- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
-
- Konu Sahibi siyahvebeyaz
Hemen acile gidin nolur nolmaz. Ciddi bi durum olabilir buradan gelen yorumlari beklemeSelam kizlar....
İftarı yaptık... Belki en fazla yarım saat sonra 7 yaşında ki oğlumun ağzında ve çenesinde durup dururken morluk oldu. İki kez daha olmuştu. Ama bu kadar büyük değildi. Google dan araştırayım dedim. Çok kötü şeyler çıktı. Tırstım. Acaba bunu daha önce göreniniz var mı?
Alerji olmadigina eminim yazmis, nasil emin bilemedimAlerji ıcın daha once gittiniz mi?
Domates yedi mi genelde bu durum domates yediğinde oluyor alerjik reaksiyon olabilir.Yuzunu yıkayın bekleyin bakalım yarın doktora goturursunuz
Bir iki şeye alerjisi vardı. Onları yıllardır yedirmiyordum. Ama abimle konuştum belki bilmediğin birşey daha vardır dedi. Olabilir dedim. Umarım alerjiktir. Bakalım yarın belli olacak.Alerji olmadigina eminim yazmis, nasil emin bilemedim
Soruyorum ama farkında değil. Net bir cevap vermiyor.Su bardagiyla vakum yaptimi benimde defalarca basima geldi kucukken
Hayır yok.Kasintisi yanmasi var mi oglunuzun?
Cok yogun yapmasina gerek bile yok hassassa cildi ondan olmus olabilir ki benim morarirdi birde kirmizi benekler olusurdu icinde.Bi kac gunede gecerdi kendilinginden.Soruyorum ama farkında değil. Net bir cevap vermiyor.
Aynısı içinde kırmızı benekler de var. Umarım budur.Cok yogun yapmasina gerek bile yok hassassa cildi ondan olmus olabilir ki benim morarirdi birde kirmizi benekler olusurdu icinde.Bi kac gunede gecerdi kendilinginden.
Siz yine doktora gidin riske atmayin..Sonucta biz sadece goruntuye bakiyoruz benzetme yapiyoruz.Gecmis olsun.Aynısı içinde kırmızı benekler de var. Umarım budur.
Sağolun. Randevuyu aldım. Sabah erkenden gidicem. 18 yaş altı otobüse binemiyor yeni yasaklara göre değil mi? Öyleyse taksiye binerim diye düşünüyorum.Siz yine doktora gidin riske atmayin..Sonucta biz sadece goruntuye bakiyoruz benzetme yapiyoruz.Gecmis olsun.
Randevu bilgisini gosterirseniz belki alirlar tam bilemiyorum.Sağolun. Randevuyu aldım. Sabah erkenden gidicem. 18 yaş altı otobüse binemiyor yeni yasaklara göre değil mi? Öyleyse taksiye binerim diye düşünüyorum.