iyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
Ah benim kuzum içim cız etti.. bu sondu efsa artık geride kaldı. Yavruna onu aradığını çok özlediğini hep söyle lütfen kıyamam onaiyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
iyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
Bence bu durumu hemen avukatına bildir.iyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
Babasına böyle bir baktınız 3 kişi bir çocuğa diye çıkışın ve avukatiniza durumu bildirin bir daha alamasiniyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
Konu sahibi karşı tarafla asla muhattap olmamalı, davaları devam ediyor herşeyi kullanırlar. Hukuk dilinden gitmek zorunda, yarın hemen avukatla görüşme, muayene ayarlamalı dosyasına eklenmeli. Yatılı görüşğ kaldırabilirler bile böyle olursaBabasına böyle bir baktınız 3 kişi bir çocuğa diye çıkışın ve avukatiniza durumu bildirin bir daha alamasin
Kavuşmanıza çok sevindim.İçim cidden cız etti okurken. Sağlık taramasına sokun ve avukata bu durumu iletin.Bir çocuğa bakacak durumları yok hala şerefsizlik yapıyorlar aile boyu,Allah'ın cezaları ya. Hatta bence bu süreçte ne yaptılar,çocuğun duygusal ve fiziki olarak birşeylere maruz kalıp kalmadığını öğrenmek için pedagog yardımı alın.iyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
Yazık ya. Bir şekilde bunun çözümü için dava falan açabilirsiniz umarım. Seneye de küçük olacak çünkü..benim 7 yaşındaki oğlum bir gün ayrı kalamiyor.iyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
Evet hastane de çocuk gelişimi ile ilgili ayrı bir bölüm de oluyor. Belki onlar da bakar. Dr değil de. Hatırlamıyorum şimdi tam ismini. Bence bir şekilde durum bildirir raporu alın. Bir kaç branştan. Hatta kardiyoloji den falan da. Mahkemeye sunarsiniz. Olursa olur olmazsa olmaz. En azindna iki hafta aralıksız değil birer hafta aralıklı görüşme talep edersiniz. Şehir dışı olduğunu ve bu sürede telde bile konuşmadığınızi çocuğun anneye ihtiyacı vs vsAvukatınla görüş, bir hastanede kilosu ve psikolojik durumuyla ilgili rapor al. Bu bir ihmal sonuçta elinde kanıt olsun.yazık bu çocuğa. 4 yaşındaki çocuğu nasıl isilik etmişler. Düzgün yıkandığını bile sanmıyorum.
Bir kaç gün beraber yatın bir de. Size iyice doysun. Bir de korkar bir kaç gün annemden ayrılacağım diye düşünür. İyice güvende hissetsin kendini. Üzüldüm ya. İştahı kesildi büyük ihtimalle..üzüntüden bağışıklığı düşmüş genzi tıkanmış olabilir. İki hafta uzun gerçekten. Neyseki senede bir kez. İmkanınız varsa oyun terapisine götürün. Benim oğlum kaygılarını baya azalttı oyun terapisi ile. Bu yasidigi onda kaygı oluşturmuş olabilir..onları gidermesinde fayda sağlar belkiiyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
eger beklemekten baska yapabileceginiz bir sey yoksa umarsizmis, hazir cocuk yok diye tatil yapip kafa dinliyormus gibi yapin. gidin tatiil deniz kafa dinlemeli seyler paylasin sosyal medyada, bunlar o kisilere de acik olsun.işte dışardan konuşması böyle oluyor. o insanlar benim çocuğumu kaçıran insanlar. kaldı ki iletişim kurmadığımı nereden biliyorsunuz mesajlarım mevcut kendilerine. konularımı görmek istemiyorsanız geçedebilirsiniz halasının beni ölümle tehdit ettğini bilmediğiniz için kamu davası açıldığını bilmediğiniz için böyle çok pembe bakmanız normal. Gerçekten başına gelmeyen anlamıyormuş ...