• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oğlum hiç uyumuyor sürekli ağlıyor neden olablir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SENAYARDA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
48
1
86
Kocaeli
2 aylık oğlum hiç uyumuyor.durmadan ağlıyo. doğduğundan beri böyleyiz. denemediğim şey kalmadı ama geçmiyo. günde en fazla 5 saat uyuyodur. başka yok. çok gazlı bi bebek. bütün ilaçları denedim doktor ne verdiyse kullandım ama yine geçmedi gazı. aslında her emmeden sonra çıkartıyo gazını ama değişen bişey yok. sürekli ağlıyo sütün yetmiyo ondan ağlıyodur dediler mama aldım (hiç istemiyodum aslında) iki gündür. günde bi yada iki kere veriyorum yine aynı ağlıyo durmadan ne yapmam lazım arkadaşlar. sesi kısıldı ağlamaktan çok üzülüyorum lütfen yardımcı olun.

canim eger sancisi varsa bebeginin bebekler icin rezene cayi var onu icir derim iyi gelir bir keresinde benim oglumunda sancisi vardi annem zeytinyagini kaynatip karnina sürüp bide bir bezi hafifce isitmis karnina koymustu cok iyi gelmisti gercektende denemekte yarar var kaka yapmasi nasil peki

canım acaba ağrısımı var başka yerinde.sen bence dr.götürde iyi bir tarama yapsınlar.belki kulağı ağrıyordur,ağrısı olmasa bukadar ağlamaz diye düşünüyorum yaa.yazık dr.götür de bi baktır canım.gaz sorunu olsa demene göre okadar ağlamaz

canım gaz sancısı varsa zinco damla+rezene çayı+bacaklarını karnına bastırıp çekerek masaj spor yaptır çok iyi geliyor.benim kızımda çok gazlıydı bu üçünden çok fayda gördüm

bencede milupanın rezene çayı var onu dene ılık şekilde ver belki işe yarar rahatlatır uyumasına yardımcı olur.eskiden anason verirlermiş dene bence

bence rezene cayı hem gazına hemde uykusuna iyi gelecekdir benim oglumda öyleydi rezenee cayı iyi geldi

bence aç bebişin... mamayı biraz arttırmalısın.. Bebekler sanılanın aksine %90 gaz değil, açlıktan ağlıyor... anlattıklarına göre kolik v.s. gibi de durmuyor ya da ilkimin dediği gibi kulağı da ağriyor olabilir...

tavsiyeleriniz için teşekkür ederimbugün dr gittik. gazı için yapabilceğimiz bişey yok ilaçlar biraz rahatlatır dedi. 4.aydan sonra kendiliğinden geçiyomuş. mama verdiğimi söyledim kilo alması çok iyi aç kalsa kilo almaz mama verme dedi. rezene çayınıda tavsiye etmiyo bebeklerde uyku yaptığı için zeka gelisimini etkiliyomuş veriyodum artık bıraktım. napalım bi 2 ay daha katlancaz çok üzülüyorum ama yapcak bişey yok demekki inşallah biran önce geçer. teşekkür ederim. ya kızlar bide bişey sorcam 2 aylık aşısını özel hastaneler yapıyomu biz sağlık ocağına götürmüyozda. ordada özel hhastaneler yapmıyo dediler. bide aşıdan sonra ağrısı çok olurmu olursa ona ne yapayım 3 gün sonra aşıya gidiyoruz :(

Benim yeğenimin de sesi kısılmıştı ilk 2 aylıkken ben ağlıyordum miniğimizin o hallerine artık şimdi 10 aylık bir fırlama oldu o zaman ablamın sütü yetmemişti açlıktan ağlıyordu dr öyle demişti,biz de mamaya geçmiştik...Ama zinco damla da gazı için birebir..

canım çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım seninki kadar aşırı değildi ama onada yakındı bebeğine rezene çayı verme ama sen iç günde 2 bardak faydasını görüceksin emin ol bide sen kendini üşütmemeye çalış özellikle ayaklarını biraz ıhlamur verebilirsin bebeğine 4-5 kaşık kadar oda fayda eder içine çok az da nane yağrağı atabilirsin bide egzersiz yaptır umarım biraz yardımcı olabilmişzdir sana....

tavsiyeleriniz için teşekkür ederimbugün dr gittik. gazı için yapabilceğimiz bişey yok ilaçlar biraz rahatlatır dedi. 4.aydan sonra kendiliğinden geçiyomuş. mama verdiğimi söyledim kilo alması çok iyi aç kalsa kilo almaz mama verme dedi. rezene çayınıda tavsiye etmiyo bebeklerde uyku yaptığı için zeka gelisimini etkiliyomuş veriyodum artık bıraktım. napalım bi 2 ay daha katlancaz çok üzülüyorum ama yapcak bişey yok demekki inşallah biran önce geçer. teşekkür ederim. ya kızlar bide bişey sorcam 2 aylık aşısını özel hastaneler yapıyomu biz sağlık ocağına götürmüyozda. ordada özel hhastaneler yapmıyo dediler. bide aşıdan sonra ağrısı çok olurmu olursa ona ne yapayım 3 gün sonra aşıya gidiyoruz :(
saglık ocagında yapılıyor aşılar agrı yapmıyor ateş yapar demişti ateşlenmedi benim oglum rota virüsünü özel de yaptırdım digerlerini saglık ocagında yaptırıyorum
:emir_bebek:

verem aşısı dişinda tum aşılar hastanede yapiliyor
verem aşısını verem savas dernekleri yapiyor..oglen 12 ye kadar

verem aşısı dişinda tum aşılar hastanede yapiliyor
verem aşısını verem savas dernekleri yapiyor..oglen 12 ye kadar

biz verem aşısını yarın yaptıracağız. doktorumuz yapacak. bazı hastaneler yapıyor verem aşısını. istersen doktoruna danış..

yok canım bizim ki yapmıyor yarın 9 da doktor randevumuz var 2 aşıyı hastanede yaptırıp kapanmadan verem savasa yetişeceğiz...

Çok gazlı bir bebekse senin yediklerine çok dikkat etmen lazım.Çiğ sebze özellikle benim kızıma çok gaz yaptı.Sütü de şekerle tüketirsen daha az gaz yaparmış.İnternetten de araştırabilirsin.Ben yediklerime dikkat etmediğimde benim de kızım bağıra bağıra ağlıyor.İnsanın içi parçalanıyor.Allah sabır versin canım.

Aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum.Zaten hiç beklemeden çat kapı giriyorsun.Aşılar sürekli kullanıldığı için taze oluyor ve hiçbir ücret ödemiyorsun.Özelde de yapıyorlar diye duydum.Tam bilmiyorum.Aşıdan sonra ağrı kesici,ateş düşürücü şurup içirdim,sakinleşip uyudu kızım.Sanırım adı calpol.Aşı vurulurken söylersen yazarlar herhalde.

lora zeytinyağını bildiğimiz su kaynatır gibimi kaynatmak lazım. bide sıcakmı sürülecek. bebeğimin kaka yapması çok normal günde 3 4 kez yapıyo bazen dahada çok sürekli gazda çıkartıyo ama geçmiyo işte.

Çok gazlı bir bebekse senin yediklerine çok dikkat etmen lazım.Çiğ sebze özellikle benim kızıma çok gaz yaptı.Sütü de şekerle tüketirsen daha az gaz yaparmış.İnternetten de araştırabilirsin.Ben yediklerime dikkat etmediğimde benim de kızım bağıra bağıra ağlıyor.İnsanın içi parçalanıyor.Allah sabır versin canım.

Aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum.Zaten hiç beklemeden çat kapı giriyorsun.Aşılar sürekli kullanıldığı için taze oluyor ve hiçbir ücret ödemiyorsun.Özelde de yapıyorlar diye duydum.Tam bilmiyorum.Aşıdan sonra ağrı kesici,ateş düşürücü şurup içirdim,sakinleşip uyudu kızım.Sanırım adı calpol.Aşı vurulurken söylersen yazarlar herhalde.

sütü hep soğuk ve şekersiz içiyodum ben öyle sevdiğim için ve bnu bilmiyodum.. bundaan sonra yapmıcam demekki. çiğ sebze çok fazla yemiyorum ama sebze yemeğini çok yerim oda yaparmı acaba.
aşıların sağlık ocağında sürekli taze kaldığını biliyorum ama eşim bulunduğum yerin sağlık ocağı temiz değil diye tututurdu orda yaptırmıcaz diye bölge dışındaki sağlık ocakları bakarmı acaba

arkadaşlar bide bi sorunum daha var bu oğlumla ilgili değil benimle alakalı. doğum yapalı 2 ay oldu ama hala kanamalarım devam ediyo. çok fazla değil ama oluyo işte sizce normalmi. doktora gitsemmi acaba?

lora zeytinyağını bildiğimiz su kaynatır gibimi kaynatmak lazım. bide sıcakmı sürülecek. bebeğimin kaka yapması çok normal günde 3 4 kez yapıyo bazen dahada çok sürekli gazda çıkartıyo ama geçmiyo işte.

canim zeytinyagini corba kasigina koyup ocagin ustundeki ateste hafifce isitmisti annem cok sicak olmasin.normal bebege gore ayarla o sicaklikla sur ustune surdukten sonra bezide istersen hafif ütüle ve o sicaklikla karnina koy eger karni agiriyorsa bu yontem süper benim ogluma gercekten iyi geldi cok sukur o gunden beri karin sancisida olmadi belki kocakari isi gibi geliyor insana ama cok faydali denemekten hic zarar gelmez.

adet kanamasina gelince ara ara gelmesi normal bende suan kahverengi sekilde geliyor ebeye sordum bugun normal dedi cnm

sebze yemeklerini kimyonla tüket ben çok süt yaptığı için hep pirasa yiyorum o da gaz yapabilecek bir sebze olduğu için bol kimyon ekiyorum...
Sütü laktaz alın arkadaslar, laktaz sütler gaz yapmıyor...

Back