- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.441
-
- Konu Sahibi alonedark18
1 e giden evladm var benimki dahil birçok arkadasında tersten yazma durumu var bazı harf ve sayıları normal olduğunu söyledi hem doktor hem ögretmen.eger 2 dede devam ediyorsa ozaman disleksiden söz etmek gerekiomus.kaldıki sizin cocuk anaokulu henüz daha erkenAnaokuluna gidiyor ..6 yaşında ama sayıları ve bazı harfleri tersten yazıyor ayna görüntüsü gibi...bilmediğinden karistiriyormu acabadiyorum ama 1 sayısını bile özellikle ters yazıyor örneğini ekleyeceğim ..normalde çok akilli..etrafta bile farkediliyor konuşması çok düzgün çok güzel cumleler kurar zekidir ama yazı da neden boyle canım sıkıldı şuan
Çok saolun ornekler için gerçekten rahatladimGayet normal diyen kesimdenim.
Oglum sayilira ters yaziyordu okul baslangici. Kisa sure sonra duzeltti.
4 yasinda ki kizim ismini yazmayi ogrenmis ama m yi w olarak yaziyor r ise tersdi. Oda duzeltti.
Pedogog da ogretmen de gayet normal demislerdi
Saol canım.icim.rahat etti ana yuregi işte1 e giden evladm var benimki dahil birçok arkadasında tersten yazma durumu var bazı harf ve sayıları normal olduğunu söyledi hem doktor hem ögretmen.eger 2 dede devam ediyorsa ozaman disleksiden söz etmek gerekiomus.kaldıki sizin cocuk anaokulu henüz daha erken
Yeni ogrendigi icin tam aklinda tutamiyor siz evde pratik yapin benim cocukta oyleydi simdi yapiyorAnaokuluna gidiyor ..6 yaşında ama sayıları ve bazı harfleri tersten yazıyor ayna görüntüsü gibi...bilmediğinden karistiriyormu acabadiyorum ama 1 sayısını bile özellikle ters yazıyor örneğini ekleyeceğim ..normalde çok akilli..etrafta bile farkediliyor konuşması çok düzgün çok güzel cumleler kurar zekidir ama yazı da neden boyle canım sıkıldı şuan
Evet evet soldan başlıyor yazmaya arapça gibiKızımda anasınıfına gidiyor ve bu şekilde tersten yazıyor.Yazmaya çizmeye de çok meraklıdır ama bizimki solak olduğu için deftere de soldan başlıyor ve biraz da inadına yapıyor.
Öylemi insalah ya kaç senedir düzelmedi de küçüklükten beri yazı yazmaya meraklı ama hep ters