Çocuk Hastalıkları Oğlum hep hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozefe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
644
263
53
34
5 yaşında oğlm kreşe gidiyor ve bu yıl sürekli hastaydı biri bitti diğer hastalık başladı yani ayda 20 gün iyiyse geri kalan. 10 gün hasta çocuk resmen mahfoldu götürmediğim yer kalmadı bütün değerlerine baktırdım çok şükür sorunu yok ama yine hasta yine hasta şimdide ishal kusma oldu rabbim beterinden korusun ama gerçekten çok yıprandım. Dr söylüyorum diyoeum çok hasta oluyor bu sene bütün çocuklar böyle diyor ay varmıdır başına geleenn

Kreşe gittiği için normal kabul edilir canım ama bağışık testine götürürsen sana takviye verirler oğlun için

Kreşe gittiği için normal kabul edilir canım ama bağışık testine götürürsen sana takviye verirler oğlun için
Götürdüm sorun yok balıkyağı veriyorum sadece bide bal pekmez falan ama aşırı hastalık oldu yani her ay birşeyimiz var herkes bukadar değildir ya sanmıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…