siz kayseridemi yaşıyorsunuz?herkese çok çok teşekkür ederim kendi konunuz gibi takip ediyorsunuz etmişiniz. Allah razı olsun. yeni görebildim bildirimleri. hafta sonu olduğu için çocuk doktoruna götüremedim sağlıkçı ablamız çok fazla sigara içilmiş yanında dedi genzi bu yüzden böyle olmuş, çok terliyordu ateşliydi üşütmüş fazlaca dedi. istediği her şeyi alıyorum yeter ki yesin diye. bu hafta sonu tekrar gidecek malesef. her ayın 1. ve 3. cumartesi baba görüş günü o zamana kadar ne toplar kar belki almaz bilmiyorum. gece çok ağladı ateşliydi video çektim ağladığını ateşini mesaj atmamak için zor tuttum kendimi nasıl bu hale getirdin bu çocuğu diye teslim ederken bir şey de demedi. atmadım çünkü bu kaçıncı uyarışım mesajım olacak anlamıyor hiç bir şekilde ve malesef devletinde hukukunda belirli kuralı kanunu bu görüşler standart ama ankaradan kayseri ye dönmüşler 3 gün önce komşular resmen zorla tuttular çocuğu dediler. mahkemeye tabi ki sunacağım bunları hiç bir şey değişmeyecek biliyorum ama yine de yapacağım. hep de yaptım. tek isteğim bir daha bu kadar almaması zorla tutmaması. feleği şaşmış resmen çocuğumun gören ne olmuş göz altlarına bu çocuğun diyolar. bu yapılan bana değil çocuğa eziyet. o anlamayacak bunu Allah sorsun diyorum hep
Nasıl üzüldüm ya..Ulan elindeyken kiymet bilmezler sonra akılları sıra çocukları kullanarak cezalandiracaklarini sanırlar..Allah yanlarına bırakmasın.Evladinizin özel durumları varken bizler burada stres olduk günlerdir.Adam baba diğerleri de can olacak sonuçta..Anne hasretinden çocuğun bağışıklığı zayıflamıştir kesin..O yavrum kim bilir iç dünyasında neler yaşadı küçük daha..herkese çok çok teşekkür ederim kendi konunuz gibi takip ediyorsunuz etmişiniz. Allah razı olsun. yeni görebildim bildirimleri. hafta sonu olduğu için çocuk doktoruna götüremedim sağlıkçı ablamız çok fazla sigara içilmiş yanında dedi genzi bu yüzden böyle olmuş, çok terliyordu ateşliydi üşütmüş fazlaca dedi. istediği her şeyi alıyorum yeter ki yesin diye. bu hafta sonu tekrar gidecek malesef. her ayın 1. ve 3. cumartesi baba görüş günü o zamana kadar ne toplar kar belki almaz bilmiyorum. gece çok ağladı ateşliydi video çektim ağladığını ateşini mesaj atmamak için zor tuttum kendimi nasıl bu hale getirdin bu çocuğu diye teslim ederken bir şey de demedi. atmadım çünkü bu kaçıncı uyarışım mesajım olacak anlamıyor hiç bir şekilde ve malesef devletinde hukukunda belirli kuralı kanunu bu görüşler standart ama ankaradan kayseri ye dönmüşler 3 gün önce komşular resmen zorla tuttular çocuğu dediler. mahkemeye tabi ki sunacağım bunları hiç bir şey değişmeyecek biliyorum ama yine de yapacağım. hep de yaptım. tek isteğim bir daha bu kadar almaması zorla tutmaması. feleği şaşmış resmen çocuğumun gören ne olmuş göz altlarına bu çocuğun diyolar. bu yapılan bana değil çocuğa eziyet. o anlamayacak bunu Allah sorsun diyorum hep
herkese çok çok teşekkür ederim kendi konunuz gibi takip ediyorsunuz etmişiniz. Allah razı olsun. yeni görebildim bildirimleri. hafta sonu olduğu için çocuk doktoruna götüremedim sağlıkçı ablamız çok fazla sigara içilmiş yanında dedi genzi bu yüzden böyle olmuş, çok terliyordu ateşliydi üşütmüş fazlaca dedi. istediği her şeyi alıyorum yeter ki yesin diye. bu hafta sonu tekrar gidecek malesef. her ayın 1. ve 3. cumartesi baba görüş günü o zamana kadar ne toplar kar belki almaz bilmiyorum. gece çok ağladı ateşliydi video çektim ağladığını ateşini mesaj atmamak için zor tuttum kendimi nasıl bu hale getirdin bu çocuğu diye teslim ederken bir şey de demedi. atmadım çünkü bu kaçıncı uyarışım mesajım olacak anlamıyor hiç bir şekilde ve malesef devletinde hukukunda belirli kuralı kanunu bu görüşler standart ama ankaradan kayseri ye dönmüşler 3 gün önce komşular resmen zorla tuttular çocuğu dediler. mahkemeye tabi ki sunacağım bunları hiç bir şey değişmeyecek biliyorum ama yine de yapacağım. hep de yaptım. tek isteğim bir daha bu kadar almaması zorla tutmaması. feleği şaşmış resmen çocuğumun gören ne olmuş göz altlarına bu çocuğun diyolar. bu yapılan bana değil çocuğa eziyet. o anlamayacak bunu Allah sorsun diyorum hep
Keşke acile gitseydiniz en azından girişi olurdu babadan döner dönmez hasta olduğuna dair. Sizi sorup aramak istediğini söylemiş mi babasına? Bunları bi uzmana anlatması gerek zaman kaybetmeden görüştürmeniz lazım araya zaman girdikce çocuk aklı detayları unutabilir.herkese çok çok teşekkür ederim kendi konunuz gibi takip ediyorsunuz etmişiniz. Allah razı olsun. yeni görebildim bildirimleri. hafta sonu olduğu için çocuk doktoruna götüremedim sağlıkçı ablamız çok fazla sigara içilmiş yanında dedi genzi bu yüzden böyle olmuş, çok terliyordu ateşliydi üşütmüş fazlaca dedi. istediği her şeyi alıyorum yeter ki yesin diye. bu hafta sonu tekrar gidecek malesef. her ayın 1. ve 3. cumartesi baba görüş günü o zamana kadar ne toplar kar belki almaz bilmiyorum. gece çok ağladı ateşliydi video çektim ağladığını ateşini mesaj atmamak için zor tuttum kendimi nasıl bu hale getirdin bu çocuğu diye teslim ederken bir şey de demedi. atmadım çünkü bu kaçıncı uyarışım mesajım olacak anlamıyor hiç bir şekilde ve malesef devletinde hukukunda belirli kuralı kanunu bu görüşler standart ama ankaradan kayseri ye dönmüşler 3 gün önce komşular resmen zorla tuttular çocuğu dediler. mahkemeye tabi ki sunacağım bunları hiç bir şey değişmeyecek biliyorum ama yine de yapacağım. hep de yaptım. tek isteğim bir daha bu kadar almaması zorla tutmaması. feleği şaşmış resmen çocuğumun gören ne olmuş göz altlarına bu çocuğun diyolar. bu yapılan bana değil çocuğa eziyet. o anlamayacak bunu Allah sorsun diyorum hep
Yanlış yapıyorsunuz, oğlunuza kavuşunca gevşediniz. Hafta sonu olsa bile acile götürüp en azından isiliğini sorardınız. Ateşlenmiş ağlamış çektiğiniz videoyu doktora gösterebilirdiniz. 15 gün yanımda değildi ne zaman başladı, ilaç kullandılar mı bilmiyorum falan diyebilirdiniz. Ben de biliyorum isilik o kadar kötü değil, hatta yaz günü sizleyken de olabilirdi. Siz bu halde verseydiniz onlar koşardı doktora. Hafta sonu yine alacaklarmış, kalkıp isiliği zayıflığı vs sizin üstünüze atabilirler. Evet gereksiz acil kullananlara kızıyoruz ama sizin ki ayrıcalık gerektiren bir durum. Bugün pazar diyorsanız yarın sabah ilk işiniz bu olsun. Ben alır almaz götürürdüm, Çocuğa iyi bakılmadığına dair elimde belge olsun isterdim. Niye teslim edileceği güne randevu almadınız?herkese çok çok teşekkür ederim kendi konunuz gibi takip ediyorsunuz etmişiniz. Allah razı olsun. yeni görebildim bildirimleri. hafta sonu olduğu için çocuk doktoruna götüremedim sağlıkçı ablamız çok fazla sigara içilmiş yanında dedi genzi bu yüzden böyle olmuş, çok terliyordu ateşliydi üşütmüş fazlaca dedi. istediği her şeyi alıyorum yeter ki yesin diye. bu hafta sonu tekrar gidecek malesef. her ayın 1. ve 3. cumartesi baba görüş günü o zamana kadar ne toplar kar belki almaz bilmiyorum. gece çok ağladı ateşliydi video çektim ağladığını ateşini mesaj atmamak için zor tuttum kendimi nasıl bu hale getirdin bu çocuğu diye teslim ederken bir şey de demedi. atmadım çünkü bu kaçıncı uyarışım mesajım olacak anlamıyor hiç bir şekilde ve malesef devletinde hukukunda belirli kuralı kanunu bu görüşler standart ama ankaradan kayseri ye dönmüşler 3 gün önce komşular resmen zorla tuttular çocuğu dediler. mahkemeye tabi ki sunacağım bunları hiç bir şey değişmeyecek biliyorum ama yine de yapacağım. hep de yaptım. tek isteğim bir daha bu kadar almaması zorla tutmaması. feleği şaşmış resmen çocuğumun gören ne olmuş göz altlarına bu çocuğun diyolar. bu yapılan bana değil çocuğa eziyet. o anlamayacak bunu Allah sorsun diyorum hep
Hayır bence siz yeterince uzman değilsiniz
Ben de aynısını düşündüm konu sahibi hiç aksiyon almıyor kiYanlış yapıyorsunuz, oğlunuza kavuşunca gevşediniz. Hafta sonu olsa bile acile götürüp en azından isiliğini sorardınız. Ateşlenmiş ağlamış çektiğiniz videoyu doktora gösterebilirdiniz. 15 gün yanımda değildi ne zaman başladı, ilaç kullandılar mı bilmiyorum falan diyebilirdiniz. Ben de biliyorum isilik o kadar kötü değil, hatta yaz günü sizleyken de olabilirdi. Siz bu halde verseydiniz onlar koşardı doktora. Hafta sonu yine alacaklarmış, kalkıp isiliği zayıflığı vs sizin üstünüze atabilirler. Evet gereksiz acil kullananlara kızıyoruz ama sizin ki ayrıcalık gerektiren bir durum. Bugün pazar diyorsanız yarın sabah ilk işiniz bu olsun. Ben alır almaz götürürdüm, Çocuğa iyi bakılmadığına dair elimde belge olsun isterdim. Niye teslim edileceği güne randevu almadınız?
Komşular onu demiş, çocuğu görenler bunu demiş... Mış miş le hareket etmeyin. Çocuğu zorla tuttular diyen komşulara gel şahitlik yap desen elli tane bahane sıralar karışmak istemez. Beddua etmekle elinize bir şey geçmiyor kanıtlı destekli hareket etmeniz lazım. Gidin çocuğu genel bir muayene ettirin.
Bu pasiflik değil yalnızBen de aynısını düşündüm konu sahibi hiç aksiyon almıyor ki
Doktora gideceğine video çekmiş
Çocuk acil var her yer de. Kapsa götürse. O kadar pasif ki.
Kasım'da tomografi çekilecek diyor. Takibini yapan doktordan teslim günü için randevu ayarlar, çocuğu daha eve sokmadan doktorunun odasında alırdım soluğu. Hadi o randevuyu ayarlayamadı, doktor yoğundu vs acile niye götürmedi? Çocuğum kalp hastası ve 15 gündür babasında kalıyordu, hiç bilgi alamadım iyi görünmüyor değerlerini kontrol edin diye yalvarırdım. Çok zayıflamış diyor, ama ne kadar kilo kaybettiğini bile bilmiyor, elinde yazılı belge yok. Ne kadar işine yarayacağını düşünemiyor mu anlamadım gitti. Belki böyle uzun süreli yatılı alma hakkını iptal ederdi hakim. O onu demiş bu bunu demiş, bunla teselli buluyor.Bu pasiflik değil yalnız
Baba çocuğu bu hale getiriyor, anne hasta çocuğun videosunu çekiyor…..kadın-erkek birbirlerine karşı olan kinlerinden hırslarından çocuğu harcıyorlar her ikisi de çocuğu kullanıyor
15 günde bariz kilo kaybı yaşamış ateşi yükselmiş hastalığının ciddiyeti yüzünden ağlamasın diye saçı bile kestirilmeyen koşturulmayan kalp hastası çocuğun evde ne işi var? Memlekette hastane mi kalmadı
Kaç gündür girip bakıyorum çok üzüldüm mevzuya lakin bukadar da olmaz yazık çocuğa ya
Boşver belgeyi bilmemneyi belki çocuğun ciddi bir durumu var belki tehlikeli boyutta durumu 15 gündür yandın kavruldunda çocuk hastayken mi söndün ay delirecem nasıl evde oturup hasta çocuğun başında video çekiyor yaKasım'da tomografi çekilecek diyor. Takibini yapan doktordan teslim günü için randevu ayarlar, çocuğu daha eve sokmadan doktorunun odasında alırdım soluğu. Hadi o randevuyu ayarlayamadı, doktor yoğundu vs acile niye götürmedi? Çocuğum kalp hastası ve 15 gündür babasında kalıyordu, hiç bilgi alamadım iyi görünmüyor değerlerini kontrol edin diye yalvarırdım. Çok zayıflamış diyor, ama ne kadar kilo kaybettiğini bile bilmiyor, elinde yazılı belge yok. Ne kadar işine yarayacağını düşünemiyor mu anlamadım gitti. Belki böyle uzun süreli yatılı alma hakkını iptal ederdi hakim. O onu demiş bu bunu demiş, bunla teselli buluyor.
E Efsa0705 kalkın lütfen ve acile götürün çocuğunuzu.
Kasıma kadar yatılı görüşte olanların hiçbir önemi kalmaz zaten. Koskoca eylül ekim ayı var bu iki aydada kötüleşme olsa annedeyken olmuş olacak. Konu sahibi yanlış hareket ediyor, acile gitseydi hiçbir şey yapmadan sadece acil giriş+tahlil ile bile çocuğun teslimde hasta olduğunu kanıtlardı. Çocuk unutmadan anlattırmalı üzerindeki psikolojik baskıyı belgelemeli zaman geçtikçe hükmüde yitirecek. Çocuğun zararına olan şeyler toplanırsa yatılı görüş ya kalkar ya süresi kısalır zatenKasım'da tomografi çekilecek diyor. Takibini yapan doktordan teslim günü için randevu ayarlar, çocuğu daha eve sokmadan doktorunun odasında alırdım soluğu. Hadi o randevuyu ayarlayamadı, doktor yoğundu vs acile niye götürmedi? Çocuğum kalp hastası ve 15 gündür babasında kalıyordu, hiç bilgi alamadım iyi görünmüyor değerlerini kontrol edin diye yalvarırdım. Çok zayıflamış diyor, ama ne kadar kilo kaybettiğini bile bilmiyor, elinde yazılı belge yok. Ne kadar işine yarayacağını düşünemiyor mu anlamadım gitti. Belki böyle uzun süreli yatılı alma hakkını iptal ederdi hakim. O onu demiş bu bunu demiş, bunla teselli buluyor.
E Efsa0705 kalkın lütfen ve acile götürün çocuğunuzu.
Gözünüz aydın.iyi akşamlar herkese oğlumla kavuştum çok şükür. çok aşırı zayıflamış, genzi tıkanmış, isilik olmuş, uyutana kadar anne seni çok seviyorum diye diye uyudu içim yandı resmen Allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum hepinize çok ama çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun her birinizden
Efsa çocuğun bizzat babama gitmek istemiyorum, annemle konuşturmuyor beyanında bulunması lazım. Bunun üzerine kaygı duyduğunu rapor etmesi gerek bu sana en küçük ihtimalle tel ile görüştürme sağlar. Çocukla konuş onunda konuşmasını sağla, pedagog bunların üzerine babayla görüşme ile ilgili bu kadar pozitif bi sonuç yazamaz. Evde neden babama gitmeyecem diyor orada ne dendi ne yaşandı bunun üzerine gittin mi? Seni aramak istemiş mi? Bunlar çok önemli detaylar. İlk velayeti aldığın zaman olan şeylere takılma süreç çok zor olsada aynı yolları tekrar tekrar yürümen gerekecek. Çocuğu 1 ay alsa ne olacak onu düşün, doğru yanlış ne varsa bastırman gerek.avukatlarım çok çok iyi asla haklarını yiyemem. herkes tek bir pedegogla görüşüp karar çıkartırken biz 4 pedegogla görüştük hakim isteğiyle bunlar avukatlar sayesinde oluyor hakim pedegog a yönlendiryor pedegog anne çocukla ayrı babayla ayrı görüşten sonra karar veriyor. bizim bu kaçıncı kararımız bir bilseniz süreç çok zorlu gerçekten. sigara içiyor diye vermemezlik olmuyor babaya en kötü baba bile olsa o görüş hakkı var ne yazık ki