Oğluma kardeş geliyor :)

adilemir

"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
34.320
39.768
ikinci kez anne olacak olmanın heyecanıda çok guzelmıs...
ikinci kez ikincı heyecan..ikinci merak...çok mutluyum.. :icecream:

allah her ikisinede sizede uzun ve sağlıklı ömür versin canım.
bende senin gibiyim 7 yıldan sonra 3 yıl uğraşıp dün testte çift çizgiyi gördüm.
heyecanlıyım meraklıyım inşallah bi olumsuzluk olmazda oğluma bi kardeş verebilirim.:Saruboceq:

Evet çok güzel bir duygu olsa gerek... Mutluluğunuza mutluluk katacak bir can...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz... Hayırlı olsun...

Allah tamamına erdırsın saĞlıkla hayırla gelsın bebeĞın
ınŞallah allah benımde oĞluma bır kardeŞ verır
3senedır beklıyorum beklıyoruz..

nıhalcan senıde tebrık ederım...
bu kez deneyımlerım var ...ilkinde hıç anlayamamıstım ...birde çalısıyordum...açıkcası tadını hiç çıkaramamıstım...
umarım saglıkla gelır ikinci bebegımde ...
herkese tesekkur ederımmm... :hulya:

bende oğluma kardeş getiriyorum ama beklemeden müjde oldu kararsızsızım pek sevinemiyorum mevlam herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin....

oleeeeyyy :teytey: canimcim tebrik ederim.. Rabbim tamamina erdirsin insallah :Saruboceq: :Saruboceq:

bende oğluma kardeş getiriyorum ama beklemeden müjde oldu kararsızsızım pek sevinemiyorum mevlam herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin....

Vardir bir hayri tebrik ederim seni de canim Rabbim kucginiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

doktora ayın 8 ınde gıtmeyı düşünuyorum.ancak o zaman kese gorunurmus.kalp atısıda duyarmıyım ki acep CADIARZU

Vardir bir hayri tebrik ederim seni de canim Rabbim kucginiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

ben oğlumda 6 yada 7 haftada gıtmıstım o zaman duymustum kalp atısı...
sız doktura gıttınızmı..kaçıncı haftada gıttınız...
hayırlı olsun bu arada...

ikinci kez anne olacak olmanın heyecanıda çok guzelmıs...
ikinci kez ikincı heyecan..ikinci merak...çok mutluyum.. :icecream:

Tebrik ederim arkadaşım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben 7. haftada gitmiştim doktora ve kalp atışlarını da duymuştum..

bugun kan tahlılı sonuçlarımı aldım...8498
doktora gıtmedım...

tebrikler çok sevindim. benimde 3 yaşında bir oğlum var ve 8 hafta 2günlükte hamileyim. beklemiyordum süpriz oldu. aldırmayı düşündüm. ama nette kürtaja bi baktım kıyamadım. günah hem allahın vardır bi bildiği diye aldıramadım. ama bebek yüzünden annemle küsüsüz. çalıştığım ve oğlumun küçük olduğu için istemedi. 1 aydır konuşmuyoruz. psikolojim çok bozuldu. sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım. sürekli ağlıyorum. zaten bulantıdan su bile içemiyorum. serum takılıyo. anlıycan bunalımdayım

Canim annem istemiyor da ne demek..cok sasirdim ben buna inan ki..
Allah istemis!
Bu yeterli degil mi?
Her cocuk kendi sansiyla dogar ben ilk hamile kaldigimda kiradaydik ve su anda kendi evimizdeyiz ayrica iki gun once ikinci evimizin anahtarlarini aldik.. boyle dusunme lutfen..kendini uzup de yipratma ne olur,cocuk anne psikolojisini algilar,ister karinda olsun ister yaninda..annen kusmus olabilir gecicidir..aglamana gerek yok inan..
Ogluna saril gobisini oksa..gerisini Allaha birak.

of çok zor bor durum...inşallah annenızde konusur artık sızınle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…