- Konu Sahibi NihalTurkan
-
yine hedef gösterildim. deminden beri yazıyorum. çocuk gelinleri,pedofiliyi örnek verdim,sadece çocukların bunu yaşamasınının normal olduğunu söyleyenler için ...Hepsi doğru. Yalnız kanun dendi, eminim siz de görmüşsünüzdür.
Hukukun çocuğa bakış açısının bu konuyla alakası yok halbuki. Çocuk gelinler ile de yok.
Ben de çocuğumun 16 yaşında cinsellik yaşamasını ya da sigara kullanmasını istemem. Anne olmak için de, kürtaj olmak için de, hastalık kapmak için de küçük bir yaş.
Ancak nasıl sigara içme isteği normal ise, cinsellik yaşama isteği de 16 yaş için normaldir.
Doğurduğu sonuçlar nedeniyle tehlikeli olabilir, bu sebeple aileler yeterli bilgilendirmeyi ve gözlemi yapmalılar bana göre de.
Ama bu toplumun kanayan yaralarını böyle bir konuyla kıyaslamak tüylerimi diken diken ediyor. Çocuk gelinler, öyle mi?
13-15 yaşındayken dedelerle evlendirilip hayatı kaydırılan, resmen toprağa gömülen çocukların bu konu ile hiçbir benzerliği yok.
Doğru. Nie sayfalarca tartışıyoruz ki, 2 tokatla cozmek varken2 tokattan kimse ölmez merak etme. Ama kız hamile kalırsa ya da kız çocuga tecavüz iftirası atarsa o zaman enteresan olaylar silsilesi başlar.
yine hedef gösterildim. deminden beri yazıyorum. çocuk gelinleri,pedofiliyi örnek verdim,sadece çocukların bunu yaşamasınının normal olduğunu söyleyenler için ...
çocuk kavramının üstünü kalınca çizmek için.
. bunlar çocuk ve çocuk oldukları için bu yasalar var.
Aradaki 7 farkı bulamadim ben. Varsayalim ki kız arkadaşı kendisiyle yaşıt. 16 yaşında küçük bir kız çocuğu. %99 ailesi bilmiyor. Bilse müsaade etmez. Kimse bunu hoş karşılamaz. Çocuklar çünkü, çocuk.Konu sahibi kız arkadaşının evine gidiyor dediği için, her konuda olduğu gibi, bu bilgiden yola çıkılıyor.
Zaten baştan beri yorumlar da sevişen 2 karşı cins 16 yaşında çocuğa yapılmış.
Sizi alıntılama sebebim belli. Hayır, bu durum ile çocuk gelinler aynı değildir.
biliyorum. pedofiliyi ayrıca örnek verdim.
konudan farklı olarak ,çocuk kavramının hukukta çocuğa bakış açısını belirtmek için
Saydıklarınız inanılmaz yıpratıcı şeyler, biliyorsunuz değil mi?
Evlenmenin geri dönüşü cinsel ilişki yaşamaktan çok farklıdır. Her açıdan.
Her hafta birlikte olmakla evlenmek çok farklı şeyler. Cinsel ilişkiye giren insanların birbirlerine karşı sorumlulukları yok.
Kimse çocuğunu cinsel ilişki yaşasın ama evlenmesin diye zorlamıyor. Ama yüzde 90 çocuğunu psikolojik ve fiziksel şiddet ile evlenmeye zorluyor. Fark bu. Ve bu zorla cinsel ilişkiye girmeyi de kapsıyor. Bu o kadar büyük bir fark ki, aynı demek utandırıyor beni.
kim oldu. gerçekten ben neden o mesajları göremiyorumHedef gösterilmediniz. Yalnız bu niyetle yazdığınız mesaj yüzünden örneğiniz ile bu durumu bir tutanlar oldu.
Bunu inkar etmenin bir sebebi var mı? Bir tutanlar oldu işte. Siz çocuk kavramının altını çizmek için örnek verdiniz, ancak bir tutanlar oldu.
kim oldu. gerçekten ben neden o mesajları göremiyorum
Ben bir tutmadım ve kaç mesajla bunu açıkladım hala aynı şeyi yazıyorsunuz pes ettim artikHedef gösterilmediniz. Yalnız bu niyetle yazdığınız mesaj yüzünden örneğiniz ile bu durumu bir tutanlar oldu.
Bunu inkar etmenin bir sebebi var mı? Bir tutanlar oldu işte. Siz çocuk kavramının altını çizmek için örnek verdiniz, ancak bir tutanlar oldu.
Doğru. Nie sayfalarca tartışıyoruz ki, 2 tokatla cozmek varken
yok inanın öyle değil.. 16 yaş o kadar deli bir yaş ki "anne biz evleniyoruz" diye gelen kaç çocuk gördüm okulda çalışırken.. illa bir imam nikahı kıyma isteği geçiyordu hemen hepsinin içinden.. kaldı ki bence en yıpratıcı olanı ne görümce, ne ev işi.. hepsinin yaş ve belli olgunlukla ilgisi var.. 16 yaş nasıl ki birlikte olma isteğinin coştuğu bir yaş, aynı şekilde evlenme dürtüsünün de top yaptığı bir yaş.. bence iki istek arasında hiç bir fark yok..
Ben bir tutmadım ve kaç mesajla bunu açıkladım hala aynı şeyi yazıyorsunuz pes ettim artik
sözlerine dikkat et. benim ne demek istemediğimi anlamıyorsan o senin sorunun.Performansın bu akşam da iyi, güzel saçmalamışsın yine. Konunun pedofili ile, çocuk gelinlerle ne ilgisi var ya?
evet onun yerine çocuğa tokat atalım, ergenliğin verdiği o sonsuz özgüvenle iki salak ergen kaçsınlar ve olmadık işler alsınlar başına.2 tokatta çözülmüyor, işin ciddiyetini anlatmakta bir araç sadece o. Sert konuşması lazım babasının,. ''sevişsinler canım, özgürler'' mi diyelim?
Bu msjda "bir tutanlar oldu" diye benim msjimi kast ediyorsaniz ki ilk böyle bir ithamla alintiladiniz,ben yorumlarin hiç birini okumadim,kimseden de etkilenmedimHedef gösterilmediniz. Yalnız bu niyetle yazdığınız mesaj yüzünden örneğiniz ile bu durumu bir tutanlar oldu.
evet onun yerine çocuğa tokat atalım, ergenliğin verdiği o sonsuz özgüvenle iki salak ergen kaçsınlar ve olmadık işler alsınlar başına.
gerçekten mervecik 16 yaşında baban sana tokat atsa "haaa babamın dediği doğru" diye muhteşem bir aydınlanma mı yaşardın, yoksa ailene diş biler ilk açıkta onlardan kurtulmanın planını mı yapardın?
O zaman çoğul yazmamaniz lazım değil mi?Gerçekten anlamsız buluyorum artık.
Hanımefendi ben siz olmadığını söyledim değil mi?EnHarbiKiz adlı üyeyle bu konuda yazıştım, hatta onun mesajını alıntılayıp bir tutuyorsunuz dedim değil mi?
Sizin sadece ikisinin de yobazlık olduğunu düşündüğünüzü, buna saygı duyduğumu da yazdım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?