Oğlum otizm olabilir mi?

Mrb yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm sanki 4.5 yaşında benimde oğlum ve sizin anlattıklarınıza benzer durumları yaşadım öncelikle şu var ki her çocuğun biyolojik yapısı farklıdır gelişimi benzerlik gösterse de aynı zamanda olmaz yaşıtları aynı tepkiyi veriyor diye onunda vermesi gerekmez bende zamanında yaşıtları bunu yaparken o neden yapmıyor ben nerde yanlış yapıyorum diye çok sorgulardım kendimi ama bazı çocuklar ki benim oğlum öyleydi inadından yapmazdı bilseydide 2 yaşlarında kelimeleri sizin dediğiniz kadardı eşimde geç konuşmuş ırsilik vardı ama ben konuşma terapistine götürdüm bir sene yavaş yavaş açıldı ama en önemlisi kendi yaşıtlarının olduğu kreş tarzı yerler hem sosyalleşmesi açısından hem konuşması açısından ben çok faydasını gördüm yemek konusuna gelince benim oğluma kaşıkta çatalda versem tutmazdı hala da aynı arada kendi diyor ben yicem diye alıp yiyor siz neyi ne kadar öğretirseniz öğretin bi çocuk ancak almak istediğini alıyor sizden ve yapmak istediğini yapıyor o yüzden kendinizi eleştirmeyin ve emin olun zamanla herşeyde yoluna girecek ve kendi yaşıtları gibi olacaktır

Kreşe vermelisiniz yalnız tırnak koparma olayına cok uzuldum. Üstüne dusulürse hallolur bence cok sıkıntılı degıl üzülmeyin. Cocuklar hemen adapte oluyorlar. Atlatır merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…