Oglumla aramda bag olmamasi sorunsali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon be sen ne sanion cahil mahil annelik ogrenme senden mi ogrenecem ben .. dra gittinmiymis herhalde gittik bademcikleri cok buyuk tikanio yemekler purede yemio neden dedim.o agzina sakin benim anneligimi alma ben evladim icin dunyayi yakar kavurur olurum onun icin . Ayrica cahil demiisn ya cahilin tillahi sensin bir anneyi tanimadan anneliligini yargılayıp hakaret ettigin icin terbiysz kadin seni ağzını topla saygizi

Canım bir gunde bile fark ediyor ben bu drdan duydum ben dr degilim uzman degilim cigneme yetkisi gelissin diye veriyorum ama mlesef ki yemiyor eziyor atiyor . Cok denedik yanima alip uyumayi ama hamilelikde olan stres bebege gecmis olacakki sabaha kadar agliyor malesef sakinlestiremiyoruz .. pedagog sendekistres ona gecmis dedi

Sizin çocuk doktoruna değil çocuk gastroenteroloji doktoruna gitmeniz gerekiyor.
Bademciklerinin büyük olması,geniz eti olması vb sebepler beslenmeye engel değil.
Üslubunuz aşırı kötü bu enerjinin çocuklar üzerindeki etkisi çok yıkıcı.
Annelik dersi değil bu yazdıklarım bilgilendirmek için yazıyorum.
Yemek yedirmek, üstünü değiştirmek,banyo yaptırmak annelik değil bir şekilde yapılır onlar merak etmeyin.
Önce sevgi,saygı,iletişim iyi olacak çocuğa karşı lütfen dikkat edin.

İki yaşında çocuğa çikolata cips vermek elestirilmeyecek bir şey mi?
Dünya kadar sağlık problemine gebe,böyle beslemeye çalışmak. Minicik bilinçli anneler çocuklarına doğumgünü pastası bile vermiyorlar, bir köşede muzdan krep yapıyorlar. Paketli gıda falan, zinhar içmiyor artık bu devirde çocuklar. Siz kendiniz vermeye çalışıyorsunuz. Neyini eleştirmeyeyim ki? Anne olmak için tek gereken çalışan yumurtalıklar. Hiç de kutsal olduğunu düşünmüyorum. Çevremizdeki herkes anne ama herkes bilinçli mi?
Bence bu kadar tepki vermeyin, çuvaldızı kendinize batırın ve nerede hata yaptığınızı düşünün. Mümkünse bu arada da bir uzmandan yardım alın. Eminim yararı olacaktır. Ayrıca çocuk beze işemek istemiyorsa demek ki tuvalete hazırdır. Neden ısrarla altını bağlamanız?

Tam çocuk gelişimci dememiş doktor demiş o zaman bunda bir anlaşalım.
Evet çocukların kaslarının gelişmesi çok önemli yemedigi için gelişmemiş demekki.
Ama yemiyor diye çorba,püre,meyve verilmezse hiç yemeyecek değil mi.
Mesela şeftali yemiyor o zaman suyunu sıkıp vermeye çalış.
Yada çiğneyip atması da biraz vitamin alması demek ona da izin verin.
Eğer stres sizden kaynaklı hamilelik veya başka biseyse bunun da yardımını almanız lazım.
Pedagog ve sizin için psikolojik yardım çok iyi olur.
2 çocuğunuz varmış onlara da yazık size de yazık rahat rahat büyütmek yaşamak varken değil mi.

Sen bana hakaret edip cahil diyemezsin bu bir bir ikinci annemisin diye anneligime hic laf edemezsin ne kadar ugrastimi bilmiyosun cunki klavye basindan kolay tabi sen nasil annesin demek .. hic cigneme yapmadi icin veriyorum ki cigneme yetisi olsun diye.. zaten yemioyor keske yese ben ona bile raziyimm.. sakin bir daha bana ne hakaret ne analigima laf et. Tek bana degil bunu kimseye yapmazsin.. cunki bu hakki sana kimse vermiyor . Yorumunu yaparsin ama uslubuna dikkat ederek saygisizlasmadan

Cocuguma karsi böyle degilim rahat olun karşımda anneligime ve bana hakaret edici cumleler olursa ciceklerle karşılayamam bu yorumlari

Her zaman bu kadar stresli misin? Doktorun ne kadar haklıymış 'cocugun senin stresini alıyor' derken .
Biraz sakin olmaya çalış. Bu ne şiddet ne celal.
Vallahi çocuğunun seninle işi var.

Her zaman bu kadar stresli misin? Doktorun ne kadar haklıymış 'cocugun senin stresini alıyor' derken .
Biraz sakin olmaya çalış. Bu ne şiddet ne celal.
Vallahi çocuğunun seninle işi var.
Hee kendim gibi arsiz yetisdrcem bundan once 8 aylik bebegim oldu anne karninda bu hamilelegimde de kaymetme korkusu yasasim stresim bundan dolayi . Burdan yazman ne kolay demi kimsenin hayatini bilmeden tanimadan .. he senden ogrencem ahilligi ve analigi

Ne demem gerekti bir soylermisin ordan klavyeden atip tuton ya sana biri annemisin sen cahilsin dese cevabin ne olurdu teşekkür mu etmem gerekir
Burada küfür eden de oluyor hakaret edende oluyor.
Şikayet edersin cevap vermezsin.
Yorumun için teşekkürler der muhattap olmazsın.
Benim burada çocuğuma beddualar ettiler hakkımı helal etmiyorum dedim günlerce özür diledi.
Hemen kötü kötü konusmaya ne gerek var her zaman sakinlik iyidir.

Valla herkesin fitrati farkli ben sana diyim o zaman cahil annemisin sen . Sen sakin olabilirsin ama ben degilim.demekki

Valla herkesin fitrati farkli ben sana diyim o zaman cahil annemisin sen . Sen sakin olabilirsin ama ben degilim.demekki
İşte bu da problem diyorum bazı arkadaşlarda problem diyor buna.
Bu sizin fıtratında varsa hayatinda da böylesin demekki.
Cahil anne değilim cips çikolata da vardım ama yemedi zaten denemiş öldüm der geçersin.
Ama sizin sakın yapınız yok hemen anlaşılıyor.

Oncesinde bana cahil anamisin sen derse cevabini alir tabiki aynen cok kendimi yedirecek bir tip degilim ben .ona firsat kalmadan direk hakaret edince cevabini alir . Sen sakin ol anam bacim ben singirliyim varmi bi diyecegin

Oncesinde bana cahil anamisin sen derse cevabini alir tabiki aynen cok kendimi yedirecek bir tip degilim ben .ona firsat kalmadan direk hakaret edince cevabini alir . Sen sakin ol anam bacim ben singirliyim varmi bi diyecegin
Bu halinizle çocuğunuza faydaniz olmaz zarariniz olur.
Anneligime bişey demiyorum en azından düşünüp ne yaparım diyorsun okey.
Ama çocuğumla aram bağım yok diyip bu haliniz nedeni açıklıyor.
Cahil konusunda bende öyle düşünüyorum çünkü 3-4 yorumda tek tek sıraladım cevap alamadım.
Bilen insan cevap verir polemiğe girmez.

Vallahi acıdım çocuğa çok yazık.. klavye delikanlısı böyle oluyor demekki
Senin gibi oyyy kiyamam acimismis ordan atan sensin ben takir takir yaziom lafimi cekinmeden klavye delikanlisi
Vallahi acıdım çocuğa çok yazık.. klavye delikanlısı böyle oluyor demekki
Aynen çocuğumda aynen boyle benim gibi olsun kimsye kendini yedirmesin kedi gibi ordan mesaj begenmemeyle olmuyor yazacak bisi bulamadi aciyom dio :) kimbilir sen ne acinacak haldesin vay anam vay

Sizi korkutmak istemem ama tedbir sart. Anlattığıniz seyler 28 aylık bir bebek için çok da normal şeyler değil. Bez baglamiyorsa tuvalet alışkanlığına başlayabilirsiniz bu süreç herkeste değişir kiminde 1 yıl kiminde 1 gün sürer. Ama herşeyden once çocuk ergen psikatri bölümüne en kısa sürede götürerek bu şikayetleri bildirin. Uzman görüşü alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…