• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun boyu

leylafan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
5
2
1
48
arkadaşlar oglum 15 yasında 4 ay sonra 16 yasına girecek , Boyu 183 sizce daha ne kadar uzayabilir? ve düzenli beslenme ve spor ile ektra dan uzayabilir mi bu yasta .. cevaplarınızı bekliyorum

Daha ne kadar uzasın? 2 metre falan mı olsun istiyosunuz?
Maşallah uzun zaten.
Ama basketbol oynayarak uzamayı devam ettirebilir bence.

Bugün mujdecibasi oldum :)
Oğlunuz yasina göre gayet uzun.
Gelisim evresinde zaten daha uzar.
Vucut gelistirme boyun uzamasına engel olabiliyor. Iyi bir spor hocasina danışsin.
Basket iyidir iyi. Konunun ilk cümlelerinde iken fazla uzamaya basladigi icin korktunuz sandim allah sizi inandirsin :D

Ayrica su an nisanlim olan kisi lisedeyken 1.73, Bende 1.70 :)
Sagliksiz ve düzensiz beslendigi üniversite hayatinda 4 cm uzayıp gelmişti. Uzamasi icin uzun yillar var yani :)

arkadaşlar oglum 15 yasında 4 ay sonra 16 yasına girecek , Boyu 183 sizce daha ne kadar uzayabilir? ve düzenli beslenme ve spor ile ektra dan uzayabilir mi bu yasta .. cevaplarınızı bekliyorum
oğlunuz 1.90 rahat olur kısa buluyorsanız

Bugün mujdecibasi oldum :)
Oğlunuz yasina göre gayet uzun.
Gelisim evresinde zaten daha uzar.
Vucut gelistirme boyun uzamasına engel olabiliyor. Iyi bir spor hocasina danışsin.
Basket iyidir iyi. Konunun ilk cümlelerinde iken fazla uzamaya basladigi icin korktunuz sandim allah sizi inandirsin :KK70:
:D :D çok teşekkür ederim ,

Back