• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlumun kolu çıktı.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canım zaten 2 Dr gördü ayrı hastanelerde İlkin de zaten yine babamı ziyaret ettiğim sırada o fark etti. Çocuğun kolu çıkmış ondan durmuyor diye.
Ay tövbe est. ne afacan çocuk ya :) Allah esirgesin

Sabunu nereye koyuyorlar
Ya işte sabunu eziyorlar yumurta akıyla karıştırıp beze koyup o bezi de sarıyorlar. Ama tabiki bilmiyorum asla tavsiye etmiyorum çünkü dediğim gibi bilmiyorum. Böyle bir şey ben küçükken yapmışlardı daha da çıkmadı kolum. Net hatırlamıyorum.

Ya işte sabunu eziyorlar yumurta akıyla karıştırıp beze koyup o bezi de sarıyorlar. Ama tabiki bilmiyorum asla tavsiye etmiyorum çünkü dediğim gibi bilmiyorum. Böyle bir şey ben küçükken yapmışlardı daha da çıkmadı kolum. Net hatırlamıyorum.
Çok enteresan ilk defa duydum...

Ay tövbe est. ne afacan çocuk ya :) Allah esirgesin
Öyle böyle değil. Arkamı donmemle ya mutfağın tezgahında yada ranzanin tepesinde. Bir gün eşim şu portatif oturağı mutfakta unutmuş bir baktım cama doğru taşıyor. Onun yüzünden mutfak masası bile almıyorum korkudan cam önlerini boş bırakıyorum

Öyle böyle değil. Arkamı donmemle ya mutfağın tezgahında yada ranzanin tepesinde. Bir gün eşim şu portatif oturağı mutfakta unutmuş bir baktım cama doğru taşıyor. Onun yüzünden mutfak masası bile almıyorum korkudan cam önlerini boş bırakıyorum
Aman Allah korusun ...
Benim abim çocukken balkondan düşmüş 2. Katdan
Annemler uyurken sabaha karşı kalkmış... Antep çok sıcaktır tüm kapı pencere açık tabi 30 yıl önceden bahsediyorum
19 Mayıs gösterileri görmüş paraşüt gösterisi
Gitmiş babamın şemsiyesini alıp açıp balon gibi hop aşağı ....
Düşme sesine tüm mahalle uyanmış
Kafatası komple çatlamış özel uçak tutulmuş Amerika'dan uzman doktor getirtilmiss acil
Abim kurtulmuş büyük bı mucizeyle kafatası komple dikiş olduğu gibi sanki komple kafatası monte etmişler gibi ...

Buyuzden çok korkarım afacan çocuktan bende pencere önüne birşey koymam balkona hiç cikarmiyorum

Kızım 16 aylık puf koltuğu itelemis tezgaha dayamış çıkmis tezgah üstüne ocakla oynarken yakaladım

2 dk WC ye gitmiştim ogunden beridir çok dikkat ederim

Of ne konuştum :) çok geçmiş olsun

Aman Allah korusun ...
Benim abim çocukken balkondan düşmüş 2. Katdan
Annemler uyurken sabaha karşı kalkmış... Antep çok sıcaktır tüm kapı pencere açık tabi 30 yıl önceden bahsediyorum
19 Mayıs gösterileri görmüş paraşüt gösterisi
Gitmiş babamın şemsiyesini alıp açıp balon gibi hop aşağı ....
Düşme sesine tüm mahalle uyanmış
Kafatası komple çatlamış özel uçak tutulmuş Amerika'dan uzman doktor getirtilmiss acil
Abim kurtulmuş büyük bı mucizeyle kafatası komple dikiş olduğu gibi sanki komple kafatası monte etmişler gibi ...

Buyuzden çok korkarım afacan çocuktan bende pencere önüne birşey koymam balkona hiç cikarmiyorum

Kızım 16 aylık puf koltuğu itelemis tezgaha dayamış çıkmis tezgah üstüne ocakla oynarken yakaladım

2 dk WC ye gitmiştim ogunden beridir çok dikkat ederim

Of ne konuştum :) çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Abin içinde ayrıca geçmiş olsun. Zaten geçmiş de yine olsun. Allah ailene bağışlamış. Aynn kesinlikle cam önleri boştur benimde.

benim oglumunda cıkmıstı . doktor 6 yasına kadar olabiliyor korkmayın tekrarlıyacak diye birsey yok dedi.

benim oglumunda cıkmıstı . doktor 6 yasına kadar olabiliyor korkmayın tekrarlıyacak diye birsey yok dedi.
Sürekli mi olmuştu bir defalık çıkmışti. Çünkü benim oğlumun 2. Oluyor

ay denizin ortasında naptınız peki?
Sırtüstü yattım baktım olmuyor tek elle çırpındım:) ,babam yakınımdaydı zaten anladı bişey olduğunu geldi ve kurtardı :) ama ciddi korku kaldı o günden sonra.. tek başıma denize giremiyorum.. yanımda biri olacak illaki.

Bu yaygın bi durum sanırım şaşırdım suan. Hani su gobegi düşüp yerine getirenler var ya bu kol cıkmasıda onun kadar normal sanırım. Benım yigeniminde kolunu kardeşim oyun oynarken cıkartmıştı. Doktora gitti ve yerine getirdi doktor kolu sonrada tekrarlamadı şükür. Allah şifa versin inşAllah.

Back
X