- 29 Mayıs 2019
- 6
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi ebru gazel
Merhaba oğlum 8 aylık sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ama doğru zaman nedir? duyduklarım kadarıyla doktorda çok önemliymiş çocugun ileride sıkıntı yaşamaması için. ankaradayım doktor öneriniz varmıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bulduk ve çok memnun kaldık Serdar Yalçın doktorun adı ürolog sayesinde çok güzel 1 hafta geçirdik ve çocugun ileri yaşamında da ne kadar önemli olduğunu bize anlattı tavsiye ederimMerhaba, bizde önümüzde ki 10gün içerisinde yaptırmayı düşünüyoruz. Ankara'da bende araştırmalar yapmaktayım. Siz yaptırdınız mı?
klamp için sağlıklı olmadığını söylediler çok araştırdım ama lokal olması iyi tabibiz de haftaya vedat ali canogluna sünnet olacağız. lokal,klamp ile olacak. umarım sorunsuz geçer
Maalesef ankaradayım ama serdar yalçını duymştum ankarada ona götürdüm memnun kaldım hem çok ilgili hemde hiç anlamadık bile sünnet olduğunu sorunsuz geçti aynı şekilde lokal yaptı memnun kaldıkeğer istanbulda yaptıracaksanız kesinlikle Metin kuş. 4-5 farklı arkadaşımdan duymuştum ismini onlarda oğullarını sünnet ettirmişti. genellikle lokal tercih ediyor diye korkmuştum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. önce bi kremle uyuşturuyorlar sonrasında yapılan asıl lokal anesteziyi de hissetmiyor. benim oğlum 6,5 yaşındaydı tabletiyle oyun oynarken 10 dakikada filan her şey olup bitti. lazer vs gibi saçma işlemlerde yok. daha cinsiyeti belli değil ama 1,5 aylık hamileyim. doğduğu zaman 2-3 aylıkken tekrar metin beye gönül rahatlığı ile götüreceğim. tabii erkek olursa
ben de kadir tuğcu önerdiği için araştırdım klamp ile olmasını öneriyor. ali bey bu konuda kendi adını verdiği klamp ile yapıyor. yarın yaptıracağız ,inşallah kolayca geçerklamp için sağlıklı olmadığını söylediler çok araştırdım ama lokal olması iyi tabi
nasıl geçti sünnetiniz ?ben de kadir tuğcu önerdiği için araştırdım klamp ile olmasını öneriyor. ali bey bu konuda kendi adını verdiği klamp ile yapıyor. yarın yaptıracağız ,inşallah kolayca geçer
eğer istanbulda yaptıracaksanız kesinlikle Metin kuş. 4-5 farklı arkadaşımdan duymuştum ismini onlarda oğullarını sünnet ettirmişti. genellikle lokal tercih ediyor diye korkmuştum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. önce bi kremle uyuşturuyorlar sonrasında yapılan asıl lokal anesteziyi de hissetmiyor. benim oğlum 6,5 yaşındaydı tabletiyle oyun oynarken 10 dakikada filan her şey olup bitti. lazer vs gibi saçma işlemlerde yok. daha cinsiyeti belli değil ama 1,5 aylık hamileyim. doğduğu zaman 2-3 aylıkken tekrar metin beye gönül rahatlığı ile götüreceğim. tabii erkek olursa