oğlum çoook zayıf

Bana spor mantıklı geldı dusundum de
Hem saglıklı vucudu olur hem beslenmesı etkılenır kesınlıkle

Siz ve esinizin cocuklugu nasilmis ?
Ben , kardesim , oglumun babasi , benim annemle babam hepimiz cocukken iskelet gibiymisiz

Mesela benim annem ogluma cok zayif dedikce annemin genclik fotograflarini kendi cocukluk fotograflarimi cikarip koyuyorum onune , bu sulalaleden ne cikmasini bekliyordun diyorum susuyor

Kendimden örnek vereyim liseye başladığımda 140 boyunda 27 maksimum 28 kilo civari biseydim beni kaydetmiyorlardi bu ortaokul öğrencisi diye kimlik diploma cart curt bizi kandiriyorsunuz falan demeye basladilar. Okulun en kisa en zayif kiziydim öğretmenlerim bile üzülüyordu durumuma. Annem de surekli doktor doktor dolastirip durdu en son bitanesi dedi ki ya ablacim bu kiz daha ergenlige girmemis bi girsin önünü alamazsiniz sadece süt ve yoğurt yese bile yeter yavruya sıkıntı yapma dedi gönderdi bizi lise 2 ye gidiyordum o dönem 1 yıl boyunca sadece süt ve yoğurtla beslendim desem yeridir (köy sütü) lise 3 yazında boyum oldu 165 yine aynı kış 170 i buldum bacaklarim ağrıyordu doktor büyüme ağrısı dedi. Şansımıza doktorum cok bilgili bi adamdi hala bulundugum ilde ve Ödüller alan bi adam suan doçentlik unvanini aldi pediatride.kilo desen aldi başını yürüdü 65 oldu olmaz olasica yani demem o ki günlük vitaminlerinu besinlerden alsin ve kalsiyumu unutmasin gerisi gelir Allahin izniyle. Saglicakla büyüsün insallah.
Düzenleme annemle konustum fazla bile yazmissin 140cm bile degildin diyor

Hicbir sey yapmayabilirsiniz. Doktorunuz normal dediyse birakin cocugunuzun pesini. 9 yas kucuk bi cocuk sayilmaz. Ayrica yas ne olursa olsun, acikan insan yemek yer yahu.

kilolu olup sağlıksız olcağına zayıf olsun sağlıklı olsun erkek kardeşim 22 yaşında kürdn gibi boyuda uzun

kilolu olup sağlıksız olcağına zayıf olsun sağlıklı olsun erkek kardeşim 22 yaşında kürdn gibi boyuda uzun
Size katılıyorum kilolu olacağına zayıf olsun .Benim oğlumla bebeklik döneminden beri çok zayıf bir çocuktu her goren çok zayıf deyip çocuğumun ve benim moralimi bozuyordu.Oglum 11 yaşından sonra hızla kilo almaya başladı ve 15 yaşında 86 kiloya çıktı.Bu seferde çok kilo aldım demeye başladılar.Psikolojisini bozdular dengesizler simdi de 1 senede 65 kiloya düştü su an moralide kilosuda çok iyi sağlığıda çok şükür.Kilolu olmasındansa zayıf ve sağlıklı olması daha iyi.Bu arada o çok bulmuş konuşanlar yine çok zayiflamissin demeye başladılar.cunki onlar çok biliyorlar.

Spora gönder iştahı açılır metabolizmasi hızlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…