Oğlumun cinsel ilişkisi var

yine hedef gösterildim. deminden beri yazıyorum. çocuk gelinleri,pedofiliyi örnek verdim,sadece çocukların bunu yaşamasınının normal olduğunu söyleyenler için ...
çocuk kavramının üstünü kalınca çizmek için.
. bunlar çocuk ve çocuk oldukları için bu yasalar var.

Belki burada boşuna tartışılıyor. Kız arkadaşı ile evde buluşması ve prezervatif bulundurması rastlantısal olabilir. Örneğin ben 18 yaşındayken okulumuzda prezervatif dağıtılmıştı, erkek arkadaşımda da vardı bu yüzden. Onun öğrenci evinde sık sık bulusurduk ve prezervatifleri sadece şişirip balon yapıp oynarken kullanırdık
Onun annesi de çekmecede sayıları eksilmis prezervatif bulduğunda aynı şeyleri düşünmüştü ama.

Hedef gösterilmediniz. Yalnız bu niyetle yazdığınız mesaj yüzünden örneğiniz ile bu durumu bir tutanlar oldu.

Bunu inkar etmenin bir sebebi var mı? Bir tutanlar oldu işte. Siz çocuk kavramının altını çizmek için örnek verdiniz, ancak bir tutanlar oldu.

Aradaki 7 farkı bulamadim ben. Varsayalim ki kız arkadaşı kendisiyle yaşıt. 16 yaşında küçük bir kız çocuğu. %99 ailesi bilmiyor. Bilse müsaade etmez. Kimse bunu hoş karşılamaz. Çocuklar çünkü, çocuk.

yok inanın öyle değil.. 16 yaş o kadar deli bir yaş ki "anne biz evleniyoruz" diye gelen kaç çocuk gördüm okulda çalışırken.. illa bir imam nikahı kıyma isteği geçiyordu hemen hepsinin içinden.. kaldı ki bence en yıpratıcı olanı ne görümce, ne ev işi.. hepsinin yaş ve belli olgunlukla ilgisi var.. 16 yaş nasıl ki birlikte olma isteğinin coştuğu bir yaş, aynı şekilde evlenme dürtüsünün de top yaptığı bir yaş.. bence iki istek arasında hiç bir fark yok..

kim oldu. gerçekten ben neden o mesajları göremiyorum

Ben bir tutmadım ve kaç mesajla bunu açıkladım hala aynı şeyi yazıyorsunuz pes ettim artik

Bakın bahsettiğiniz çocuklar görece daha özgür ortamlarda yetişen çocuklar.

Ben bir sivil toplum kuruluşunda çalışıyorum. Çocuk gelinlerin yüzde 90'ı (bu bilgiler istatistiki verilerle de kanıtlıdır) ailesi tarafından zorla evlendiriliyor.

16 yaşında çocuklar bilimsel olarak evlenme dürtüsüne sahip değiller, çevreleri nedeniyle yönleniyor olabilirler. Hatta tersi dürtüye sahipler.

Ancak her çocuk 16 yaşında cinsel dürtüleri sebebiyle kamçılanır. Her çocuk.

Ben bir tutmadım ve kaç mesajla bunu açıkladım hala aynı şeyi yazıyorsunuz pes ettim artik

Gerçekten anlamsız buluyorum artık.

Hanımefendi ben siz olmadığını söyledim değil mi? EnHarbiKiz adlı üyeyle bu konuda yazıştım, hatta onun mesajını alıntılayıp bir tutuyorsunuz dedim değil mi?

Sizin sadece ikisinin de yobazlık olduğunu düşündüğünüzü, buna saygı duyduğumu da yazdım değil mi?

Sizler yine de "benim çocuğum yapmaz" fikrini aklınızdan (her konu için) uzak tutun, ona (her konuyla ilgili) eğitimi verin. Bu git seviş demek de değildir üstelik. Korkutmak, konuşmamak, anlatmamak, ayıp görmek merakı ve hormonları engellemez, onlara hormonlarıyla yaşamayı öğretmez.

2 tokatta çözülmüyor, işin ciddiyetini anlatmakta bir araç sadece o. Sert konuşması lazım babasının,. ''sevişsinler canım, özgürler'' mi diyelim?
evet onun yerine çocuğa tokat atalım, ergenliğin verdiği o sonsuz özgüvenle iki salak ergen kaçsınlar ve olmadık işler alsınlar başına.
gerçekten mervecik 16 yaşında baban sana tokat atsa "haaa babamın dediği doğru" diye muhteşem bir aydınlanma mı yaşardın, yoksa ailene diş biler ilk açıkta onlardan kurtulmanın planını mı yapardın?

Bu msjda "bir tutanlar oldu" diye benim msjimi kast ediyorsaniz ki ilk böyle bir ithamla alintiladiniz,ben yorumlarin hiç birini okumadim,kimseden de etkilenmedim şükür ki kendi düşüncelerim var.

ben Merveciğin çok sağlam dayak yiyerek büyüdüğünü düşünüyorum zaten.. Buradaki yersiz özgüveninin sebebi o..

O zaman çoğul yazmamaniz lazım değil mi?

Iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…