How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oğlum ve yüzememe 🙄

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.909
598
34
Merhaba kk kadınları, iyi pazarlar.

Hemen konuya giriyorum. 7 yaşında bir oğlum var ve hiperaktif. Öğretmenimizin tavsiyesiyle yüzme kursuna yazdırdık. İlk gün çok mutluydu, diğer günlerde ise suya girmek istemiyor kesinlikle. Öğretmen sürekli yanında olmasına rağmen “korkuyorum, istemiyorum” diye ağlıyor ve havuz kenarında bekliyor. Bugün 4. kez gittik ama yok 10 dk sonra çıktı istemiyorum dedi.

Kurs öğretmeni vazgeçmeyin diyor, oğlum istemiyorum diyor. Çok arada kaldım. Öğretmeni yarın konuşacak oğlumla neden istemediğini. Vazgeçmeyip devam mı etmeliyiz , yoksa istediği başka bir kursa mı göndermeliyiz ?

O kadar arada kaldım ki
Satranç kursuna gitmek istiyor , öğretmeni de diyor ki her zorlandığında istemiyor başka bir kursa gitmek istiyorum diyebilir üstüne gidin vazgeçmeyin diyor.
Doğrudur ama eminim ki çocuğun nerde gerçekten zorlandığını ve ısrarı kaldıramadığını da en iyi sen anlarsın
Üstelik tercihi de söz konusu burda çocuğun
Ben olsam tercihini dikkate alırdım,yüzmeyi ertelerdim

O kadar arada kaldım ki
Satranç kursuna gitmek istiyor , öğretmeni de diyor ki her zorlandığında istemiyor başka bir kursa gitmek istiyorum diyebilir üstüne gidin vazgeçmeyin diyor.

Çocuğunuzu öğretmeninden daha fazla tanıdığınızı düşünüyorum. Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Çocuğunuz açısından düşünürsem ; havuza gitmek istemiyorsa zorlamayın. Çocuğunuzla konuşarak neden havuza gitmek istemediğini öğrenin. Nedenler önemlidir.

Çocuğunuzu öğretmeninden daha fazla tanıdığınızı düşünüyorum. Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Çocuğunuz açısından düşünürsem ; havuza gitmek istemiyorsa zorlamayın. Çocuğunuzla konuşarak neden havuza gitmek istemediğini öğrenin. Nedenler önemlidir.
Oğlum genelde çok sıkıntıya gelemez , çok zoru sevmez. Normalde suyu, denizi çok sever.
Örneğin öğretmenin yaptığı hareketleri diğer arkadaşları yapıp kendi yapamadıgında hemen ben istemiyorum deyip çekiliyor. Ama bahanesi hazır su soğuk sevmiyorum diyor.

Doğrudur ama eminim ki çocuğun nerde gerçekten zorlandığını ve ısrarı kaldıramadığını da en iyi sen anlarsın
Üstelik tercihi de söz konusu burda çocuğun
Ben olsam tercihini dikkate alırdım,yüzmeyi ertelerdim
Dün dedi ki cesaretimi topladım yapacağım bu defa dedi tamam dedim yoksa götürmeyecektim zaten . Ben bu işi beceremiyorum diyor . Biraz ara vermeyi düşünüyorum açıkçası .

Şimdi iki ucuda sıkıntılı.

Tamam der alır başka kursa yazdırırsanız maymun iştahlılığa dönüşecek. Şekil1A yeğenim 🤔 İlk gitar çalmak istedi sonra kursta istemiyorum, gitmicem diye tutturdu. Bunu piyano, keman, darbuka izledi ve ev küçük çaplı bir müzik evine döndü. Hangisini çalıyor dersende hiç biri🤦🏼 Belki sizin öğretmenin dediği gibi üstüne gidip, durdursaydık şuan gitar çalabiliyor olurdu en azından 🤷‍♀️

Olduda almadınız gerçekten bir sorun nedeniyle istememezlik yapıyor. Bu seferde çok ağır bir travmaya maruz kalabilir. Ve toparlamak çok çok zor olur🤷‍♀️

Şimdi iki ucuda sıkıntılı.

Tamam der alır başka kursa yazdırırsanız maymun iştahlılığa dönüşecek. Şekil1A yeğenim 🤔 İlk gitar çalmak istedi sonra kursta istemiyorum, gitmicem diye tutturdu. Bunu piyano, keman, darbuka izledi ve ev küçük çaplı bir müzik evine döndü. Hangisini çalıyor dersende hiç biri🤦🏼 Belki sizin öğretmenin dediği gibi üstüne gidip, durdursaydık şuan gitar çalabiliyor olurdu en azından 🤷‍♀️

Olduda almadınız gerçekten bir sorun nedeniyle istememezlik yapıyor. Bu seferde çok ağır bir travmaya maruz kalabilir. Ve toparlamak çok çok zor olur🤷‍♀️
Tam da bu ikilemdeyim ne yapmalıyım inanın bilmiyorum . Sınıf öğretmeni yarın konuşacak bakalım. Söylediği ben korkuyorum , suda üşüyorum, beceremiyorum bu yüzme işini :/

Tam da bu ikilemdeyim ne yapmalıyım inanın bilmiyorum . Sınıf öğretmeni yarın konuşacak bakalım. Söylediği ben korkuyorum , suda üşüyorum, beceremiyorum bu yüzme işini :/

Anladığım hemen yüzmeyi bekliyordu. Tabiki zaman alır öğrenmek bu olmayınca umudu kırıldı. Belki bir kaç örnek vererek ampüte yüzme millilerimiz gibi cesaretlendirebilirsiniz.

Yani aslında yapmasına hiçbir engel olmadığı sadece zaman alacağının bilincine varabilir böylelikle 👍

Back