Oglumla aramda bag olmamasi sorunsali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu halinizle çocuğunuza faydaniz olmaz zarariniz olur.
Anneligime bişey demiyorum en azından düşünüp ne yaparım diyorsun okey.
Ama çocuğumla aram bağım yok diyip bu haliniz nedeni açıklıyor.
Cahil konusunda bende öyle düşünüyorum çünkü 3-4 yorumda tek tek sıraladım cevap alamadım.
Bilen insan cevap verir polemiğe girmez.
Kisi kendinden bilir bisi ayni sana cekmisim cahillik konusunda takmiyorum ki isime gelene cevap veriyorum gelmeyeni sallamıyorum ben :KK66:

Sizi korkutmak istemem ama tedbir sart. Anlattığına seyler 28 aylık bir bebek için çok da normal şeyler değil. Bez baglamiyorsa tuvalet alışkanlığına başlayabilirsiniz bu süreç herkeste değişir kiminde 1 yıl kiminde 1 gün sürer. Ama herşeyden once çocuk erken psikatri bölümünü en kısa sürede götürerek bu şikayetleri bildirin. Uzman görüşü alın.
Cok seviyeli bir yorum cidden teşekkür ederim bende ayni seyleri düşünüyorum o kadar uğraştim ki inanin pedagog felan hic bise kar etmedi . Hep alttan aldim iyilikle sevgi ile yaklastim olmadi. Burda kimi yok ayliga takilmalar yok cahil yok anamisin demeler . Kimse kimin ne çektiğini bilmez 45 kilo verdim . Cocuk psikiyatri gelmemisti aklima teşekkür ederim tekrardan

Cok seviyeli bir yorum cidden teşekkür ederim bende ayni seyleri düşünüyorum o kadar uğraştim ki inanin pedagog felan hic bise kar etmedi . Hep alttan aldim iyilikle sevgi ile yaklastim olmadi. Burda kimi yok ayliga takilmalar yok cahil yok anamisin demeler . Kimse kimin ne çektiğini bilmez 45 kilo verdim . Cocuk psikiyatri gelmemisti aklima teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim. Umarım benim korktuğum değildir sıradan 2yas sendromudur. Sağlıklı huzurlu bir hayatı olsun bebeğin♥️

Sen ogretmen bas öğretmensin seben ogrendim hocam isine bak yazma bana :)
İnsan kinadigi şeyi yaşamadan ölmezmiş.
Sen daha geçen sene yeğenin için aynı konuyu aç bu sene başına gelsin.
İlahi adalet işte budur 🙏
Kocasının üslubundan şikayet et gel burada aynı üslupla konuş.
Daha varda neyse tek tek yazayım 😂
Kızlar benim 20 aylık erkek bir yeğenim var.. çocuk Sabaha kadar ağlıyor misal 12 de uyudumu Sabaha kadar en az 7 8 kez bas bas bağıra bağıra ağlıyor. Ablamın psikolojisi bozuldu. Bunun dışında sürekli bize vuruyor ben hamileyim geçen gittim karnıma vurdu kafası ile feleğim şaştı. Birde anne kavramı pek yok çocukta.. kimin elinde telefon görse saldırıp almak istiyor.ablam rehberin deki herkesi sildi çünkü herkesi arıyor.. bunların dışında hala ek gıdaya geçemedi yani bence bir tuhaflık var ama tecrübeli annelerden yorum bekliyorum

Bademcikle alakası olduğunu sanmıyorum. Ki aldirabilirsinix artık çok kolay bir işlem. Püre, taneli çorba vb şeyler yememesi 2yas 4aylik çocuk için

Rica ederim. Umarım benim korktuğum değildir sıradan 2yas sendromudur. Sağlıklı huzurlu bir hayatı olsun bebeğin♥️
Bende ayni seyden korkuyorum insanin aklina hersey geliyor inanin herseyi denedim yok olmuyor obur cocugum oyle değil bu kuzum asla yemiyor kati gida cesit cesit corba yogurtlar neler neler buraya yazsam roman olur hep seviyesine inmeye calistim ama olmadi . Sabahlara kadar inanin su yasta bile hala ayni uyumuyor cocuk psikiyatri sart bencede dikkate alip seviyeli yorumun icin ayrica teşekkür ederim

Bende ayni seyden korkuyorum insanin aklina hersey geliyor inanin herseyi denedim yok olmuyor obur cocugum oyle değil bu kuzum asla yemiyor kati gida cesit cesit corba yogurtlar neler neler buraya yazsam roman olur hep seviyesine inmeye calistim ama olmadi . Sabahlara kadar inanin su yasta bile hala ayni uyumuyor cocuk psikiyatri sart bencede dikkate alip seviyeli yorumun icin ayrica teşekkür ederim
Evet lütfen geciktirmeyin hemen randevu oluşturun ve tüm detaylarıyla doktora anlatın. Çünkü erken tanı hayat kurtarır. Çok erken fark etmeniz sizi coook ileri seviyeye getirecektir.

İnsan kinadigi şeyi yaşamadan ölmezmiş.
Sen daha geçen sene yeğenin için aynı konuyu aç bu sene başına gelsin.
İlahi adalet işte budur 🙏
Kocasının üslubundan şikayet et gel burada aynı üslupla konuş.
Daha varda neyse tek tek yazayım 😂
Bak sende beni kiniyorsun seninde basina gelecek demekki bu hesap kardesim ve benim ayrica ayni hesabi kullaniyoruz ben kimseyi ne kinar ne laf ederim yaz senden mi korkacam bas ogretmen :)

Vallahi inanamıyorum çocuk yemek yemiyor diye abur cuburla karnını doyurmak nedir ? 2.5yaşında bir çocuk nasıl çiğneyemez ? Çocuğunuza kızacağınıza kendinize kızın ben nerede harçta yaptım diye. Ek gıdanın ilk günü brokoli haşlayıp eline verdim bebeğimin şimdiye kadar sadece çorbayı sulu halde içiyor. Her öğünümüzde önüne koyuyorum kendi eliyle yiyor her yer batıyor günde kaç kere mutfak temizliyorum bilmiyorum ama onun için yapıyorum bunu. Daha ağzına çikolatanın ç sini sürmedi çocuğum siz yesin diye ısrar ediyorsunuz gerçekten korkunç. Ayrıca çocuk altını bağlatmak istemiyorsa neden zorla bağlamaya çalışıyorsunuz demekki tuvalet eğtimi zamanı gelmiş. Siz çocuğunuzdan önce kendiniz bir doktora gidin bence.

Bak sende beni kiniyorsun seninde basina gelecek demekki bu hesap kardesim ve benim ayrica ayni hesabi kullaniyoruz ben kimseyi ne kinar ne laf ederim yaz senden mi korkacam bas ogretmen :)
Hadi bişey daha öğreteyim 2 kişinin bir hesabı kullanması yasak.
Seninde kadınlar kulübündeki süren bu kadarmış güle güle.

Evet lütfen geciktirmeyin hemen randevu oluşturun ve tüm detaylarıyla doktora anlatın. Çünkü erken tanı hayat kurtarır. Çok erken fark etmeniz sizi coook ileri seviyeye getirecektir.
Kesinlikle aynen oyle en yakin zamanda götürecem bende korkuyorum cunku

Gule gule daha yazma bana ok bana ayrilan surenin sonuna geldim baska formatlarda gorusmek uzere bys aglayarak YAZIYORUM GOZ YASIM PIT :)

Pardon be sen ne sanion cahil mahil annelik ogrenme senden mi ogrenecem ben .. dra gittinmiymis herhalde gittik bademcikleri cok buyuk tikanio yemekler purede yemio neden dedim.o agzina sakin benim anneligimi alma ben evladim icin dunyayi yakar kavurur olurum onun icin . Ayrica cahil demiisn ya cahilin tillahi sensin bir anneyi tanimadan anneliligini yargılayıp hakaret ettigin icin terbiysz kadin seni ağzını topla saygizi

Sakin olun.
Cocuk cips ve cikolata yutabiliyorsa yemekte yiyebilir. Demekki sorun bademcik degil.
Sizde dengeler şaşmış. Ipleri tamamen cocugun eline vermissiniz. Cocukla aranizda iletisim problemi var gibi görünüyor. Dedigim dedik olun, bagirin cagirin demiyorum ancak otoriteyi hissetmesi gerekiyor. Eve cips almamakla baslayin işe

Gule gule daha yazma bana ok bana ayrilan surenin sonuna geldim baska formatlarda gorusmek uzere bys aglayarak YAZIYORUM GOZ YASIM PIT
Sakin olun.
Cocuk cips ve cikolata yutabiliyorsa yemekte yiyebilir. Demekki sorun bademcik degil.
Sizde dengeler şaşmış. Ipleri tamamen cocugun eline vermissiniz. Cocukla aranizda iletisim problemi var gibi görünüyor. Dedigim dedik olun, bagirin cagirin demiyorum ancak otoriteyi hissetmesi gerekiyor. Eve cips almamakla baslayin işe
Sanirim evet cok yüz verdik her dedigi oldu pedagog da oyle dedi ipler cocukda dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X