• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma isim arıyorumm yardım !!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Size 9 yıl sonra cevap veriyim😂 O mesajı yazarken ilk oğluma isim arıyormuşum ama yazdığım isimler olmadı😃 Büyük oğlum Asil 11 yaşında şimdi, o zaman sizinki de öyle dimi:) küçük oğlumun adı da Uras. Sağlıklı ömrü olsun çocuklarımızın. Mesajınızı okuyunca duygulandıım 18 aylık diye görünce🥹
Ben size çok ilginç bir şey söyleyeyim mi peki?
😂 konu yeni sanıp girdim az önce isimler içinden Kıvanç güzel ama bence Asili bir düşünün yazacaktım. Sonra baktım ki 2012 yılı ben lise 2 derken abla doğum yapmış bence geç kaldın önermeye diye güldüm kendime 😂 ama sonuç Asil olmuş çok sevindim hahaha

Ben size çok ilginç bir şey söyleyeyim mi peki?
😂 konu yeni sanıp girdim az önce isimler içinden Kıvanç güzel ama bence Asili bir düşünün yazacaktım. Sonra baktım ki 2012 yılı ben lise 2 derken abla doğum yapmış bence geç kaldın önermeye diye güldüm kendime 😂 ama sonuç Asil olmuş çok sevindim hahaha
Aa gerçekten mi😂😂 içine doğmuş😄 bu forumda yazılanları yıllar sonra gelip okumak çok güzel geliyor bana devamında ne oldu diye merakımdan bakıyorum tabi bunu 9 yıl kadar geç yazdım ama🙊

Back
X