Oğlum sen gideli 1 sene oldu

rabbim size sabırlar versin acınız çok büyük ne denir bilmiyorum başınız sağolsun

O güzel melek eminimki hala sizleri izliyor sizler için dua ediyordur. Gözlerim doldu. Allah sabırlar versin.

doğmamış yavrumu kaybettiğimde yaşadığım acı bile dayanılmaz gelmişti bana allah sabır versin dayanma gücü versin çok üzüldüm inan..

Başınız sağolsun, canım benim bu dünya geçici asıl olan öteki dünya, böyle düşünerek telkin et kendini biz ne desek boş ne desek anlamsız Allah sabır versin

başın sağolsun canım.........şu anda bile gözyaşlarımı tutamıyorum.......inşallah rabbim seni ve meleğini cennette kavuşturacak........

Allah sabır versın arkadaşım. cennette buluştursun Rabbım sizi inşallah.

dayanamadim hem agladim hemde okumaya devam ettim,cok aci bisey ya,Rabbim yardimcin olsun abla
ahiret gununde o yavrun Rabbime senide cennete almasini rica edicek biliyomusun?o yavrun sana kefil olucak,ne guzel bi duygu dimi

rabbım yardımcınız olsun cennetınde sızı bulustursun ınsallah...çok aglattınız benı..rabbım sıze nurtopu gıbı bı bebek daha versın dılerım..

Ben ki hayatımda çok şeye ağlamayan biri olarak ağladım. O kadar dokundu ki yazdıklarınız çok kötü oldum gerçekten. Allah kimseye evlat acısı vermesin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Başınız sağolsun canım oğlun için dua edeceğim.

Rabbim sabır versin, evlat acısı başa şeye benzemez derler.
Ağlayarak okudum bende, evladımı kucağıma almama çok az bir zaman kaldı.
Kendimi yerine koydum gerçekten dayanılacak gibi değil.

ahhhhhhhh ahhhhhhhhh rabbim sabır versin sanada tüm evladını kaybedenlerede banada

rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin çok zor çok.doğsada doğmasada kokusunu bilsende bilmesende.

öyle bir yürek yangınıki sabırlar versin kardeşim alah

cennette bizi bekleyen meleklerimizle buluşuruz inşallah tek teselli o

Okurken icim parcalandi ne buyuk bir aci dusmanima vermesin allah benimde oglum var bir bucuk yasinda anne olunca insan kendinden vazgeciyor yeterki o iyi olsun ne olacak sa bana olsun diyosunuz allah sabir versin konu sahibine aglamamak icin kendimi zor tuttum insalllah bi oglun daha olur acisi bitmez ama teselli olursun

sen üzülme arkadaşım hatta sevin çünkü cennette o seninle olacak emin ol hatta ahirette o sana şefaatçi olacak cennette seni isteyecek allahtaa sizi kavuçturacak sakın üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…