her bebegin kisiligi de gelisimi de farkli.bazi bebekleri odada biraktiginiz gibi bulurusnuz,benim kizim gibilerini ise saniye bos birakamazsiniz.Daha uysal bebekler kendi kendilerine daha uzun vakit gecirebilirler ama her bebek oyle degil,sadece gecici bir durum oldugunu unutmadan sabir gostermek zorundayiz.Kizim 13 aylik ve o kadar hareketli ki,ciddi anlamda pesinde dolanmaktan basimin dondugu oluyor.Kendi basina oyuncaklariyla oynuyor fakat cok kisa sureli,cogunlukla zarar gorebilecegi,cekmece,dolap vs gibi seylerin pesinde oluyor ve bularin basinda da yalniz birakmam zaten mumkun degil.Su donem ozellikle sikintili oluyor sanirim,biraz daha kendilerini bilir yasa gelince daha rahatlariz diye umuyorum,ama her seyden once saglikli olsunlar,gerisine katlanilir.Saglicakla.
Sağlıklı olmaları konusuna kesinlikle katılıyorum canım başta sağlık tabiki ama biraz kendi kendilerinede oyalansalar fena olmaz hani aslında oğlum 8. aya gelinceye kadar çok uysal sakin bi bebekti hiç ağlamazdı kendi kendine vakit geçirirdi. son 3 aydır böyle ne oldu anlayamadım yani sürekli gerekli gereksiz mızmızlanması canımı sıkıyor mızmız bi çocuk olsun istemiyorum ama elimdende gelen bişey yok anladığım kadarıyla kaderimize razı olacağız.