Bebek Beslenmesi oğlum hiç uyumuyor sürekli ağlıyor neden olablir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sütte laktik asit var ya bacım. bu sütte ondan yok.. galiba içimin vardı.. pınar da olabilir uydurmuş olmayayım.:)

valla en sonnuda onu yeme bunu yeme açlıktan ölcem haaa. herşeyde gaz yapıyo anam napalım biz. yaa arkadaşlar benim bi arkadaş var bebeği olduğunda kurufasülyeler, nohutlar gaz yapıcı ne varsa hepsinden yiyodu. hiç önemsemiyodu hatta kızı 5 aylıkken kuru fasülyenin suyundan veriyodu yaa o bebekte hiç gık demiyodu maşallah. biz biraz fazlamı özeniyoz ne bazen diyomki ya ye gitsin boşver ama sonra kıyamıyom oğluma yemediğim halde böyle yesem nası olur bilmiyorum artık. duam biran önce geçmesi.

canım benim oğlanda öğleydi denemediğimiz yontem ilaç çay kalmadı desem yeri var ama geçmedi şimdi 3.5 aylık oldu biraz iyi bu tür bebekler 3 aydan sonra düzelmeye başlar demişti doktorumuz seninkide 3 ayyını bi geçsin düzelir bu arada sakın bebeğin aç diye düşünüp fazla mama verme memeden kesilir kilo alımlarından anlarsın zaten Allah sabır versin

kızlar bebeğim 7 aylık oldu günün 20 saati uyumuyor ve sürekli ağlıyor doğduğundan beri denemediğim şey kalmadı şimdi ek gıdalara geçtik ama hiç yemiyor psikolojim bozuldu bana yardım edecek kimsemde yok eşimde yok 2.5 yaşındaki oğlumda kötü etkileniyor bana yardım edin nasıl uyutacam onu hep huzursuz çarenin bittiği noktadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…