- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi NihalTurkan
-
arkadaşım reşit olmayan çocukların cinsellik yaşamalarının neyi normal.
çocuk kavramını bir öğren öyle yaz bana. çocuktan bahsediyoruz. reşit olmayanlardan.Sevişmenin yaşı yoktur bana göre dünyada böyle enazindan tabi tr kanunlari malum..
Ben gereken temkinlerde bulunurum korunmasini dogruyu yanlisi gerisi ona kalmis birsey ama tabiki evlendirmem aldirmakta bir secenekpeki........ kızınız alelade bi adamdan hamile kaldığında da çok normal karşılayabilirsiniz
Cok seviyesizsin gercekten kime ne anlatiyorum ki !!çocuk kavramını bir öğren öyle yaz bana. çocuktan bahsediyoruz. reşit olmayanlardan.
Nasil zihniyetler var bende okudukça şaşıyorum.
hakkınızda hayırlısıBen gereken temkinlerde bulunurum korunmasini dogruyu yanlisi gerisi ona kalmis birsey ama tabiki evlendirmem aldirmakta bir secenek
Aynen bende oyle
şoktayım ..gerçekten.Tabii canım daha cinselliğin ne olduğunu bilmeden dibine kadar yasasın hatta cogalsinlar ne var ki bunda özgür bir birey onlar
vallaha 16 yaşında oğlumun çekmesinde kondom bulsam, tırsarım kızın ailesi şikayet mi edecek, erkenden everecekler mi falan diye korkarım açıkçası, suç çünkü, kız küçükse.bunun erkeği kızı yok. valla 16 yaş cinsellik,erkek içinde kız içinde yanlış. çocuk bunlar
Ben gereken temkinlerde bulunurum korunmasini dogruyu yanlisi gerisi ona kalmis birsey ama tabiki evlendirmem aldirmakta bir secenek
Bizde özgürlüğü yanlış algılamak gibi bir sorun var.ozgurluk yaş mekan fark etmeden istediğini yapmak mıdirşoktayım
O aldırılan çocuğun yaşama hakkı yokmu. Bildiğimiz katil oluyoruz o zaman. Dediğiniz gibi ONUN HAYATI nolacak o zaman. O nun hayatı diyorsunuz ama evlendirmem diyorsunuz istiyorsa bırakın kendi hayatını yaşasın evlenebilir siz kim oluyorsunuz ki karışıyorsunuz.
özgürlüğü geç kanunlar var. pedofili denen bir kavram var.Bizde özgürlüğü yanlış algılamak gibi bir sorun var.ozgurluk yaş mekan fark etmeden istediğini yapmak mıdir
Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz evlenmesi icin diretmem aldirmakta bir secenek istedigini yapmakta özgür!!!
Ayrıca neden bana taktınız anlamış değilim saygı göstermeyi de mi unuttuk toplum olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?