- 13 Mart 2015
- 4.133
- 7.501
-
- Konu Sahibi alonedark18
Disleksi tanısının koyulabilmesi için en az birinci sınıfın ilk yarısının beklenmesi gerekiyor. Gelişim donemi gereği normal şuan . Takipte kalın panik de yapmayınAnaokuluna gidiyor ..6 yaşında ama sayıları ve bazı harfleri tersten yazıyor ayna görüntüsü gibi...bilmediğinden karistiriyormu acabadiyorum ama 1 sayısını bile özellikle ters yazıyor örneğini ekleyeceğim ..normalde çok akilli..etrafta bile farkediliyor konuşması çok düzgün çok güzel cumleler kurar zekidir ama yazı da neden boyle canım sıkıldı şuan
Küçümseme sezdim. Onun geçtiği yollardan geçin ondan sonra elestirin. Zeka çok yönlüdür saati okuyamayan insanda zeka geriliği olacak diye bir şey yok. Belki sosyal zekası cok gelişmiştir.Çok ilginç ya öğretmen olmuş birde saat okuyamayan insan
Oglumda ayni zamanla geciyo daha kucuk Sizin ki oglum 2. Sinif 1. Sinifta özellikle 3 yazarken hep ters yazardiAnaokuluna gidiyor ..6 yaşında ama sayıları ve bazı harfleri tersten yazıyor ayna görüntüsü gibi...bilmediğinden karistiriyormu acabadiyorum ama 1 sayısını bile özellikle ters yazıyor örneğini ekleyeceğim ..normalde çok akilli..etrafta bile farkediliyor konuşması çok düzgün çok güzel cumleler kurar zekidir ama yazı da neden boyle canım sıkıldı şuan
Anaokuluna gidiyor ..6 yaşında ama sayıları ve bazı harfleri tersten yazıyor ayna görüntüsü gibi...bilmediğinden karistiriyormu acabadiyorum ama 1 sayısını bile özellikle ters yazıyor örneğini ekleyeceğim ..normalde çok akilli..etrafta bile farkediliyor konuşması çok düzgün çok güzel cumleler kurar zekidir ama yazı da neden boyle canım sıkıldı şuan