıyor.Benim kolum küçükken iki kere çıkmış artık annemi de uyarmışlar tekrarlarsa yer yapar diye bir şey olmamış dikkat etmişiz,ikiden bir şey olmadı bir daha olmamasına bakın demeye geldim :))
Canım küçük biliyorum ama anlatmayı dene sana zarar veriyor diyeBende ondan korkuyorum kollarını çok uzatıyor.
Ay inşaallah aklım çıkıyor ameliyat olur diyeBenim kolum okadar çıkıyormuş ki en son kulaç atıyordum bi baktım çıktı :) korkmayın,ameliyata gerek olmaz inşallah.
Çok aksi öyle böyle değil. Birde inatçı ki hiç sorma. Ben ki herkesle baş edebilen biriyim iki tane afacana baş edemiyorum. İnatcilar hadi abisi yine anlıyor 7 yaşında ufaklık temelli inat.Canım küçük biliyorum ama anlatmayı dene sana zarar veriyor diye
Aynen küçük çocukların kolları yetişkinlere göre çok esnekmis ve kolay çıkıyormus 1 5 yaş arası çok dikkat edilmesi gerekiyormuşBu kadar kolay mı çıkıyor kol ya
Ben kızımı kolundan tutup havada ucuruyorum donduruyorum halka çevirir gibi
Dikkat edeyim bari
Aslında sabun falan koyuyorlar ama ben bilmem tabiki inşallah bir daha çıkmazEklem yerlerinde mesafe varmış en ufak harekette çıkarmış. Diyorum ya dokunmaya korkuyorum artık. Şimdi de maşallah mutfak tezgahına çıktı tutup indirdim kolunu yine askıya bıraktı sanki tutmuyormusum gibi. Elimizi tutarken sinirlenince kendini yere atıyor ondan dolayı olabilir esneme diye düşünüyorum
Canım zaten 2 Dr gördü ayrı hastanelerde İlkin de zaten yine babamı ziyaret ettiğim sırada o fark etti. Çocuğun kolu çıkmış ondan durmuyor diye.Bence 2-3 çıkıştan sonra ameliyat demesi doktorun saçma
Baksana milletin tak çıkar olmuş ameliyat olmamışlar
Başka bir doktora daha görünüm bence
Sabunu nereye koyuyorlarAslında sabun falan koyuyorlar ama ben bilmem tabiki inşallah bir daha çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?