Çocuk Hastalıkları oğlumun burnuna bişi kacmış

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Vazgeçtim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
48
14
44
merhaba arkadaşlar oğlumun burnuna bişi kacmış ya kagıt ya pecete sokmuş şu anda 1,5 yaşında neler yapmalıyımlütfen yardım edin

cnm en ıyısı dr gotur sen bebısını allah korusun ıcerı kacar ayy ne kotu ya cocuk ıste

merhaba arkadaşlar oğlumun burnuna bişi kacmış ya kagıt ya pecete sokmuş şu anda 1,5 yaşında neler yapmalıyımlütfen yardım edin

Birşeyler yazmıştım ama cisim çıkmış geçmiş olsun ,bir daha böyle bir durumda hemen kulak burun boğaz uzmanına git canımyerimseniben

küçükken kardeşimde kuru fasulye sokmuştu dr götürdüler çıkardı zmaan kaybetmeden götürün siz çıkarmaya çalışırsanız daha ileri gidebilir... çok geçmiş olsunnnnnn

bende okumadan yazdım çıkmış neyse sevindim geçmiş olsun tekrar

aklında olsun yazını şimdi okudum .geçmiş olsun öncelikle kapalı çengelli iğnenin arkasınla çıkarabilirsin ama dikkat et canım yiğenim leblebi sokmuştu ablam öyle çıkarmıştı aklımda kalmış bende öyle yaparım

Ya ne zor bi dönemmiş dakika yanlız bırakamıyorum sessiz kalınca hemen koşup yanına gidiyorum hepinizin ilgisine cok teşekkür ederim aman arkadaşlar dikkatli olalım cok korktum gercekten

Çok çok geçmiş olsun.Bebişe bakmak çok zor olmalı.Ben de küçükken burnuma pamukları doldurmuşum.Dr uma götürmüşler gecenin 11'nde.Elektrikler de kesikmiş.Bağrıomuşum Ettiği açın die.Dr geç kalsaydınız öleceğimi söylemiş.Gittim geldim yani :) Anne olmak ,bebişlere bakmak gerçekten çok zormuşa.s.[/B]

aman çok şükür kurtarmışsınız ...
rabbim beterinden saklasın..
bu dönemlerde çok dikkat etmek lazım...geçmiş olsun...

aman dikkat edelim kızlkar geçmiş olsun canım.bende size bi anımı anlatayım hazır bu konudayken annem çalıştıgı için bize babaannem bakardı küçükken babaannem benim oyalanmam için önüme nohut koymuş kızlar o zamanlar 1.5 yaşlarındaymışım sen al nohutu burnuna sok sonra nohut şişsin kadının eli ayagı birbirine karışmış:uhm: çıkartamamışlar bi türlü en son doktora götürmüşler orda cımbızla alınmış.ben şimdi anlatıklarında gülüyorum ama o zamanlar çok aglamışımsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…