Oglumla aramda bag olmamasi sorunsali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yaş sendromu her çocukta farklı seyrediyor o olabilir.
Hâlâ katı gıda yememesi de büyük sorun.
Bezden bu kadar rahatsız oluyor,kendini ifade edebiliyorsa tuvalet alışkanlığı kazanma zamanı gelmiste olabilir.
Yemesi için doktor takibiniz var mı?
Dr a gittik fakat bademcik problemi var cok buyuk yutamiyor ama corba felanda yemio purede yemio yani

Arkadaşlarım tecrübeli anneler yardiminiza ihtiyacim var 28 aylik bir oglum var fakat cocukda asla yabancı kavrami yok her gordugune sarılıyor diğer cocuklara bakiyorum misal kendine vurmaya calisiyor bu sadece guluyo hic mal kiymeti yok kendinde. Bana cok eziyet ediyor gibime gelio altıni baglamam iskence cunki baglatmak istemiyor her yere cis kaka yapiyo kendini yerlere atiyor dedigi olmayinca bir de yaninda asla telefon alamıyorum elime sürekli elimden alıyor hala besikte sallayarak uyuyor inanin belim agriyor artik dogdu dogali asla uyku sevme sabaha kadar 6 7 kez uyanır bas bas bagira bagira hemde yani artik ben yetemiyorum hala kati gida yemiyor tek sut iciyo birde biskuvili mama cikolata alıyorum ezip her yere sürüyor cips alıyorum ezip yerlere atiyor. Bazan cigrimdan cikiyorom ben cokmu abartiyorum yardimci olun kizlar :KK43:

28 aylık bebek bu, 28 yaşındaki değil. Bebeğin davranışları yaşına göre normal ama sizin beklentileriniz garip. Sonuçta o daha bebek. Yetişkin gibi davranmasını bekleyemezsiniz.

Biraz disiplinsizlik ve düzensizlik var. Ama sonuçta büyüyorlar, bu günleri geçiyor. Erkek çocuğu için normal.

28 aylık bebek bu, 28 yaşındaki değil. Bebeğin davranışları yaşına göre normal ama sizin beklentileriniz garip. Sonuçta o daha bebek. Yetişkin gibi davranmasını bekleyemezsiniz.

Biraz disiplinsizlik ve düzensizlik var. Ama sonuçta büyüyorlar, bu günleri geçiyor. Erkek çocuğu için normal.
Bekletim nesi garip tabi sabaha kadar besik sallamak uyku goZund girmeden tekrar sabah olmasi garip :)

Size özelden yazıp yazmadığımı muhtemelen görebiliyorlardır. Bu tavrınız saçma şu an. 😀
Kardeşim isine gucune bak üniversite mezunu guya bayan oldugunu iddia ediyorsun ama ben inanmiyorum :) konunun iceriginden cok yok su aylik yok bu aylik birde cocuk gelisim mezunu imis kardes konu ne sen neye takiliyorsun sen kimsin be bana aylik felan ne saniyosun sen kendini benim konumun altina sacma sapan yorumlar yapip mesajlar atma bana isine gucune bak muhattap olma benle

Kardeşim isine gucune bak üniversite mezunu guya bayan oldugunu iddia ediyorsun ama ben inanmiyorum :) konunun iceriginden cok yok su aylik yok bu aylik birde cocuk gelisim mezunu imis kardes konu ne sen neye takiliyorsun sen kimsin be bana aylik felan ne saniyosun sen kendini benim konumun altina sacma sapan yorumlar yapip mesajlar atma bana isine gucune bak muhattap olma benle
Ben yazmıyorum ki 😀 ben yazmadıkça etiketleyip alıntılayıp yazıyorsunuz bana bir de üstüne utanmadan yalan söylüyorsunuz bana özelden yazıyor diye 😀

Ben yazmıyorum ki 😀 ben yazmadıkça etiketleyip alıntılayıp yazıyorsunuz bana bir de üstüne utanmadan yalan söylüyorsunuz bana özelden yazıyor diye 😀
Utanma sende beni rahatsz ediyorsun cunki sen benim senle ugracak ne vaktim ne zamanim var kardesim iki evladim var senin coluk cocuk yok millete sariosun isine bak muhattap olma konumdan cik istemiyorum senle konuşmak

Cidden özelden mesaj yazıyor dediği yalan mı ya, nolur olmasın 🥹

Çocuk gelisimciler 1 günün bile önemi var diyor demişsiniz ama 2.5 yaş 1 aylık çocuk için diyen hic kimseyi görmedim.
(Çocuk gelişimi mezunuyum)
Çocuk gastroenteroloji uzmanına gidin çocuğu nasıl sağlıksız beslediğinizi fark edin.
Bu çok önemli.
Evet çocuk çorba içmeyebilir ama ona çikolatalı mama yapmanız sağlıksız.
Öğlen çorbasını içmedi mi ara öğüne kadar abur cubur vererek çocuğu oyalamayin.
Altını değiştirmiyor mu tuvalet eğitimine başlayabilirsiniz.
Gece sallayarak değil beraber sarılıp uyutup yatağa yatırabilirsiniz.
Acilen pedagog yardımı alın siz de faydalanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X