• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Oğlum yemekleri çok çiğniyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

VTugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
82
10
98
8 yaşındaki oğlum yemekleri çok fazla çiğniyor o kadar çok çiğniyor ki yemek yemesi saatler sürüyor.Bu kadar çiğneme yut diyorum ama yutamıyorum diyor.8 yaşındaki çocuk yutmayı bilmez mi? Aynı sorunu yaşayan varsa yardım bekliyorum.Sevdiği yemekleri daha hızlı yiyor.Bu durum çoğunlukla sevmediği şeylerde oluyor.Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

Aynı sorun bendede var canım 5 yaşına girecek kizim bagzen zorluyorum yut artık diye anne yutmak istiyorum ama olmuyor diyor ama isine geldigi zaman cok guzel yutuyor her yemek saati bu sorunu yasiyoruz genelde şaşırdım kaldım bende valla:KK34:

Aynı sorun bendede var canım 5 yaşına girecek kizim bagzen zorluyorum yut artık diye anne yutmak istiyorum ama olmuyor diyor ama isine geldigi zaman cok guzel yutuyor her yemek saati bu sorunu yasiyoruz genelde şaşırdım kaldım bende valla:KK34:

Bizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz bazen birşey demiyoruz kendi haline bırakıyoruz nasıl isterse öyle yesin diyerek ama bazende insanın gözüne batıyor işte bu seferde çocuğa kızıyoruz zor bir durum.

Kendi hallihalline birakim diyorum bu defa hiç yemiyor ve kilo kaybı oluyor 5 yaşına girecek kızım daha 17 kilo bile deyil yani bagzen kızarak bagzen oyunla bagzen zorla mecbur yediriyoryz

Çocuklar hep böyle takıntılı mı :kızgın:sevdiği yemekleri nasılsa yerler. İlla anneler kaşıkla peşlerinde dolaşacak nasılsa işleri ne dimi ahh ahh:olamaz:

Cignemeleri cok guzel bir aliskanlik buyuyuncede daha uzun nasil cigneriz diye ugrasmak yerine bence birakin.

Merhaba hanımlar, bende de aynı sorun var. Süt dilimi çikolta vb olduğu zaman hüp hüp yer, sıra yemeğe gelince saatlerce çiğner. 4 yaşında oğlum hâlâ alamadık yemek sıkıntısını 😒😒

aynı durum oglumda var nedenini bulabildiniz mi siz bazen acayip sinirleniyorum kızıyorum sonrada pisman oluyorum

aynı durum oglumda var nedenini bulabildiniz mi siz bazen acayip sinirleniyorum kızıyorum sonrada pisman oluyorum

Back