- 19 Ağustos 2008
- 17.856
- 53.862
- Konu Sahibi kirginzambak
Ya çok üzüldüm gerçekten. Elbette hep birlikte en iyi şekilde bakmaya çalışmışsınız, her ayrılan anne babanın çocuğu da böyle olmuyor, ailesinin boşanmasıyla da ilgisi yoktur bunun ama sanırım anne ve babayla güvenilir bir ilişki kuramamış. Küçük bir çocuğun yaşamaması gereken kadar çok değişim bir de üstüne duygusal olarak bağlandığı insanın, anneannenin kaybını yaşamış. Dışarıdan bakınca zor ve sorunlu bir çocuk ama anlamaya çalışınca da aslında zor ve sorunlu olan hayatıymış.
Bende annesi babası boşanmış bir çocuğum, üstelik kimse de el bebek gül bebek bakmadı, aç kaldığım, sokakta kaldığım zamanları bilirim. Bu gün travma tabir edilen yüzlerce şey yaşadım ancak bu çocukların durumu başka bir şey, psikolojinin çok ötesinde, ruhları kötü gibi. Ya öyle tuhaf halleri var ki mesela yanımda kedimi seviyor, öpüyor, kokluyor mutfağa gidiyorum hayvanın bir yerini sıkıp canını acıtıyor teyzee diyor ayağını sıktım bi hopladıııı çok komiktiiiiii dibim düşüyor hareketlerine, hayatta kimsenin yanında kapamam kedimi ama o varken kapatıyorum. Aynı şeyi kardeşlerine de yapıyor iki kardeşi de küçük biri 5 diğeri 8 yaşında seviyor, sarılıyor sonra canlarını yakıyor. En son evden kaçıp emrivaki yaparak kardeşime gittiğinde artık korktum, evine git demiş kardeşim bankta oturup gözünü pencereye dikerek beş buçuk saat oturmuş, bu başka bir durum adını koyamıyorum ama başka, bir bakıyosun kapılardan sığmaz aslan gibi delikanlı bir de yakışıklı, öyle tatlı dilli bir bakıyosun şeytan çıkıyor içinden anlamıyorum.