How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sünnet Oğlumu sünnet ettirdim psikolojim cok bozuk

aleynaa

Carpediem
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
44
10
88
Evet benim esimi cocugu sünnet ettirelim diye zorlamam yüzünden oldu 4.5 aylik oglum esim buyuyunce yaptiralim dedi bende kucukken daha kolaymis 6 aydan once fazla hissetmiyormus diye doktor arastirmaya basladim benim babamla konusurken devlet hastanesinde iyi bi doktor var dedi 2 gun boyunca aradi sordu adam ugrasti bende gidip bi goruselim doktorla ben yaninda olmayacaksam kesinlikle yaptirmam dedim 3 gun once gittik esim d3vlet hastanesindeki kalabalgi gorunce bu cocugu buraya niye getirdik diye soylenmeye basladi sonra giris yaptilar babamin bize dedigi doktor yokmus bi sünnet alani yapmislar herkes icerde biri yatiyo kalkiyo hemen digeri yatiyo yasi buyuk olan cocuklar ciglik cigliga ben hala doktorla gorusmeyi bekliyorum okadar kalabalik ki 30 dan fazla cocuk ve yakinlari cikip gitmek istedim ama nasil olduysa kendimizi masada bulduk doktorun pipiyi tutmasiyla igneyi yapmasi bir oldu bebegim aglamaktan sesi gitti hemen disari cikardim yarim saat beklemek gerekiyormus icerinin ciglik seslerine yarim saatte oyle agladi sonra iceri girdik tekrar bebegimi yatirinca korkudan yine aglamaya basladi sünnet bitipde hastaneden cikana kadar doktorlara diyecek biseyim yok islerini iyi yapiyolar ama ortam beni ve bebegimi mahvetti 3 gundur agliyorum unutamiyorum bebegimin hayatindaki en onemli anlarindan biri sünneti ve o korkuyla gecirdi keske ozele goturseydim de o anlari yasamasaydi kendime cok kiziyorum :KK61:

o anda cikdaydiniz keske. nasil masada buldunuz anlamadim.. neyse olan olmus bundan sonraki süreçte dikkatli olursunuz. korkmus evet ondan fazlaca ağlamıştır ama hatırlamayacak bile gecmis gitmis. kendinizi uzmeyin.

Bu kadar abartmayın lütfen... Olmuş bitmiş çok şükür iyi su an... Benim bebeğim daha küçük aylıkta ameliyat oldu ve daha nice küçük bebekler ne ameliyatlar ne hastalıklar geçiriyor. Evet haklısınız bir anne çocuğunun acı yaşamasını istemez ama artık olan olmuş şu an iyi ve sağlıklı... Unutmaya çalışın bir kaç zaman sonra zaten kendiliğinden soğuyacak içiniz ama rica ediyorum kendinizi heba etmeyin

Evet benim esimi cocugu sünnet ettirelim diye zorlamam yüzünden oldu 4.5 aylik oglum esim buyuyunce yaptiralim dedi bende kucukken daha kolaymis 6 aydan once fazla hissetmiyormus diye doktor arastirmaya basladim benim babamla konusurken devlet hastanesinde iyi bi doktor var dedi 2 gun boyunca aradi sordu adam ugrasti bende gidip bi goruselim doktorla ben yaninda olmayacaksam kesinlikle yaptirmam dedim 3 gun once gittik esim d3vlet hastanesindeki kalabalgi gorunce bu cocugu buraya niye getirdik diye soylenmeye basladi sonra giris yaptilar babamin bize dedigi doktor yokmus bi sünnet alani yapmislar herkes icerde biri yatiyo kalkiyo hemen digeri yatiyo yasi buyuk olan cocuklar ciglik cigliga ben hala doktorla gorusmeyi bekliyorum okadar kalabalik ki 30 dan fazla cocuk ve yakinlari cikip gitmek istedim ama nasil olduysa kendimizi masada bulduk doktorun pipiyi tutmasiyla igneyi yapmasi bir oldu bebegim aglamaktan sesi gitti hemen disari cikardim yarim saat beklemek gerekiyormus icerinin ciglik seslerine yarim saatte oyle agladi sonra iceri girdik tekrar bebegimi yatirinca korkudan yine aglamaya basladi sünnet bitipde hastaneden cikana kadar doktorlara diyecek biseyim yok islerini iyi yapiyolar ama ortam beni ve bebegimi mahvetti 3 gundur agliyorum unutamiyorum bebegimin hayatindaki en onemli anlarindan biri sünneti ve o korkuyla gecirdi keske ozele goturseydim de o anlari yasamasaydi kendime cok kiziyorum :KK61:
Sakin ol merak etme ozelede götürsen aglayacakti.hayırlı olsun Allah damat oldugunuda göstersin.bebek olduğu için hatırlamayacak bile çok iyi yapmışsınız

Canım olan olmuş,imkanın varda tabii ki özele götürseydin keşke daha az korkardı kalabalık/ağlama sesi olmayınca dediğin gibi ama en azından o bebecik unutmuştur bileee :emir_bebek: sen de sıkma canını:p

Haklisiniz tek benim ki degil herkes oluyor ama herkesinki kendine özel bende 4.5 yil sonra tüp bebek tedaavisiyle bebek sahibi olunca cok degistim kendimi duzeltemiyorum istiyorum ki kimse kucagina almasin kimse ellemesin sevmesin cok bencilce ama kendime soz gecirwmiyorum galiba tırlatıyorum :KK45:

:) Bebeği özele götürsenizde başka yerde yaptırsanızda aglayacaktı zaten bebek bu :) Sünnet zaten ameliyat bence oraya girmeniz mantıklı değil.Neyseki kurtuldu sünnetten öenmli olan bi herhangi bi sorun yaşamadıysanız sizde unutun . Erkek olmuş paşa :)

:) Bebeği özele götürsenizde başka yerde yaptırsanızda aglayacaktı zaten bebek bu :) Sünnet zaten ameliyat bence oraya girmeniz mantıklı değil.Neyseki kurtuldu sünnetten öenmli olan bi herhangi bi sorun yaşamadıysanız sizde unutun . Erkek olmuş paşa :)
Bi tek ben olsam icerde neyse acil gibi dusun sedye aralarinda perde herkes icrde zaten niye oyle anlamadim 2 kisi 2 kisi alsalar mesela hem daha hijyenik hemde rahat sakin olurdu :) saglik bakanligina yazayim

Bi tek ben olsam icerde neyse acil gibi dusun sedye aralarinda perde herkes icrde zaten niye oyle anlamadim 2 kisi 2 kisi alsalar mesela hem daha hijyenik hemde rahat sakin olurdu :) saglik bakanligina yazayim
şuanda çogu yerde öyle yapıolar malesef. Toplu sünnet gibi olmuş. Yinede içini karartma olmuş bitmiş. Ama şikayet et bencede:)

Hangi il ilçe merak ettim. Büyük sorumsuluk.

Canım o anları hatirlamayacak ki bebeğin :) hayırlı olsun bende 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum , asi olurken de agliyorlar öyle düşün ;) bazen sırf korktukları için acidigi için değil bile :)

Canım o anları hatirlamayacak ki bebeğin :) hayırlı olsun bende 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum , asi olurken de agliyorlar öyle düşün :KK66: bazen sırf korktukları için acidigi için değil bile :)
Haklisin cok şükür iyilesti ilk gün agladi sızladı ertesi gün gülerek uyandı. Daha da erken yaptirabiliyorsan yaptir benmki hep baskalarinin sesinden korktu daha kucuk olsa onuda anlamazdi

Canım öncelik le çok büyük geçmiş olsun ay olarak zamanında yaptirdigin iyi olmuş evet biraz aceleye gelmiş gibi keşkelerle kalınmıyor olmuş bitmiş neyse ki bunu hatırlamayacak RABBIM BIM Daha büyük acı vermesin .. Benim oğlumda 3 aylık sünnet oldu biz eve çağırdım evde yaptı aslında iki defa sünnet oldu :( nedeni ilkinde herşey güzeldi tamam ine yapıldığında biraz ağladı kucağına aldım emzirdim hemen susdu inanır mısın sadıcı ben ve babası oldu çünkü kimseye evladını tutmasını istemedim kesilirken bile hiç acımadı benim elimden tutdu ve konusdum onunla neyse uzatmayayım .. 1 ay sonra yan taraftan şişmeye mayaladı aradım dr geldi adam nedesin beğenirsin birdaha sünnet etmem gerekiyor dikiş içerde kalmış onu kesip alman gerekiyor değince işte ben ozaman yıkımdım korktum nedeni ne peki dr dedim 30 senelik sünnet ciyim 3 vakam etin içinde erimemiş kesip alacağım dedi ve aynı vakayı yeniden yaşadım bu sefer hem bebeğim hem ben ağladım neyse o günler geride kaldı şimdi 10 aylık tosun maşşallah sende üzülme inan zamanla geçer ALLAH Büyük acı vermesin

Bende bi şey oldu sandım 3 gün aglanacak birşey yok canim kendini yıpratma sünnet yeri iyilesmis sen hala agliyosun. Geçmiş olsun hayırlı olsun darısı damatlıģına olsun

Haklisin cok şükür iyilesti ilk gün agladi sızladı ertesi gün gülerek uyandı. Daha da erken yaptirabiliyorsan yaptir benmki hep baskalarinin sesinden korktu daha kucuk olsa onuda anlamazdi
Canım gaz problemimiz var biraz, 3 aydan sonra düzelir diyorlar doktor da aynı şeyi söyledi o yüzden :)

Canım öncelik le çok büyük geçmiş olsun ay olarak zamanında yaptirdigin iyi olmuş evet biraz aceleye gelmiş gibi keşkelerle kalınmıyor olmuş bitmiş neyse ki bunu hatırlamayacak RABBIM BIM Daha büyük acı vermesin .. Benim oğlumda 3 aylık sünnet oldu biz eve çağırdım evde yaptı aslında iki defa sünnet oldu :KK43: nedeni ilkinde herşey güzeldi tamam ine yapıldığında biraz ağladı kucağına aldım emzirdim hemen susdu inanır mısın sadıcı ben ve babası oldu çünkü kimseye evladını tutmasını istemedim kesilirken bile hiç acımadı benim elimden tutdu ve konusdum onunla neyse uzatmayayım .. 1 ay sonra yan taraftan şişmeye mayaladı aradım dr geldi adam nedesin beğenirsin birdaha sünnet etmem gerekiyor dikiş içerde kalmış onu kesip alman gerekiyor değince işte ben ozaman yıkımdım korktum nedeni ne peki dr dedim 30 senelik sünnet ciyim 3 vakam etin içinde erimemiş kesip alacağım dedi ve aynı vakayı yeniden yaşadım bu sefer hem bebeğim hem ben ağladım neyse o günler geride kaldı şimdi 10 aylık tosun maşşallah sende üzülme inan zamanla geçer ALLAH Büyük acı vermesin
Amin canim sende zor zamanlar gecirmissin. Anne baba olunca anliyor insan gercekten de evlat ne demek bütün kuzucuklari rabbim korusun :*

Canım gaz problemimiz var biraz, 3 aydan sonra düzelir diyorlar doktor da aynı şeyi söyledi o yüzden :)
Dogrudur canim benim oglumun gaz sorunu kalmadi hamd olsun süt alerjisi var diyetteyim zaten kas kaybetmeyeyim diye her yemegimde bol zeytinyagi kullaniyorum oglumada yariyor hic zorlanmiyor sende sünnet yaptirinca bi kac gun yemeklerine ekle istersen zorlanirsa dikisleri icin sikintiliymis sanirim

Dogrudur canim benim oglumun gaz sorunu kalmadi hamd olsun süt alerjisi var diyetteyim zaten kas kaybetmeyeyim diye her yemegimde bol zeytinyagi kullaniyorum oglumada yariyor hic zorlanmiyor sende sünnet yaptirinca bi kac gun yemeklerine ekle istersen zorlanirsa dikisleri icin sikintiliymis sanirim

Bunu öğrendiğim iyi oldu zaten zeytinyagi ile yapıyorum çoğu yemeği ama daha da dikkat ederim canım çok teşekkürler :)

Back