- 22 Eylül 2011
- 540
- 659
- 323
- Konu Sahibi kirginzambak
-
20 25 yaşında adam değil ama 16 yaşında ve durumu farklı boşanmış bir ailenin çocuğu anne öğretmen belki yeterli zamanı harcayamadı baba zaten beraber değil bu kıza bütün umudunu bağlamış ben kesinlikle yaptıkları doğru demiyorum kesinlikle yanlış ve kabul edilecek bir tarafı yok ama sert tepki vermek ne kadar doğru buna ben yorumumu yaptım zaten herkesin yaklaşımı farklı keşke buraya yazıp aklını karıştırmak yerine oğlu psikoloğu kabil etmiyorsa kendi gitsin bir dktora ne yapması gerektiğini anlardı o zaman sizin gibi okuldan al babasıyla konuş demeyecegine eminim FORUM BENIM DEGIL AMA BENDE BU KONUDA TECRUBELIYIM !!!
hicbir psikolog okuldan al kizin ailesine şikayet et demez gitsin psikologa eğer benim dediklerimi dmeezse bende burdayım çocuğuyla daha çok zaman geçirmesini beraber sinemaya gezmeye gitmesini söyleyecek buna eminim karşıdaki kız da daha ergen çünkü!!
28 yaşındaki yetişkinle ilişki mi yaşadıYeğenim 16 yaşında, on yıldır gidilmeyen doktor kalmadı, özel terapiler falan
Size belki çocuk geliyor ama 28 yaşında bir yetişkinle cinsel ilişki yaşayabilecek kadar ileri durumu
Alkol var, sigara var, şiddet var....
Konuşuyorsun haklısın, özür dilerim diyor sonra bildiğini okumaya devam, biraz daha sıkıştırırsan şiddete başvuruyor
Yaptığı hırsızlıklar annesini soymaktan çok daha ileri levelde
Okuldan attırdı kendini, som gittikleri doktor ben size yardımcı olamıyorum daha fazla paranızı alamam dedi ve gönderdi şimdi söyleyin bana bu çocuğa nasıl yaklaşacağız vallahi iyi niyetle soruyorum, akıl akıldan üstündür belki düşünmediğimiz bir şey çıkar
28 yaşındaki yetişkinle ilişki mi yaşadı
Kız mı erkek mi
Bu suç yalnız
Umarım şikayetçi olmuşsunuzdur
Sakın kızın ailesi ile ya da kızla konuşmayın, oğlunuz size düşman olur iyice.Babasını buldum zaten ama ne diyeceğimi bilmiyorum birde tepkilerini kestiremiyorum onlar için normal olabilir bu tarz şeyler bilmiyorum anlayabilirler mi yada fazla tepki verirler bu kıza yansırsa oğlum benden daha çok kopar kör olmuş gibi anlatamıyorum ben odada her yerde kızın adı falan yazıyor böyle bişey tüm hayatı o kız şuan
Yok o konuda oğlumdan eminim çok üstüne düştüm peşine takıldım öyle bir alışkanlığı yok. Kızın isteklerinin bir kısmını mesaj bildirimlerinden gördüğüm ve daha önce fatura bulduğum için biliyorum. Kızın istekleri çok fazla. Ama gördüğüm kadarıyla babası baya zengin sanırım normal geliyor kıza böyle yaşamak
Allah ıslah etsin çok üzüldümAh arkadaşım keşke bu ergenlik olsa keşkeeee
Kardeşimin oğlu da böyle, ilk evliliğinden 16 yaşında
Kötü bir çocukluk geçirdim diyerek kan kusturuyor hem anneye hem babaya
Hırsızlık, yalan, iftira, ileri derecede şiddet, evden kaçma aklına ne gelirse var
Gitmedik doktor kalmadı 6 yaşından beri
İyilik, kötülük,ceza hiç bir şey fayda etmiyor, kardeşim hep eli kalbinde gözünün yaşı durmadan yaşıyor
Bazı çocuklar kötü, gerçekten ruhları kötü Rabbim nerde varsa yardım etsin ebeveynlerine
Allah ıslah etsin çok üzüldümböyle şeyleri okudukça korkuyorum
Çok üzücü. Ya ben şeyi merak ediyorum, peki bu çocuğun ailesiyle ilişkisi, anne babanın ona karşı tutumu nasıldı?Yeğenim 16 yaşında, on yıldır gidilmeyen doktor kalmadı, özel terapiler falan
Size belki çocuk geliyor ama 28 yaşında bir yetişkinle cinsel ilişki yaşayabilecek kadar ileri durumu
Alkol var, sigara var, şiddet var....
Konuşuyorsun haklısın, özür dilerim diyor sonra bildiğini okumaya devam, biraz daha sıkıştırırsan şiddete başvuruyor
Yaptığı hırsızlıklar annesini soymaktan çok daha ileri levelde
Okuldan attırdı kendini, som gittikleri doktor ben size yardımcı olamıyorum daha fazla paranızı alamam dedi ve gönderdi şimdi söyleyin bana bu çocuğa nasıl yaklaşacağız vallahi iyi niyetle soruyorum, akıl akıldan üstündür belki düşünmediğimiz bir şey çıkar
16 yaşında bir çocuktan hırsızlık yapmamasının beklenmesini de “çocuktur yapar canım ne olacak, sert tepki vermemek lazım” diye savundunuz ya, pes. Geçmişleri kurcalarsak en adi sapıklar bile bir zamanlar masum birer çocuktu onları da hayat bu hale getirmiş, onlara da sert tepki vermeyelim o zaman, mantıklı mı sizce söylediğiniz şey? Su kaynarken patatesi yumuşatır ama yumurtayı sertleştirir, önemli olan şartlar değil sizin ne olduğunuz. Küçültün küçültün böyle eşşek kadar çocuklarınızı, 30 yaşında evlenirken evcilik oynuyoruz zannediyorlar, sonra açılsın başlıklar: kocam her şeyi annesine anlatıyor, kocam ben hastayken annesine çaya gitti, kocam sürekli oyun oynuyor(zeka yaşı 5 çünkü adamın, karısını annesinin aldığı yemek temizlik ütü yapma ve sevişme oyuncağı sanıyor), kocam haftanın 9 günü annesinde, 5 aylık evliyiz sürekli kavga ediyoruz. Sonuç: ortalık bedeni yetişkin ama zeka yaşı ve sorumluluk duygusu 5 yaşındaki bebeden farksız adam dolu.20 25 yaşında adam değil ama 16 yaşında ve durumu farklı boşanmış bir ailenin çocuğu anne öğretmen belki yeterli zamanı harcayamadı baba zaten beraber değil bu kıza bütün umudunu bağlamış ben kesinlikle yaptıkları doğru demiyorum kesinlikle yanlış ve kabul edilecek bir tarafı yok ama sert tepki vermek ne kadar doğru buna ben yorumumu yaptım zaten herkesin yaklaşımı farklı keşke buraya yazıp aklını karıştırmak yerine oğlu psikoloğu kabil etmiyorsa kendi gitsin bir dktora ne yapması gerektiğini anlardı o zaman sizin gibi okuldan al babasıyla konuş demeyecegine eminim FORUM BENIM DEGIL AMA BENDE BU KONUDA TECRUBELIYIM !!!
hicbir psikolog okuldan al kizin ailesine şikayet et demez gitsin psikologa eğer benim dediklerimi dmeezse bende burdayım çocuğuyla daha çok zaman geçirmesini beraber sinemaya gezmeye gitmesini söyleyecek buna eminim karşıdaki kız da daha ergen çünkü!!
Hem de nasıl imtihan, büyük çocuğum da hiperaktivite var 8 yaşın da, 8 yaşında ama 5 yıllık okul hayatında tükendim, şimdi çok şükür ilaçla çok yol katettik düzeldi, o da yıprandı bende. Şükür çaresi olan bir şeydi bizim ki ama bende inanıyorum maalesef bazı insanlar çocukluktan itibaren kötü, neden böyleler bilemiyorum ama hem anne baba için hem çevre için tehlikeli.Amin Allah razı olsun
Evlat çok büyük imtihan
Bu çocuk gözüne bakıla bakıla büyütüldü
Ne umutlar ne emekler , çok üzülüyorum hayatını yakıyor ve elden bir şey gelmiyor
Çok üzücü. Ya ben şeyi merak ediyorum, peki bu çocuğun ailesiyle ilişkisi, anne babanın ona karşı tutumu nasıldı?
Çocuklarıyla dengeli bir ilişki kurmayı başarmış insanların çocukları da bu denli yoldan çıkabiliyor mu, gerçekten merak ediyorum.
Hafta 7 gün öncellikle bunu belirteyim galiba bilmiyorsunuz. yazmak için yazmışsınız belli. Aslında size çok şey anlatmak isterdim söylemek isterdim ama maalesef anlamayacaginiz için eş geçiyorum çoğu şeyi. Öncelikle yaptığı şeyi çocuktur yapar deyip normallestirmedim önce yazdıklarımı unutmadan cevap verin ben yaptığının son derece yanlış olduğunu özellikle belirttim ama yok okuldan al yok kizin ailesine şikayet et bunlar bence çok acımasızca 30 yaşında biri şöyle yapsa demissiniz konu 16 yaşındaki bir çocuk! Benim 30 yaşındaki adama karşı gorusumun ne olacağının tahminini siz yapamazsınız haddinize değil ! Ben psikologa götürme demedim ki zaten diğer cevap verenlerin içinde psikoloğun da işe yaramadığını diğer vakalar üzerinde görmüş olduk. Yani dediğim noktaya geldiler o konuda annesine siz gidin ve sizin ona nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin dedim. Sapık konusuna gelince olayı almış başka yerlere götürmüşsünüz iki prim kasmak yazmak için yazmak yerine anneye yardımcı olacak birşeyler yazabilirsiniz. Sapıklığı savunmadigim gibi hırsızlığı da savunmuyorum yazdıklarınızı önce kendiniz okuyun lütfen. Cirkeflikle cezayla dayakla okuldan almakla ceza verilmez hiç bir psikolog da sizin bu yöntemlerinizi onaylamaz!!!!!16 yaşında bir çocuktan hırsızlık yapmamasının beklenmesini de “çocuktur yapar canım ne olacak, sert tepki vermemek lazım” diye savundunuz ya, pes. Geçmişleri kurcalarsak en adi sapıklar bile bir zamanlar masum birer çocuktu onları da hayat bu hale getirmiş, onlara da sert tepki vermeyelim o zaman, mantıklı mı sizce söylediğiniz şey? Su kaynarken patatesi yumuşatır ama yumurtayı sertleştirir, önemli olan şartlar değil sizin ne olduğunuz. Küçültün küçültün böyle eşşek kadar çocuklarınızı, 30 yaşında evlenirken evcilik oynuyoruz zannediyorlar, sonra açılsın başlıklar: kocam her şeyi annesine anlatıyor, kocam ben hastayken annesine çaya gitti, kocam sürekli oyun oynuyor(zeka yaşı 5 çünkü adamın, karısını annesinin aldığı yemek temizlik ütü yapma ve sevişme oyuncağı sanıyor), kocam haftanın 9 günü annesinde, 5 aylık evliyiz sürekli kavga ediyoruz. Sonuç: ortalık bedeni yetişkin ama zeka yaşı ve sorumluluk duygusu 5 yaşındaki bebeden farksız adam dolu.
Annesinden çalması yine dert değil yarın bi başkasından çalsa hakime, o daha küçük ben onu sarıp sarmalayayım cezaevine atmayın mı diyeceksiniz. Annenin asıl endişesi de bu bence. Bence de okuldaki rehberlik servisi görüşsün belki ikna ederler, 2 m çocuğu zorla psikoloğa götüremez sonuçta. Allah yardımcısı olsun işi çok zor.
Çocuk da 18 yaş altı olduğu için cezai ehliyete tabii değil. O sebeple başı derde girmez.Biliyorsunuz hukukumuzda genelde kadın haklı sayılıyor bu tarz şeylerde zaten ceza almasa dosyası açılsa bile hayatını karartmaya yeter tabi daha böyle bişeyin yaşanıp yaşanmadığını bilmiyorum tamamen tahmin.
Hafta 7 gün öncellikle bunu belirteyim galiba bilmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?