Oğlumun cinsel ilişkisi var

İkiyüzlü topluma hoş geldin kadişim..

Ben bunu normal karşılamam açıkçası ne o yaştaki kızımda ne oğlumda.
ben de karşılamam da kız bir kere boyundan büyük bir işe kalkışmış bir de hamile mi kalsın? ilk yapacağım şey bir jinekolojik muayane olurdu, sonra da önlem almak için korunma yöntemi. o psikoloji ne olacak. zaten kendi çocuk daha, bir de hamile kalırsa? doğursa desen kendi çocuk, aldırsa desen çocuğun psikolojisinin içine eder. evlerden ırak böyle şeyler.
sonra da çocuğumla yatan (ki bu durumda aslında TC kanunlarına göre tecavüz) o pisliği de eğer çocuksa kulağından duvara çivilerim.

Evet bu da ayrı bir boyut.
Olan olduktan sonra bununla baş etmek çok zor.
Allah yaşatmasın.

Ayy böyle bir durumda konuya nasıl girilir ki maşallah şimdi ki kızlarda ne cesaret valla herşey çabuk tüketilir olmuş ben sizin oğlunuzdan çok kızı düşündüm ve ailesini hem ne konuşacaksınız ki hormonlarımızın esiriyiz bu her dönem böyleydi ama kimsenin böyle gözü kara değildi kızlar bu kadar rahatsa erkekler ne yapsın.

Yapilacaklar cocuklar sevismeden once yapilmaliydi gerekli bilgiler uyarilar acikca verilmeliydi.Eğer yasadiysa sizin konusmaniz ile vazgececegini sanmıyorum. "Yapma" demek bir ise yaramaz.

Kiz arkadasinin ailesi duyarsa kizin yasi da kucuk olduğundan basinin belaya girebileceği konusunda ve bir kaza sonucunda basina gelebilecekleri kaldiracak bir adam olana kadar attigi adimlara dikkat etmesi konusunda uyarmalisiniz

Yanlış konuya yanlış cevap

Kız veya erkek farketmez, 16 yaş sağlıklı bir cinsellik için çok küçük. Çocuk 16 ise kız ya yaşıtıdır ya kendisinden küçüktür, bu neyin acelesi. Ayrıca kızın ailesi yok mu, bu nasıl bir genişlik ki çocuk kızın evine gittiğinde bunlar yalnız kalabiliyor ve sex yapabiliyorlar. Konu bir bana mı garip geldi?

Cocugu yakın zamanda evlendırın dıyen kişi için " beyin bedava" dıyebılıyorum sadece. Burda problem yasadıkaşrı sey degıl bence. Kız olsun erkek olsun bunun sorumlulugunu kaldıramayacak kadar mınıkler. Hyatlarını tamamen riske atıyolar bu sebeple burdan yardım istemek yerine bence hemen bi pedagogla görüşüp en doğru sekılde hareket etmelisiniz. Gördüğünüz gibi burda konu kız erkek farkına hatta evlendırıne kadar gıdebılıyor. Zira başınız cook ağrıyabılir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…