Evet benim esimi cocugu sünnet ettirelim diye zorlamam yüzünden oldu 4.5 aylik oglum esim buyuyunce yaptiralim dedi bende kucukken daha kolaymis 6 aydan once fazla hissetmiyormus diye doktor arastirmaya basladim benim babamla konusurken devlet hastanesinde iyi bi doktor var dedi 2 gun boyunca aradi sordu adam ugrasti bende gidip bi goruselim doktorla ben yaninda olmayacaksam kesinlikle yaptirmam dedim 3 gun once gittik esim d3vlet hastanesindeki kalabalgi gorunce bu cocugu buraya niye getirdik diye soylenmeye basladi sonra giris yaptilar babamin bize dedigi doktor yokmus bi sünnet alani yapmislar herkes icerde biri yatiyo kalkiyo hemen digeri yatiyo yasi buyuk olan cocuklar ciglik cigliga ben hala doktorla gorusmeyi bekliyorum okadar kalabalik ki 30 dan fazla cocuk ve yakinlari cikip gitmek istedim ama nasil olduysa kendimizi masada bulduk doktorun pipiyi tutmasiyla igneyi yapmasi bir oldu bebegim aglamaktan sesi gitti hemen disari cikardim yarim saat beklemek gerekiyormus icerinin ciglik seslerine yarim saatte oyle agladi sonra iceri girdik tekrar bebegimi yatirinca korkudan yine aglamaya basladi sünnet bitipde hastaneden cikana kadar doktorlara diyecek biseyim yok islerini iyi yapiyolar ama ortam beni ve bebegimi mahvetti 3 gundur agliyorum unutamiyorum bebegimin hayatindaki en onemli anlarindan biri sünneti ve o korkuyla gecirdi keske ozele goturseydim de o anlari yasamasaydi kendime cok kiziyorum