Oğluma kardeş geliyor :)

sağol canım öyle vardır bi hayır inşallah mevlam cümlemize sağlıklı çocuklar kucağımıza almayı nasip etsin...

amın canım.
bende doktora gıttım...22 ocakta tekrar gıdıcem...bakmadı ultrasonla...
22 ocakta tam goruncek galıba...
kan tahlıller varmıs bırde ...22 ocak ta geel yapalım dedı...sizlerden ne haber kıslar...

ikinci çocuk yazılarınızı okudukça ben de yazayım istedim. Şu anda 17 aylık olan bir kızım var. Bugüne kadar kardeş yapmayı hiç ama hiç düşünmedim (eşimin tüm ısrarlarına rağmen). Tek çocuk olarak büyüsün, ben de bir daha aynı evrelerden geçmeyeyim istedim. Zaten şu anda yaşım 36. Yaşım gereği de 2.çocuk için zamanım geçti diye düşünüyorum. Ancak kızım büyüdükçe, onun evde yalnız başına ne kadar sıkıldığını, benim ona oyun anlamında artık yetmediğimi, eve bi arkadaşı gelince ne kadar mutlu olduğunu ve doya doya oynadığını gördükçe artık yavaş yavaş kardeş düşünmeye başladım.
Kızımla ilgili yaşamak istediğim bir sürü hayalim vardı, o 3 yaşına geldiğinde onu alıp tiyatroya götürceketim, birlikte alışverişe ve gezmelere gidecektirk falan filan. Şimdi ise o 3 yaşına geldiğinde kardeşi olsa nasıl olur diye düşünüyorum. Ama hala kararsızım. :uhm:

çok ıyı olur...:ecrin_bebek:

hayırlı olsun allah sağlıklıca kucagınıza almayı nasıp etsın...

hayırlı olsun ne ghüzel duygudur rabbim sağlıklı sıkıntısız doğum nasip etsin

merhaba ben aranıza yenı katıldım..Bende hamılelıgımı dun ogrendım..cok mutluyum..benımde 2. hamılelıgım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…