Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglan duzenli spor yapiyor ama yine de yemiyorSpor yapıyor mu? Spor acıktırır
Hadi yaBenim oglan duzenli spor yapiyor ama yine de yemiyor
Esim oglanin fotosentez ile beslendigini dusunuyor inanilma hareketli ve azicik yer ama cok saglikli masallah
9 yaşında oğlum var ve acayip zayıf
yemek yer ama azcık zorla hiç bişey yediremem zaten iştahı da yok
dr götürdüm boyu uzun olduğu için yoksa kilo yaşına göre normal
ama bana ve cevremdekilere göre zayıf ayrıca her gören çok zayıf diyor
sizce ne yapabilirim kilo alması için
Size katılıyorum kilolu olacağına zayıf olsun .Benim oğlumla bebeklik döneminden beri çok zayıf bir çocuktu her goren çok zayıf deyip çocuğumun ve benim moralimi bozuyordu.Oglum 11 yaşından sonra hızla kilo almaya başladı ve 15 yaşında 86 kiloya çıktı.Bu seferde çok kilo aldım demeye başladılar.Psikolojisini bozdular dengesizler simdi de 1 senede 65 kiloya düştü su an moralide kilosuda çok iyi sağlığıda çok şükür.Kilolu olmasındansa zayıf ve sağlıklı olması daha iyi.Bu arada o çok bulmuş konuşanlar yine çok zayiflamissin demeye başladılar.cunki onlar çok biliyorlar.kilolu olup sağlıksız olcağına zayıf olsun sağlıklı olsun erkek kardeşim 22 yaşında kürdn gibi boyuda uzun
Normalde bende spor ise yarar die bilirdim ama bizimkinde hic fark etmediHadi ya
Duz mantık sporun işe yarayacagını dusunmustum