- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
-
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Oğlumun Dr ları prof hepsinin muayene ücreti 400-500 tl den başlıyor ilerde bir kaç tane daha ameliyat durumu var ona birikim yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Özel psikiyatriler de saati 250-500 tl civarında özeller.Kendime bütçe ayırmam zor diğer masraflar vs. İle. Devlettekine ayak uyduramam zaman vs.konusunda eşim öğrense deli olduğunu kabul ettin sonunda diye dilinde sakız eder beni.4 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz, onun şu an aklı baliğ değil, belli bir mantık çerçevesinde karar veremez. Onun tek ihtiyacı olan sevgi ve ilgi. Kim nereye çekerse ona gider, babası dondurma alırım derse onu sever, annesi sana pasta yaparım derse annesini sever. Siz annesi olarak onun geleceği için en iyisini yapmakla mükellefsiniz. 4 yaşındaki bir çocuğun aklıyla evliliğinizi yürütüp yürütemeyeceğinize karar veremezsiniz. Zor süreçlerden geçtiğinizi biliyorum, psikolojik destek almanız gerekiyor.
Oğlumun Dr ları prof hepsinin muayene ücreti 400-500 tl den başlıyor ilerde bir kaç tane daha ameliyat durumu var ona birikim yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Özel psikiyatriler de saati 250-500 tl civarında özeller.Kendime bütçe ayırmam zor diğer masraflar vs. İle. Devlettekine ayak uyduramam zaman vs.konusunda eşim öğrense deli olduğunu kabul ettin diye sonunda dilinde sakız eder beni.
Delilik değil tabi ama o bunu anlamaz bununla bile alay eder o.Bu yüzden dedim.Bu delilik değil ki bunalmışsınız çok ve sağlıklı karar alamıyorsunuz, bu bir destek sadece sağlıklı karar alabilmeniz için. Tabi eşiniz bunu anlayamayacak bir yapıda olduğu için siz de haklısınız.
Keşke böyle olsa öbür türlüsü tüketir benioğlunuz sizi bırakmaz... anneler bırakılmaz... daha çok küçük büyüdüğünde anlayacak ve gitmek bir kenara dursun sizin en iyi koruyucunuz olacak... arkanızda duran tek erkek oğlunuz olacak
Kızmadım içiniz rahat olsun bilmiyorum ama güzel ilgileniyor oğlumla bırakmaz gibiNolur bana kızmayın bunu söylediğim için. Ama babasının çocuğunuza bakması mümkün mü?2 ay sonra getirir verir size... o sizi sindirmek için bunu kullanıyor, bunu bilin, ona göre hareket edin.
hastalığı iyi biliyorum, sürecini de iyi biliyorum.
Kalmamı isteyen de yok hatta gitmem için her şeyi yapıyor araf hafif kalır şu halimi anlatmaya ben napacağımı bilmiyorum gidince pişman kalınca pişman ben gidince de kalınca da mutsuzluk tan ölen yanan ben gitmeye cesaret i bitmiş benHem evladınla hemde evliliğinle imtihandasın kolay seyler değil yasadıkların Allah yardımcın olsun.
Artık ne gitmeye cesaretin var ne de kalmaya Arafta gibi hissettim seni.
İnsan es vasfından bosanıyor sadece, yine babalık yapabilir oğluna ama sen terk edemezsin korkuların var cesaretin yok ben anlıyorm seni. Kalıp savaşmaya değecek bi adam da yok ortada cok cok elzem konularda iletişime geç.
Her türlü mutsuzluktan ölen benHem evladınla hemde evliliğinle imtihandasın kolay seyler değil yasadıkların Allah yardımcın olsun.
Artık ne gitmeye cesaretin var ne de kalmaya Arafta gibi hissettim seni.
İnsan es vasfından bosanıyor sadece, yine babalık yapabilir oğluna ama sen terk edemezsin korkuların var cesaretin yok ben anlıyorm seni. Kalıp savaşmaya değecek bi adam da yok ortada cok cok elzem konularda iletişime geç.
Kızmadım içiniz rahat olsun bilmiyorum ama güzel ilgileniyor oğlumla bırakmaz gibi
Zaten hep kadınlar hep analar fedakar her konuda cok üzüldüm senin adına Allah esinin emanetini alsın tez vakittede sende kurtul.Her türlü mutsuzluktan ölen ben