Pardonda bi anne baba olarak destek olacaklari yere aklina ayriligi getirmekte neyin nesi? Sen kavga edince hemen mutsuz mu oluyosun cok sacmaladin bence. Sen arkadasina klasik bi kavga etti diye ayril mi dersin hangi kafayi yasiyosun allah askina. Benim derdim hemen mutsuzsan bitirelim diyen anne baba. Yeni evliyiz ve sorunlar normal yeni yeni taniyoruz birbirimizi kendileri su yasta hergun kavga ederken bize gelince olmuyosa olmuyo mentalitesi anlamsiz ki kavgalarimiz dogal seylerden kaynaklaniyo annesinin fesatliklarini saymazsak
Oğlum evime morali bozuk gelse esiyle ya da baska biri ile ilgili herhangi bir sorununu anlatsana bende oğlum mutlu değil misin diye sorarım.burada annesinin yaptığı herhangi bir şey yok.yanlış olan esinin bu durumu ailesine yansıtmasi.Ay kizlar gecenlerde esimle kavga ettik iki en fazla uc gun surmustur. Bu arada ailesine gitmis aralikli. Anlatmis cok yanlis bu tabi ama takildigim nokta ailesi demiski oglum mutlumusun?? Yani mutlu degilim dese birak ozaman mi dicekler anlamadim hic hosuma gitmedi ogullarinin aklinin bi kosesinde bunu yer etmeleri??
Ben mi abartiyorum lutfen?..
Pardonda bi anne baba olarak destek olacaklari yere aklina ayriligi getirmekte neyin nesi? Sen kavga edince hemen mutsuz mu oluyosun cok sacmaladin bence. Sen arkadasina klasik bi kavga etti diye ayril mi dersin hangi kafayi yasiyosun allah askina. Benim derdim hemen mutsuzsan bitirelim diyen anne baba. Yeni evliyiz ve sorunlar normal yeni yeni taniyoruz birbirimizi kendileri su yasta hergun kavga ederken bize gelince olmuyosa olmuyo mentalitesi anlamsiz ki kavgalarimiz dogal seylerden kaynaklaniyo annesinin fesatliklarini saymazsak