Ee gidip seninle ettigi kavgalari anlatirsa kadin sevmez tabi seni. Kimse evladini uzen birini sevmez. Kadinin dedigini de geliyo sana anlatiyo seni de aileden sogutuyo. Kocan dengeleri kuramiyo idareci degilEvet zaten esim bi numara hatali. Gidip annesine anlatti oda ailenin digerlerine bu kesin. Problemlerimiz hep oldu bas nedeni ise annesi yani benden kaynaklanan pek bisey yok. Ki kari koca problemleri bana gore cozulebilir ama baska sahislar varsa arada zorlaniyo. Oglu istemese kendide der istemiyorum diye tutup sormak ne alaka onu cozemedim pff
Probleminizi ailensine anlatmasi bir yandan ailesinin sorunu sadece bir taraftan duymasini diger yandan da seni kotu durumda birakmasini sagliyor. Eminim o sadece dertlesmek icin anlatmistir ama yanlis.
Ailesinin bu sorusu cok kirici. Alt tarafi bir sorun var diye evlilikten suphe mi etsinler? Cok yanlis
senin evladın gelip sana derdini anlatsa sormaz mısın mutsuz musun diye? ben yana yakıla bana dert anlatan arkadaşıma soruyorum, insan evladına neden sormasın? yanlış yerden destek bekliyorsunuz..
abartıyosun. senin annen kızına sormaz mı? sormazsa anormal zaten.Ay kizlar gecenlerde esimle kavga ettik iki en fazla uc gun surmustur. Bu arada ailesine gitmis aralikli. Anlatmis cok yanlis bu tabi ama takildigim nokta ailesi demiski oglum mutlumusun?? Yani mutlu degilim dese birak ozaman mi dicekler anlamadim hic hosuma gitmedi ogullarinin aklinin bi kosesinde bunu yer etmeleri??
Ben mi abartiyorum lutfen?..
bundan daha dogal ne olabilir anlayamadim. esinin hatasini biliyorsun zaten ama annesinin yada ailesinin bunu sormaya hakki var. bence esine ayar cek.
abartıyosun. senin annen kızına sormaz mı? sormazsa anormal zaten.
ya ayrılın diye çabaladığını nerden çıkarıyosun. 3 gün küs kalınca kadın meselenin çok ciddi olabiliceğini düşünmüş durumlar düzeldi mi diye meraklanmış. kim ister evladının evliliğinin yıkılmasını. kötü niyetli niye düşünüyosunEvet sorar ama her ilk firsatta ayni soruyu tekrarlamaz bisey ima eder gibi. Esimle tartismisim cokmu
ya ayrılın diye çabaladığını nerden çıkarıyosun. 3 gün küs kalınca kadın meselenin çok ciddi olabiliceğini düşünmüş durumlar düzeldi mi diye meraklanmış. kim ister evladının evliliğinin yıkılmasını. kötü niyetli niye düşünüyosun
ben sen bu başlığı niye açtın anlayamadım. fikrimizi sordun biz de söylüyoruz. evladım benim kuzumdur ciğerimdir. elalemin evladı çocuğumu üzerse elbette ki endişelenirim. hatta kötü bi insanla mutsuz bi evlilik yapıyosa elbette ki sorgularım mutluluğunu. eşi psikopatsa da hiç acımam boşanması için gereken motivasyonu veririmKarsimdakiler kotu olduklari icin. Soyledigin cok mantikli evet merak etmis falan ama ne kiymetli ogullari var beni ona kotuleyip istenmeyen bi insan haline geldim. Allah buyuk hayirlisi
Ay kizlar gecenlerde esimle kavga ettik iki en fazla uc gun surmustur. Bu arada ailesine gitmis aralikli. Anlatmis cok yanlis bu tabi ama takildigim nokta ailesi demiski oglum mutlumusun?? Yani mutlu degilim dese birak ozaman mi dicekler anlamadim hic hosuma gitmedi ogullarinin aklinin bi kosesinde bunu yer etmeleri??
Ben mi abartiyorum lutfen?..