Pedagoga gittiniz mi hiç ya da cocuk bir travma yaşadı mıArkadaşlarım tecrübeli anneler yardiminiza ihtiyacim var 28 aylik bir oglum var fakat cocukda asla yabancı kavrami yok her gordugune sarılıyor diğer cocuklara bakiyorum misal kendine vurmaya calisiyor bu sadece guluyo hic mal kiymeti yok kendinde. Bana cok eziyet ediyor gibime gelio altıni baglamam iskence cunki baglatmak istemiyor her yere cis kaka yapiyo kendini yerlere atiyor dedigi olmayinca bir de yaninda asla telefon alamıyorum elime sürekli elimden alıyor hala besikte sallayarak uyuyor inanin belim agriyor artik dogdu dogali asla uyku sevme sabaha kadar 6 7 kez uyanır bas bas bagira bagira hemde yani artik ben yetemiyorum hala kati gida yemiyor tek sut iciyo birde biskuvili mama cikolata alıyorum ezip her yere sürüyor cips alıyorum ezip yerlere atiyor. Bazan cigrimdan cikiyorom ben cokmu abartiyorum yardimci olun kizlar
28 aylık ne ki 96 aylık diyeni duydum benÇok özür dileyerek merakımdan soruyorum çocuklar yaşlarına girince neden 1929273 aylık diye bahsediyorsunuz?
Neden yani özel bir sebebi var mı bunun? Çocuğum falan yok o yüzden bilmiyorum.28 aylık ne ki 96 aylık diyeni duydum ben
N diyim 28 aylik 2 yas 6 aylikmi demem lazimdiÇok özür dileyerek merakımdan soruyorum çocuklar yaşlarına girince neden 1929273 aylık diye bahsediyorsunuz?
Yese yemio ki ezip atiyor2 yaş sendromu yaşıyor olabilir.
Pedegogla görüştünüz mü ?
Ayrıca 28 aylık bir bebeğe çikolata , cips gibi şeyler yedirmeyin .
2.5 yaşında diyin. 28 aylık nedir yani o zaman ben de ortamlarda 288 aylığım diyeceğim artıkN diyim 28 aylik 2 yas 6 aylikmi demem lazimdi
İnanin esimde bende asla kotu bise yasamadi dogdu dogali ayni inaninPedagoga gittiniz mi hiç ya da cocuk bir travma yaşadı mı
2.5 yaşında diyebilirsiniz. Mutlaka pedagogla görüşün oğlumun kıyafet takıntısı vardı kirli donunu ameliyatla alıyordum üstünden takmıştı kafaya çıkarmıyordu bi türlü pedagogla çözdük olayı 2-3 seans görüştüm hallettimN diyim 28 aylik 2 yas 6 aylikmi demem lazimdi
Çocukların gelişimleri aya göre farklılık gösterdiği için kaç aylık olduğu söyleniyor genelde .Neden yani özel bir sebebi var mı bunun? Çocuğum falan yok o yüzden bilmiyorum.
Bence pedagoga gitmelisinizİnanin esimde bende asla kotu bise yasamadi dogdu dogali ayni inanin
Yemesin zaten cips , çikolata cok zararlı .Yese yemio ki ezip atiyor
2.5 yaş dese 1 ayın hesabını mı soracağızÇocukların gelişimleri aya göre farklılık gösterdiği için kaç aylık olduğu söyleniyor
İki yaşındaki çocuğa cips, çikolata mi veriyorsunuzhala kati gida yemiyor tek sut iciyo birde biskuvili mama cikolata alıyorum ezip her yere sürüyor cips alıyorum ezip yerlere atiyor.
Ya sen nedion sana mi daniscam2.5 yaşında diyin. 28 aylık nedir yani o zaman ben de ortamlarda 288 aylığım diyeceğim artık
Çocuklarda bir ayin bile onemi var senin yokmus ya aklinda olsun cnm :)2.5 yaş dese 1 ayın hesabını mı soracağız
Ben çocuk gelişimi mezunuyum 2.5 diyince kimse size 1 ayın hesabını sormaz merak etmeyin :)Çocuklarda bir ayin bile onemi var senin yokmus ya aklinda olsun cnm :)
Cocuk gelisimcisi çocuklarda bir ay hatta bi gun bile fark ediyo soramaz zaten keyfim bu istedimi derim orasi ne seni ne baska birini baglar okBen çocuk gelişimi mezunuyum 2.5 diyince kimse size 1 ayın hesabını sormaz merak etmeyin :)