Evet bende araştırıyorum da sadece kızlara cicili bicili şeyler varMed84783 .!.:tecrübem yok anne diilim ama
bir arkadasımın kzıının doğum gününe gitmiştim.
harikaydı hepsinide kendi yapmıstı..
sabunlar, pastalar süsler sadece dısardan dı her tarafta balonlar falan vardı..
DOGUM GUNU AYY COK heyecanlı aklıma cok cok tatlıolan hamur sekerı kurabıyelerı ve böyle küçük küçük hediyeler geldi şimdi :) hamur sekerı kurabıyelerını sevmıyorum yenmıyor ama göruntulerı cok guzel oluyorOğlumun ilk doğum günü Allah kısmet ederse 1 yaşına basacak ilk doğum günü diye çok özel olsun istiyorum hediuesi pastası programı tecrübeli bayanlar yardımcı olur musunuz?
Yoo hayir erkekler icinde harika seyler var.illa cicek bocek degil 1 renk uzerinden de gidebilirsiniz.biyik olabilir ya da sirk temasi ben kendi oglumun ilk dogum gunu icin kuzu temasi dusunuyorum kahveli kremliEvet bende araştırıyorum da sadece kızlara cicili bicili şeyler var
Valla ben yiyorum o kurabiyeleriDOGUM GUNU AYY COK heyecanlı aklıma cok cok tatlıolan hamur sekerı kurabıyelerı ve böyle küçük küçük hediyeler geldi şimdi :) hamur sekerı kurabıyelerını sevmıyorum yenmıyor ama göruntulerı cok guzel oluyor
maddi açından rahatsan guzel seyler var
Hakli olabilirsin :) sinirlenme :)Ya şu doğumgünlerinde dağıtılan hediyeler bir tek bana mı çok saçma geliyor? Milyon tane çocuğun ilk yaş partisine gittim, dağıtılan hediyeler eve gelir gelmez çöpe gitti. Eşimin iş arkadaşının kızının resmi olan magneti ben neden dolabıma koyayım. Ya da komşunun oğlunun suratının olduğu sabunu nerede kullanayım. Boşuna masraf ve gereksiz bence. Sadece çok yakınlara verecek kadar yaptırılabilşr belki.
Parti için bir tema belirleyin, bu tema üzerinden süslemeler bulursunuz çok rahat. Pastayı da temaya uygun yaptırıp, oğlana da kostüm giydirdiniz mi tamamdır bence.
Ordan da baktim ama dediğim gibi yalniziz onlar cok abartıGoogle a "ilk doğumgünü partisi" yazıp görsellerden aratırsan çok güzel örnekler var.Çoğu bloglardaki anneler.Onların bloglarına girersen detaylarını paylaşıyorlar.
Yok adamım sinirlenmedim. Ama okuyunca sinirli gibi olmuş cidden. Çöpe gidiyor hepsi yazık.Hakli olabilirsin :) sinirlenme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?