Oğlumun 4 yaşı bitecek hala konuşmuyor:(

Alakasız Ama aklıma Sosyal medya fenomeni geldi .anne baba genetik hastalıkları var annesi kabullenmiyor ama, çocuklarına çok üzülüyorum .

Ne var çocuklarında ? Siz biliyormusunuz?

Gelişim testleri sonucunda çocuk yaşıtlarına höre gerimi kalmış kararına varıldı

tv yotutube telefon komple kaldırın.

Alakasız olduğunu belirttim zaten . O sırada aklıma geldi . Ve görünen köy kılavuz istemiyor . Çocuksa bariz sağlık sorunları var . Evet anne babası çok ilgili çocuğa karşı . Ama bariz bir şekilde görünüyor . İki defa ayağı kırıldı , ( babası cam kemik ) ve kırılmadan önce çocuğun bacaklarındaki sorun zaten görünüyordu .

Şevki ve Mine de öyle çocuğu hakkında

Hem yürüyemiyor , büyük ihtimalle babası gibi cam kemik hastalığı, ve boyuda çok u

görünene göre çocukta cam kemik hastalığı var gibi . Ve boy sorunu da görünüyor .
Bu bakılarak anlaşılacak bir şey değil ki

Ayni seyleri yaşadım 1. Sınıfa gitmeden dil terapistine götürmenizi tavsiye ederim çok faydasını gördüm kreş falan çok fayda vermedi şimdi çok kibar ve güzel konuşuyor

Bizim de 17 aylık oldu, tam söylediği tek kelime adım

Sadece psikiyatriye goturebildim.2.5 yasinda iken ikinci kardesi oldu.Ben cok konusuyorum babasi suskun .Oyunlar oynuyorum konusuyorum onunla.Tablet gunde birkac saat izliyor.

Babasina malesef soz geciremiyorum.Elinde tablet sarj etme derdinde adam.Cocuk susacak o keyif yapacak cunku

Baba pįsırık,hic te konusmaz.Ben konusuyorum oyunlar oynuyorum oglumla.

Ah bilsem rapor neyin raporu,kimden alinir?ozel egitim nedir,nasildir,nerden alinir?Ilk kez sizden duydum malesef

Melodileri birebir mirildaniyor ama sozler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…