- 12 Mayıs 2018
- 123
- 88
- 46
-
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Olan hem oğluma hem bana oldu aslında amin inşallah sağolunOlan cocuklara oluyor benim kiz kardesim esinden ayrildiginda mahkeme haftasonu baba gormeye ve birkac saat sonra tekrar anneye verme karari vermisti baba cocugu iki saat dolastirip anneye verdiginde cocuk babanin kucagindan inmek istemez boynuna sarilip gitme diye bas bas bagrirdi kiz kardesim cocugu kucagina alip saatlerce aglardi ya ilerde bunu yaptigim icin benden nefret ederse ben ne yaparim diye simdi cocuk 11 yasinda ve annesine öyle bagliki cünkü annesinin sevgisini hisederek büyüdü babasina saygisi var ama annesine sevgisi bambaska.Allah seninde yardimcin olsun insallah sende feraha kavusursun.
Rabbim bu güzel günlerde yardımcın olsun herkes için dua ediyorum dualarıma sizi de ekledim,ama lütfen 1 saniye bile düşünmeyin böyle insani yaratıklar adam olmazlar,oglun senin her zaman yanında olucak biraz daha büyüdügünde daha iyi anlayacak.psikolog deli tedavisi degil ama ruhen hasta ve deli olan eşiniz kusura bakmayın.lütfen kendine gel ve ne kadar degerli oldugunu bil.sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez...Oğlumun Dr ları prof hepsinin muayene ücreti 400-500 tl den başlıyor ilerde bir kaç tane daha ameliyat durumu var ona birikim yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Özel psikiyatriler de saati 250-500 tl civarında özeller.Kendime bütçe ayırmam zor diğer masraflar vs. İle. Devlettekine ayak uyduramam zaman vs.konusunda eşim öğrense deli olduğunu kabul ettin sonunda diye dilinde sakız eder beni.
Delilik değil tabi ama o bunu anlamaz bununla bile alay eder o.Bu yüzden dedim.
Oğlunuzun hastalığı nedir?https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yuregim-daraliyor.1055008/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/biktim-bu-kayinpederden.1056094/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/es-olacak-zatin-tehditleri.1027908/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hakaretleri.957667/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-turlu-yoluna-koyamadigim-evliligim.947360/
Bunlar eski konular.Bilen bilir beni ne açtığım konular biter ne de dertler.Hasta bir evlat, berbat bir evlilik, evden kovan oğlumu bırak sen s*ktir git diyen koca, gitmekten ve her şeyden korkan salak ben... Oğlum 4 yaşında ve tedavisi olmayan bir hasta. Belki de tedavisi olmayan hasta olan benim. Babasının dibinden ayrılmıyor çok seviyor.Benden uzak dursa umurunda değilim sevmiyorum seni anne diyor bana kızınca, başka zaman seni de babamı da çok seviyorum diyor.Bu adam önceki konularda dediğiniz gibi gidecek ben bu sondan ne kadar korksam da hanımlar.Dediği gibi oğlumda bırakır gider mi beni.Yapayalnız kalır mıyım bu dünyada.Ya giderse oğlum büyüyünce babasını seçerse ben naparım. Evladını kaybeden analar var Allah yardım etsin ama bu başka korku.Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasa demişler...
Anal atrezi ve gergin omurilikOğlunuzun hastalığı nedir?
Bakımıyla ilgileniyor oyunlar oynuyor gezdiriyor vs. İyi bir baba yanlış davranışlarıyla kötü örnek olmasa ama kötü bir insan kötü bir eş malesefÖncelikle Allah yardımcınız olsun her daim. Evkadina Rabbim şifa versin o esin olacak adam ve ailesine de vicdan merhamet versin.
Oğluyla guzel ilgileniyor demissiniz ya nasıl guzel ilgileniyor meseka. Bakımına egitimine mi yardımcı oluyor yemegini mi yediriyor gece üstünü mu kontröl ediyor altını mi değiştiriyor ne yapıyor bu ve buna benzer konularda bir sey yapmayan kisi çocuğuyla ilgileniyor sayilmaz. Oyun oynamakla iki şımarmakla anne baba olunmaz. Ha tabiki de sevgi de gosterilnesi şarttır ama tek başına sevgi gostermek cocuguyla ilgileniyor sayılmaz. Bu birinci soykeyecegum. 2. Olarak ta bir arkadasin dediğine katiliyorum. Eşiniz sizi cok iyi sindirmiş ve sizi nereden vuracagini iyi biliyor. Is basa düştü mu hasta bi cocukla cok degil 1 ay bile baş edemez kendi elleriyle size reslim eder. Dik durun kendinize guvenin. Bu adamla bir arada oldugunuz müddetçe sizin psikolojiniz cok daha kötü olacak esiniz daha da zalimlesecek ve bu cocuk kötü bir aile ortamında annesine düşman büyüyecek çünkü baba oglunu hep dolduracak çünkü iyi polisi oynuyor.
Siz in yapmanız gereken ilk is bir psikologdan acil destek alın ve o adamdan o zalim aileden bir an önce ayrılın. Allah yardimciniz olacaktır. Lutfen saglikli düşünün. Bu evlilik ne size ne oglunuza iyi gelmiyor çünkü karşınızda zalim bir aile var ve ailenin sözünden çıkmayan onlara hertürlü evlatlik maskesi altinda eşini ezerek yalakalik yapan bir koca var ve ben değişeceğini düşünmüyorum. Lutfen önce bir psikolojik yardim alin ve ayrılın kendiniz ve cicugunuz icin
Ah bir başarabilsem bir adım atabilsem bu yönde kendime büyük bir iyilik edeceğim amasen bu adamla yasamaya devam edersen bir adim ileri gidemezsin.
oglum beni birakirmi babayi secer mi falan bunlari dusunme baska dertlerin yokmus gibi.
namusuyla serefiyle yuvasi evladi icin mucadele vermeye calisan bir anneyi kim birakir.
sen evladini buyut secimleri ona kalsin sag olsun nefes alsin gerisi onemli degil.
kendini bu hastalikli evlilikten kurtarnaya bak