• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum:KK53:

Bi süre dolapta sakladım ama utancima acip bakmiyorum da odum kopuyo saf gibi en son evin bahçesine gömmustum:KK70:

Haha bu iyiydi :D

Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum:KK53:

Bi süre dolapta sakladım ama utancima acip bakmiyorum da odum kopuyo saf gibi en son evin bahçesine gömmustum:KK70:

Hahahah Allah iyiliğini versin ya :D

bizde ünideyken bölümüm gereği korunma yöntemlerini işliyoduk bi ark prezervatif getirmişti nasıl kullanılacağını anlatmıştı ilk defa ozmn görmüştüm yakından:KK48::KK48:

Bütün yorumları okumadım ama ilk sayfadaki yorumlara istinaden yazıyorum.
Bunu yaşayan 16 yaşında bir kız olsaydı o bir birey diyebilir miydiniz?
O ilişki yaşadığı kızın da annesi babası var, hastalık kapabilir, kız arkadaşı hamile kalabilir.
Çocuk daha o! ne demek karışmayın..
Siz değil ama babası konuşup akıl verse uyarsa daha iyi olur.
Ben böyle bir konuda kesinlikle sessiz kalamazdım.

Şu dünyaya erkek olarak gelmek varmış. Mezhebin genişliğine bak içinde at koştur mübarek. Ne demek bırak yapsın yahu? Bi kere reşit bile değil ya bunlar. Gerçekten kız için yazılsa bu konu vay efendim kızımın namusu elden gitti. Çünkü namus demek kız demek dimi. Evet hı hı.

Fake mi konu???

Evlendirin diyen var yaa yuh!!!!!

Konuşma utandırma oldu olacak bide sırtına vursun adettendir!!!!

O daha birey degil çocuk o ergenlik yolunda ilerleyen bir çocuk ve konışmak yol göstermek dogruyu yanlışı ögretmekte anne /Baba olarak sizin göreviniz....
Kız yada erkek farketmez çocugunuz cinselligi sizden duysun sizden dinlesin....

Şu dünyaya erkek olarak gelmek varmış. Mezhebin genişliğine bak içinde at koştur mübarek. Ne demek bırak yapsın yahu? Bi kere reşit bile değil ya bunlar. Gerçekten kız için yazılsa bu konu vay efendim kızımın namusu elden gitti. Çünkü namus demek kız demek dimi. Evet hı hı.

Kız erkek fark etmiyor aileiçi eğitim şart kızınsa daha dikkatli olucaksın eğrisini doğrusunu bilecek aileden korkmayacak Günümüzde ay ailem duymasın aman diye cinsellik yaşayanda çok ailem duymasın diktireyim diyende ailenin verdiği eğitim tutup çok önemli silsile halinde gidiyor bu

eh ben eleştiri yapıp kenara çekilmemeyim ve size bir öneri getireyim. 16 yaşında değil de 20 yaşındayım sevgilimle birlikte oldum beni terk etti konulu herhangi bir başlığı açıp ilk 10 yorumu okuyun sadece. sonra tartışmaya kaldığımız yerden devam edelim.
geçmiş birkaç tuş yakınımızda, mabadımızdan kelime uydurmuyoruz.
Konuyla ilgili önerilerin nedir marilyn monroe?
Bu anne ne yapmalı sence?

Kıyamaaaam yaaa:KK53::KK70:

bence oturup konuşun
ne demek özel hayatı var, o bir birey falan..
oglunuza bişey olmaz da o ilişkiye girdiği kız ne olacak
o kız sizin de kızınız olabilirdi
derhal uyarın oglunuzu ve anlatın guzelce

Ya gercekten size yurekten katiliyorum yorumlara bakiyorumda sasiriyorum "birakin istedigini yapsin , o bir birey istedigini yapsin fln "
Ne bireyi ya 16 yasinda bir cocuk!!
Ve o kizada gunah ltf oglunuzu uyarin guzelce tabiki kizarak degil

erken yaşta duygularını bastırırsanız evlendiginde sorunlar yaşar..
lütfen baskı yapmayın.. sohbet gibi serbest cinselliğin sakıncalarını olumsuz yönlerini konu arasına sıkıştırın...
ama inşallah bilinçlidir...

Back