oglum mutlu musun? Derken??

keşke dövseydin konu açmışsın fikrimi söyledim ne bu hırçınlık.. kadın "ayrıl" dememiş, mutsuz musun demiş ikisi farklı şey.. kaldı ki siz klasik bir kavgada 3 gün küs kalıyorsanız kendinizi bir sorgulayın bence..

Oğlum evime morali bozuk gelse esiyle ya da baska biri ile ilgili herhangi bir sorununu anlatsana bende oğlum mutlu değil misin diye sorarım.burada annesinin yaptığı herhangi bir şey yok.yanlış olan esinin bu durumu ailesine yansıtmasi.

Ailenin sorduğu şey çok normal evet. Sonuçta oğullarının mutluluğu önemli.
Ayrıca ne kadar fevrisiniz. Hoşunuza gitmeyen yorumlara saldırıyorsunuz. Daha yeni evlilikte 3 gün küs kalacak kavga ediyorsunuz. Kendinizde 1 gram suç yok, tüm suç adamın ailesi... çok garipmiş valla. Çift istemedikçe kimse dışardan gelip 3 günlük küslük başlatamaz. Aranızda bir şeylerin yanlış olduğu belli. Evliliğinizin temeli sağlam değil. Balık baştan kokmuş. Bu son olmaz, buraya yazıyorum. Adamın ailesi de böyle bir evliliği sürdürmesini istemez. Tabii ki mutlu musun der.
Hem kocanızın kendi aklı yok mu, bunları kendi düşünemiyor mu sanıyorsunuz? Ayrılmayı o da bilir, ailenin sormasına gerek yok.

Kusura bakmayın hoşunuza gidecek bir şey yazamadım. Ama durum bu. Doğruya doğru.

böyle "olmamış,olgunlaşmamış"adamları nereden bulursunuz,evlenmek için?eşiniz sizinle yaşadıklarını onlara,onların laflarını size anlatıyor.sonra siz ailesiyle kötü oluyorsunuz.

Bence problem kocanuzın sizinle olanları annesine anlatması kadar onun dediklerini de size anlatması. Eski konuları bilmiyorum ama bu olayda k.validenizin suçu yok. Kim olsa sorardı aynı şeyi.

Benim ailem bir kavga gürültüye Şahit olmadıkları halde beni her yalnız yakaladıklarında sıkıştırırlar, "yavrum mutlu musun, bir sıkıntın var mı" diye.
Daima arkamda olduklarını hissettirirler. Hatta arada kocama da bile gözdağı verirler.
"Herşey yolunda mı" diye.

sizin klasik kavgalar 2 3 gün sürüyor yani, bu durumda ben de derim çocuğuma kusura bakma yani

Ailesinin mutsuz musun demesi gayet dogal da,esinizin gidip ailesine anlatmasi cok tuhaf.Takilmaniz gereken nokta esinizin davranisi, yoksa kim olsa mutsuz musun doye sorar.

ayrıca makbul olan insanların birbirlerini asgari tanıyıp eklenmesidir böyle olunca cıngar kopuyor işte velev ki tanıdığın adam hoşuna gitmedi ya da adam seni tanıdıkça istememeye başladı nolacak

Sorulabilir tabi, ailesi endişe etmiştir ancak büyük hata böyle kavgalıyken bu tür sorularla yaklaşmak.. Zaten olumsuz bakan kişi daha da bir etkilenir o anda.

Eşinizde ergenler gibi davranmış paylaşarak.

Fevri bir yapınız mı var?
Cevap evetse, bunu törpülemeye başlayın, size hiç faydası olmayacak.

ailesi tabiki sorabilir. bunda art niyet aramayın bence. ayrılmanızı istediklerinden değil, çocuklarını merak etmişler. bu çok normal bir soru. ben de kardeşime sorarım mutlu musun diye. böyle mi anlaşılıyor direk, çok şaşırdım gerçekten. ki ben kardeşimin mutlu olmasını herkesten çok isterim. bir anne baba daha çok ister. kimse bir yuvanın yıkılmasını istemez. bence siz alınganlık gösteriyorsunuz. size aileniz sormuyor mu kızım düzenin nasıl mutlu musun diye. gayet doğal bir soru bu. yanlış düşünüyorsam birileri söylesin ben de bi daha böyle bir şey söylemeyeyim kimseye.

Ee bundan daha mantikli ne olabilir ? Evliligindeki problemi anlatinca ailesinin "mutlu musun " demesi ve olumsuz yanit alirsa "ayril" demesi gayet dogal. Mutsuzum diyen evlatlarina "olsun mutsuz ol ama ayrilma" diyecek halleri yok.

sen gitsen anana anlatsan olan biteni
oda sana kizim mutlumusun dese nolur?
hiç bisey olmaz,çatacak yer aramayin

hem kavga ettiyseniz mutsuzdur o an için mantiken

Eşinizin aklına "mutlu musun" sorusuyla ayrılmak düşüyorsa zaten o fikirden çok da uzak değildir merak etmeyin.

Bende anne olsam oğluma kızıma mutlumusun diye sorardım.Bence kimseye kızmayın.Kocanız 3 yaşında çocuk gibi gidip anasına babasına anlatıcak kadar öküzse kaynananızın kayınpederinizin vs. ne suçu var.

Sorun o olsun her anne sorar,sizin anneniz sormuyormu,mutlu musun rahatmısindiye
anne kV olarak ufak tefek sorunlarınızı kendiniz çözün bize ,lütfen duyurmaýın bide
siz gençlere tavsiyem küsüñce ayrı yatmaya
herşeyi bize duyurmaýın Canım saman altından su aramayın
eşine kız annesine anlattığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…