oglum mutlu musun? Derken??

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Ay kizlar gecenlerde esimle kavga ettik iki en fazla uc gun surmustur. Bu arada ailesine gitmis aralikli. Anlatmis cok yanlis bu tabi ama takildigim nokta ailesi demiski oglum mutlumusun?? Yani mutlu degilim dese birak ozaman mi dicekler anlamadim hic hosuma gitmedi ogullarinin aklinin bi kosesinde bunu yer etmeleri??

Ben mi abartiyorum lutfen?..

Valla eşinin kavganızı ailesine anlatmasından daha nahoş değil emin olabilirsin.
Yavrusunun mutluluğu her aile için önemlidir.
Telaşlı olması doğal.
Ama bu soruyu kolay kolay sormazlar.
Eşin kavganızı ne derece büyük anlattı ki kadın bu soruyu bile sordu diye düşünüyorum şuan.

Evet zaten esim bi numara hatali. Gidip annesine anlatti oda ailenin digerlerine bu kesin. Problemlerimiz hep oldu bas nedeni ise annesi yani benden kaynaklanan pek bisey yok. Ki kari koca problemleri bana gore cozulebilir ama baska sahislar varsa arada zorlaniyo. Oglu istemese kendide der istemiyorum diye tutup sormak ne alaka onu cozemedim pff

Probleminizi ailensine anlatmasi bir yandan ailesinin sorunu sadece bir taraftan duymasini diger yandan da seni kotu durumda birakmasini sagliyor. Eminim o sadece dertlesmek icin anlatmistir ama yanlis.
Ailesinin bu sorusu cok kirici. Alt tarafi bir sorun var diye evlilikten suphe mi etsinler? Cok yanlis

Ee gidip seninle ettigi kavgalari anlatirsa kadin sevmez tabi seni. Kimse evladini uzen birini sevmez. Kadinin dedigini de geliyo sana anlatiyo seni de aileden sogutuyo. Kocan dengeleri kuramiyo idareci degil

Iste sorunda bu bi kavga ettik diye suphe mi edilir evlilikten. Esim zaten hatali ama kabul etmiyo onun tartismasini yasiyorum zaten

bundan daha dogal ne olabilir anlayamadim. esinin hatasini biliyorsun zaten ama annesinin yada ailesinin bunu sormaya hakki var. bence esine ayar cek.

senin evladın gelip sana derdini anlatsa sormaz mısın mutsuz musun diye? ben yana yakıla bana dert anlatan arkadaşıma soruyorum, insan evladına neden sormasın? yanlış yerden destek bekliyorsunuz..

Pardonda bi anne baba olarak destek olacaklari yere aklina ayriligi getirmekte neyin nesi? Sen kavga edince hemen mutsuz mu oluyosun cok sacmaladin bence. Sen arkadasina klasik bi kavga etti diye ayril mi dersin hangi kafayi yasiyosun allah askina. Benim derdim hemen mutsuzsan bitirelim diyen anne baba. Yeni evliyiz ve sorunlar normal yeni yeni taniyoruz birbirimizi kendileri su yasta hergun kavga ederken bize gelince olmuyosa olmuyo mentalitesi anlamsiz ki kavgalarimiz dogal seylerden kaynaklaniyo annesinin fesatliklarini saymazsak

abartıyosun. senin annen kızına sormaz mı? sormazsa anormal zaten.

Neyse demekki ben abartiyorum. Her kavgada kendime soruyum mutsuzmuyum diye hemen ayriligi getiriyim aklima ondan evlilikler hemen bitiyo rahatlik batinca tabi

Evet sorar ama her ilk firsatta ayni soruyu tekrarlamaz bisey ima eder gibi. Esimle tartismisim cokmu
ya ayrılın diye çabaladığını nerden çıkarıyosun. 3 gün küs kalınca kadın meselenin çok ciddi olabiliceğini düşünmüş durumlar düzeldi mi diye meraklanmış. kim ister evladının evliliğinin yıkılmasını. kötü niyetli niye düşünüyosun

Karsimdakiler kotu olduklari icin. Soyledigin cok mantikli evet merak etmis falan ama ne kiymetli ogullari var beni ona kotuleyip istenmeyen bi insan haline geldim. Allah buyuk hayirlisi

Karsimdakiler kotu olduklari icin. Soyledigin cok mantikli evet merak etmis falan ama ne kiymetli ogullari var beni ona kotuleyip istenmeyen bi insan haline geldim. Allah buyuk hayirlisi
ben sen bu başlığı niye açtın anlayamadım. fikrimizi sordun biz de söylüyoruz. evladım benim kuzumdur ciğerimdir. elalemin evladı çocuğumu üzerse elbette ki endişelenirim. hatta kötü bi insanla mutsuz bi evlilik yapıyosa elbette ki sorgularım mutluluğunu. eşi psikopatsa da hiç acımam boşanması için gereken motivasyonu veririm

valla eşinizin durumu nasıl anlattığına bağlı, vahim gibi anlatırsa tabiki de sorulur bu soru, evladı sonuçta tombaladan çıkmadı sormaları saçma gelmedi bana

kaynana oglunun yuvasini dusunmez sadece oglunu dusunur
onlara gore gelin coooook biz kimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…