Oglumla aramda bag olmamasi sorunsali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne yazıyorum sen neye takiliyorsun isine bak gece gece sarma bana

Dr a gittik fakat bademcik problemi var cok buyuk yutamiyor ama corba felanda yemio purede yemio yani

28 aylık bebek bu, 28 yaşındaki değil. Bebeğin davranışları yaşına göre normal ama sizin beklentileriniz garip. Sonuçta o daha bebek. Yetişkin gibi davranmasını bekleyemezsiniz.

Biraz disiplinsizlik ve düzensizlik var. Ama sonuçta büyüyorlar, bu günleri geçiyor. Erkek çocuğu için normal.

Bekletim nesi garip tabi sabaha kadar besik sallamak uyku goZund girmeden tekrar sabah olmasi garip :)

Size özelden yazıp yazmadığımı muhtemelen görebiliyorlardır. Bu tavrınız saçma şu an.
Kardeşim isine gucune bak üniversite mezunu guya bayan oldugunu iddia ediyorsun ama ben inanmiyorum :) konunun iceriginden cok yok su aylik yok bu aylik birde cocuk gelisim mezunu imis kardes konu ne sen neye takiliyorsun sen kimsin be bana aylik felan ne saniyosun sen kendini benim konumun altina sacma sapan yorumlar yapip mesajlar atma bana isine gucune bak muhattap olma benle

Ben yazmıyorum ki ben yazmadıkça etiketleyip alıntılayıp yazıyorsunuz bana bir de üstüne utanmadan yalan söylüyorsunuz bana özelden yazıyor diye

Ben yazmıyorum ki ben yazmadıkça etiketleyip alıntılayıp yazıyorsunuz bana bir de üstüne utanmadan yalan söylüyorsunuz bana özelden yazıyor diye
Utanma sende beni rahatsz ediyorsun cunki sen benim senle ugracak ne vaktim ne zamanim var kardesim iki evladim var senin coluk cocuk yok millete sariosun isine bak muhattap olma konumdan cik istemiyorum senle konuşmak

Cidden özelden mesaj yazıyor dediği yalan mı ya, nolur olmasın

Çocuk gelisimciler 1 günün bile önemi var diyor demişsiniz ama 2.5 yaş 1 aylık çocuk için diyen hic kimseyi görmedim.
(Çocuk gelişimi mezunuyum)
Çocuk gastroenteroloji uzmanına gidin çocuğu nasıl sağlıksız beslediğinizi fark edin.
Bu çok önemli.
Evet çocuk çorba içmeyebilir ama ona çikolatalı mama yapmanız sağlıksız.
Öğlen çorbasını içmedi mi ara öğüne kadar abur cubur vererek çocuğu oyalamayin.
Altını değiştirmiyor mu tuvalet eğitimine başlayabilirsiniz.
Gece sallayarak değil beraber sarılıp uyutup yatağa yatırabilirsiniz.
Acilen pedagog yardımı alın siz de faydalanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…