• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum çoook zayıf

beutsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
531
720
133
34
Bursa
9 yaşında oğlum var ve acayip zayıf
yemek yer ama azcık zorla hiç bişey yediremem zaten iştahı da yok
dr götürdüm boyu uzun olduğu için yoksa kilo yaşına göre normal
ama bana ve cevremdekilere göre zayıf ayrıca her gören çok zayıf diyor
sizce ne yapabilirim kilo alması için

Kardeşim de öyleydi biz çok uğraştık zamanında zorla yedirmek için ama çocuk öyle bişeyki hayatında iştahlı olduğu zaman yok yani iştahı kesildi diyelim. Oldu bitti böyle bu çocuk. Annem en sonunda amaan acından ölmez heralde diye bıraktı az zorladı ama çok üstüne gitmedi. Şimdi 13 yaşında hala zayıf hala çok uzun. Ne kadar isterse o kadar yiyor bilmiyorum az mı çok mu ama sonuçta beslenemese uzayamazdı diye düşünüyorum. Bide zorladıkça inat ediyorlar o yemek düşman gibi gelmeye başlıyor çocuğa. Eskiye nazaran iyi yiyor bence şimdi zorlamayı bıraktığımızdan beri

Doktor normal diyorsa dert etmeyin ben de hep cok zayiftim ergenlige girene kadar. Gezmedigimiz doktor kalmamisti.ilkokula baslarken 17 kilo idim. 20 kilo oldugumda cok sevinmistik. 13 yasimda 34 kiloydum falan. Doktor korkulacak bir sey yok diyorsa uzulmeyin hazir gidalardan uzak durum yeterli.

Doktor normal dedi mi ? Demis
Kilolu olmak saglikli midir? Hayir degildir

Sizi anliyorum cevrede cok konusan oluyor bir zahmet susturun onlari

Benim de 9 yasinda bir oglum var , uzun boylu ve bir deri bir kemik resmen , hic sorun etmem , cevreden xok laf eden oluyor hepsini de susturuyorum
Hicbir zaman nasil kilo aldirsam su cocuga demedim , tam tersi oglumun bazen morali bozuluyor , uzulme cocugum 10 sene sonra onlar bu gobegi nasil eriticez derdine dustuklerinde sen gayet fit ve yakisikli olacaksin diyorum

Önünden al. Yeter de yeme de. Ona kuş kadar koy. Tam tersini yap yani. Gözünün aç olmasını sagla. Gözünü doyurma.

9 yaşında oğlum var ve acayip zayıf
yemek yer ama azcık zorla hiç bişey yediremem zaten iştahı da yok
dr götürdüm boyu uzun olduğu için yoksa kilo yaşına göre normal
ama bana ve cevremdekilere göre zayıf ayrıca her gören çok zayıf diyor
sizce ne yapabilirim kilo alması için
Keşke boy kilo yazsaydiniz .neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz doktor normal diyorsa sağlıklı olsun yeterki 9 yaşındaki bir çocuk karnını istediği gibi doyurabilir kucuk de değil millete de kulak asmayın lütfen kimseyi memnun edemezsiniz

Aman sağlıklı olsun da bosver...

kuzenim 14 yaşında benden uzun 1.65 boyu var ve 36 kilo... benim 2 katım yer ama yaramıyor çocuğa. her türlü doktoru da gezdiler. sağlık için sorun yok diyorlar,halam da çok üzülüyor ama elden bir şey gelmiyor. sürekli zayıfsın demiyoruz kendisini kötü hissetmesin diye. dışarıdan kötü duruyor ama "manken ol sen büyüyünce" diyerek güçlendiriyorum kendisini sevsin diye.

oğlunuza da doktor sorun yok diyorsa yoktur. çevredekileri duymayın. herkes googlea yazıp 6 yıllık fakülte bitiriyor...

İki çocuğum var. Büyüğü iştahlı bir çocuk. Persentili boy da kilo da %90-100 arası çıkıyor. Küçüğü ise ortalarda ama iştahsız bir çocuk. Yaşadığım bu durumdan çıkardığım sonuç ise yedirmeye çalışmaktan daha zor birşey varsa o da önünden almaya çalışmak. Büyük kızımın 2. Kek dilimini yerken ki suçlu bakışını görseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Bırakın zayıf olsun.

Zayıf olmak sağlıksız olmak demek değildir ki niye bu kadar panik yaptınız derse desinler.Elalem zayıf dedi diye zorla kilo aldırmayın çocuğa

kuzenim 14 yaşında benden uzun 1.65 boyu var ve 36 kilo... benim 2 katım yer ama yaramıyor çocuğa. her türlü doktoru da gezdiler. sağlık için sorun yok diyorlar,halam da çok üzülüyor ama elden bir şey gelmiyor. sürekli zayıfsın demiyoruz kendisini kötü hissetmesin diye. dışarıdan kötü duruyor ama "manken ol sen büyüyünce" diyerek güçlendiriyorum kendisini sevsin diye.

oğlunuza da doktor sorun yok diyorsa yoktur. çevredekileri duymayın. herkes googlea yazıp 6 yıllık fakülte bitiriyor...

36 kilo bu boya ama cidden çok çok az. sorun yok mu diyolar. şaştım kaldım. yani şükür bişey yok sağlıl açısından ama çok korkunç durmuyo mu? ...

36 kilo bu boya ama cidden çok çok az. sorun yok mu diyolar. şaştım kaldım. yani şükür bişey yok sağlıl açısından ama çok korkunç durmuyo mu? ...

Çok kötü duruyor gerçekten ama yapacak bir şey yok. Mide kapakçığında gevşeme varmış. Yediği hiçbir şey yaramıyor. Onun dışında da bir sağlık sorunu yok. Tedavisi olmadığı için de doktor sorun yok diyor. Çünkü öyle beslenmesinde falan sorun olan bir çocuk değil.

• Beğen
Reactions: KV_
Tatlim ilerde bak nasil diycek sana.. anne sunu yap bunu yap diye :) bu kadar ustune gitme bence.. ayrica boyu yasitlarindan uzunsa kilo dagilimi farkli oluyor elbet. Normalse normaldir.. kilolu olup ne yapcakki? Birde onu vermek icin ugrascak ilerde

Back