3 yaşında suan
Çiş kaka dediğine göre bez olayı bitti ve tuvaleti geldiğinde söyleyebiliyor o zaman? 2 ya da 3 kelimelik basit cümleler kurabiliyor mu,buna gayret ediyor mu peki? Çizgifilm müziklerini,pepee gibi mesela,sever mi bilmiyorum ama,mırıldanmaya çalışıyor mu çarpık çurpuk bile olsa?3 yaşında suan
Hiç konuşmuyor değil anne baba cis kaka anneanne gibi bi kac kelime kullanıyor ama o kadar çocuk gelişim uzmanina götürdüm 2 kez bir problem yok ama farkli bi cocuk dediler sadece .
Beni anlıyor dediğimi yapıyor işaret ediyor sunubgetie dediğimde getiriyor ama vücut dilini kullanıyor sadece.
Anlatamadım dönemlerde ki her zaman anlamıyorum vücut dilini sinirleniyoruz bagriyor vuruyor yani hircinlasiyor.
Belediyenin kresinde yazıldık belki konuşmasına faydası olur diye ama 1 kez gidebildik içeri adım dahi atmiyor
Benim cocugum da konusmuyor. Daha dogrusu konusabildigi halde kendini yormuyor. Ben bir pedagogla gorusup krese vermeyi dusunuyorum. Kendi yasitlarinin arasinda sosyallesirse acilacagina inaniyorum. Senin cocugun da benimki gibi galiba. Merak etme Anne baba diyen herseyi der. Onlara biraz zaman tanimamiz lazim.3 yaşında suan
Bez olayını kısmen bitti. Cümle hiç kuruyor iki kelimeyi yan yana ile kullanmıyor anne nama anne cis dışında. Cümle kurma gayreti hiç yok kendi çapında cunle kuruyor ama anlamsız. Mesela emmi mama duf anneanne aslında demek istediği dayı anneannem mama yi düşürdü bu cümleye girmiyor bildiğim çünkü anlamsız kelimeler ben anlıyorum sadece. Birlitke şarkı söylüyoruz ama anlamsızÇiş kaka dediğine göre bez olayı bitti ve tuvaleti geldiğinde söyleyebiliyor o zaman? 2 ya da 3 kelimelik basit cümleler kurabiliyor mu,buna gayret ediyor mu peki? Çizgifilm müziklerini,pepee gibi mesela,sever mi bilmiyorum ama,mırıldanmaya çalışıyor mu çarpık çurpuk bile olsa?