oğlum hasta olmaya çalışıyor.

Oyy ne tatlii yaa :)
Birden karin agrilari baslar kimisinin de :))
Arkadaslarin da dedigi gibi altinda yatan sebebi arastirmaya calisin cok caktirmadan, ogretmenle ya da arkadaslariyla bir sorunu mu var ya da erkenden kalkmak mi zorluyor, ya da belki okulu mu sevmiyor gibi

Ya çok güldüm ve çocukluğum aklıma geldi.
Okula gitmemek için ne alaka bilmiyorum tebeşir yemek ateş yapar diye duymuştum.
Öğretmen çıktıktan sonra tebeşirleri çantama atıp akşam evde yemiştim.
Ateşim var mı diye sürekli annemi kontrol ettiriyordum.
Şimdi yazınca ruh hastası gibi görünebilirim ama ilkokulda okulu hiç sevmiyordum. Ailem, keyfi okula gitmemezlik yapmama izin vermezdi.

Amanin :)
Kizmayin ya, hepimiz ayni seyleri yaptik.
Tebesir tozu, tuzla dudaklari ovalayip hadta imaji verme, bacagim agriyo diye okula gitmeme vs..

Gözleeimin alrina kirmizi goz kalemiyle boyamistim hasta oldugumu sansinlar diye

Hasta olsun ve okula gönderin okuldan kurtuluşu gitmemekte aramadın
Öğretmeniyle sorunu varsa öğretmeni değiştirin

öğretmenini, arkadaşlarını sevmeme, derslerden geri kalma, sınıfın seviyesi ile seviyesinin uyuşmaması gibi sorunları olmadığından emin olduğunuz sürece yok da dert etmeyin. sırf arkadaşlarından birisi hasta olup okula gelmedi diye ona bile özenmiş olabilir. biz neler neler yaptık maşallah çocuğunuz çok masum:) kolanın içine kaşık kaşık isot biberi atıp bir dikişte hepsini bitirmeye çalışırdık ki öğretmenler hasta sansın:))) sırf derslere girmemek için koroya yazılmışlığım var benim ilkokulda:)

Benim oğlumda yapmıştı öğlen arasını kısa kollu tişörtle dışarda zekat keçisi gibi titreyerek geçirmiş “anne kulaklarımı ve kollarımı hissetmiyordum ama yine de içeri girmedim” demişti
Sonuçta çok fena hasta oldu doktora götürdüm anlattım durumu
Doktor oğluma tesadüfen hastalanmışsın üşürsen hasta olmazsın sadece üşürsün bunun başka yöntemleri var annenler yokken uğra bana sana nasıl hasta olunur anlatayım demişti bizi odadan çıkardığında
Sonuçta bir daha denemedi ikna oldu
Bizde küçükken tebeşir tozu içerdik ateşim çıkmadı diye tebeşiri yediğimi biliyorum

Ya okurken tebessum ettim ne masum dertler bunlar, o yastaki bi cocugun tek derdi bunlar oluyor iste ne tatli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…