- Konu Sahibi Anneyim annemm
Merhaba sevgili anneler 21 aylık olmak üzere olan bir oğlum var.baba,dede,mama,du(su),mu(mum),dete(deterjan),da(saat),nu(un) anne kelimesini zorlarsam söylüyor,oğda(orda),üddü(ütü)gibi aklıma gelmeyen bşyler daha söylüyor birkaç hayvan sesi çıkarıyor ama köpek ya da kedi diyemiyor, şu nerde dediğimde kitaptan gösteriyor,üçgen kare daire kalp gösteriyor,göz teması da var,bişey döktüyse bana bşyler söylemeye çalışıyor ya da elimden tutup götürüp gösteriyor,işaret parmağını da kullanıyor ama konuşmuyor işte.sinirlenince ya da istediğini yapmadığımız zaman ya kafasını vuruyor ya da elini ısırıyor ya da karşısındakini ısırıyor sinirini o sıra almak istiyor bişeyden,ben de küçükken sinirlenince kendimi geriye atarmışım görümcemin kızları da kafalarını vururmuş yere genetik olabilir diyorum ama kendimi mi kandırıyorum bilemedim.burada bazı yazıları okudum kaygım arttı zaten pimpirikli biriyim,hiç tv izletmedim kitap okuyorjm ama emzirirken yoksa ilgilenmiyor,komutlarımı da yapıyor al ver getir götür diye ama oyuncak oynamak istemiyor bugün boyama yaptırmak istedim hiç oralı olmadı istemiyor boyama falan,oyuncakları ile normal oynuyor ama çok kısa süreli,kucakta gezmeye bayılıyor evde yemek yaparken falan hep kucağımda,süpürgeyi saç kurutma makinesini şarj aleti ütü gibi şeyleri kablosundan tutup gezdiriyor,süpürge ile evi süpürüyor gibi yapıyorda,ya da saç kurutma makinesi ile saçını kurutuyor vuuuu diyor seslerine ama kablodan tutup gezdirmesibunlar normal mi sizce şaşırdım kaldım ben çok takıyorum